kızlar adet günü geçince idrar testi tam sonuç verir diye biliyorum ama yanlışmı? bende artık gün sayıyorum 4 gün kaldı yada gerçek adete bakarsak 6 gün kaldı. ama adet günüm yani 6 günü geçmeden hiç bişey yapmıcam tabi. ama şu varki ben geçen ay da bu ayda hep ateşimi ölçtüm geçen ay adetten sonra düşmüştü. bu ay hala yüksek seyrediyor. sabah ölçtüm yine 36.7 çıktı. bu biraz umutlandırıyor ama ateş ölçme işinde de yanlış sonuç verdiğini gördüğüm arkadaşlar oldu. yineden umut bağlamamaya çalışıyorum
kızlar adet günü geçince idrar testi tam sonuç verir diye biliyorum ama yanlışmı? bende artık gün sayıyorum 4 gün kaldı yada gerçek adete bakarsak 6 gün kaldı. ama adet günüm yani 6 günü geçmeden hiç bişey yapmıcam tabi. ama şu varki ben geçen ay da bu ayda hep ateşimi ölçtüm geçen ay adetten sonra düşmüştü. bu ay hala yüksek seyrediyor. sabah ölçtüm yine 36.7 çıktı. bu biraz umutlandırıyor ama ateş ölçme işinde de yanlış sonuç verdiğini gördüğüm arkadaşlar oldu. yineden umut bağlamamaya çalışıyorum
Cimeka canım en iyisi bu liste işini sana bırakayım karışıklık oluyo çünkü:86::86::86::86:
bugün neden boş ki burası.. yarın ben doktora gidyorum takibe..geçen ay çatlatma iğnesinden sonra kireç gibi akıntım olmuştu.. doktora gittiğmde yumurtam çatlamıştı.. bugün de aynı akıntı geldi. hemen değerlendirdim tabi bugünü..
günaydıııııııın. güzel ve kırmızısız bir gün olsun inşallah.. ben birazdan gidip bakacağım büyümüş mü büyümemiş mi.. 12. gün daha erken ama bana çatlamış olabilir gibi geliyor...
günaydıııııııın. güzel ve kırmızısız bir gün olsun inşallah.. ben birazdan gidip bakacağım büyümüş mü büyümemiş mi.. 12. gün daha erken ama bana çatlamış olabilir gibi geliyor...
benm bu ay eşimin sonuçlarına bakılcak ona göre klomene devam edip etmicezi konuşcaz. eğer eşimin sonuçları güzel çıkarsa ben bu ay klomen kullanmadığıma yanıcamanlıcanız boş yere bir ay zaman kaybetmekten çok korkuyorum ve inadına eşimde ağırdan alıyoo yaa :84:
benm bu ay eşimin sonuçlarına bakılcak ona göre klomene devam edip etmicezi konuşcaz. eğer eşimin sonuçları güzel çıkarsa ben bu ay klomen kullanmadığıma yanıcamanlıcanız boş yere bir ay zaman kaybetmekten çok korkuyorum ve inadına eşimde ağırdan alıyoo yaa :84:
kızlar dr dan geldim yumurtlama ne durumda diye gittik ama kan tahlili verdi ultrasonda göremedi
1 saat sonra çıkacak başına böyle bişey gelen var mı?:26:
12. günüm bugün klomen kullandım yumurtlamaya bakacaktı.kaçıncı günün canın adetin falan mı geçti anlayamadım ben kana bhcg yemi bakacak
bence stres yapmayın..evet erkekler daha sakin ve ağırdan alıyor bosver öle olması daha iyi onlarda bizim gibi olsaevde kıyamet kopar..
Kaç aydır deniyorsunuz? Tahlil filan yaptırdın mı?
Allah'ım hayırlısını versin, iyi insanlarla karşılaştırsın, şifasız dert vermesin. Amin.
günaydııınnn herkese..
Ben bu ay klomen çatlatma iğnesi filan kullanmadım yaa ne kadar ihtiyacım varmış böle biseye..
Gün hesaplama yok,çatladı mı çatlamadı mı derdi yokk hihoytt..hepsini diğer aya saklıyorum
Adet günümü beklicem ilaçla tam bi tarih verebiliyordum ama suan bilmiyorum.
Liste bu aralar durgun hadi bakalım hamiş hbrleriyle gelin ins hepiniz..
Yumurta takibindeki arkadaslar yumurtalarınız insallah büyümüştür..
Geçen 2 arkadasım geldi düğünlerimiz arasında 5-10 gün var.2 side hamişşbide inanmazsınız korunmasız tek ilişkileri olmus onlada hamile kalmıslar
Bizde 40 takla atıyoruz hamile kalalım diye
Benim bu ay boş geçti sizden mutlu hbrler duymak istiyorum.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş..Aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?