cnm valla ben ılk ayımda tam gunumde oldum ama ıkıncı ayımda tam 5 gun gectı.oldum sonra.ıstersen bekle bıraz daha.
miraycım dr ilişkı dedımı bıze demıstı cunku ılk 24-36 saat arası bır kackere demsıstı :)
canım jel ne bana vemedi jel falan zaten yumurtalıklarım ağrımaya başladı hastamı olcam acaba,
misafirimiz var şimdi bebekli, çok tatlı bi kızı var darısı bizim başımıza,
canım aşılamadan sonraki 24-36 saat mi? bana ilişki adına bişey demedi. dr. um son anda değişti o yüzden bu dr. da aşılamayı ilk defa yapıyor gibiydi. 2 gün beklesek mi dedik. internette bi sitede dr. 2 günden sonra gün aşırı diyordu. ne yapacağımızı da şaşırdık aslında?benim karnımda hala ağrı var ? sende de olmuş muydu?
Allah verdikten sonra troid miroid vız gelir . arkadaşımda kocaman bir kist vardı hamile kaldı doktorlar inanamıyormuş sen nasıl hamile kaldın diye.inşallah en yakın zamanda güzel sonuçlar alırsın canım.
.............................eylül ayı listemiz..............................
A_emet26 ..........................2 eylül
duruşah............................5 eylül
zeyno_81............................7 eylül
guzelgun..........................10 eylül
edakara............................10 eylül
raebzeh............................16 eylül
senanur............................19 eylül
diyarr................................18 eylül
murebdu.............................20 eylül
ilknurr1984....................... 22 eylül
fatma1986...........................23 eylül
g.erkl.................................23 eylül
brcdmrl .............................23 eylül
kidy......................................27 eylül
seydam...............................28 eylül
kızlarrr ne durumdasınızzzzzzzzz guzel hbrlerını beklıoruzzzz
slm arkadaşlar yeni sayfamız hayırlı olsun listeye benide eklermisiniz 22 eylülde hasta oldum 2 aydır hiçbirsey kullanmuyorum Allahım inşallah hayırlı evlatlar verir (aminnn)
cnm beklenen adet tarıhın kaç oluo 22 ekımm mı ??
arkadaşlar çok merak ediyorum. sizin klomenle ikinci ayınızda daha mı geç olmuştu adetiniz? benim 31 oldu, test yapmak da istemiyorum. sizin kaç gün sürmüştü?
Kızlar EXORCİST_TREX hakkında bilgisi olan var mı...En son çok gergindi tedaviyi bırakmayı düşünüyordu...Uzun zamndır gelmiyor...Haberleşen var mı kendisiyle
canım 4 kez klomen kullanan biri olarak cevap vereyim.
benim 2.sinde 2 gün önce oldum doktora kızdım ve tedaviyi bıraktım.
meğer 2 gün önce adet olmak yani 28 günde bir iyiymiş:) bunu da yeni doktorumdan öğrendim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?