Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

elfida adetten 3-4 gün sonra idrar test doğru sonuç verebilir.o da eğer pozitifse.. ben negatife hiç güvenmiyorum..kaç tane arkadaşım hamileyken bile negatif gördü..bence en iyisi adet günü sabahtan kan testine gitmek.. yok gelecek mi regl oldum mu olmadım mı stresine bulaşmadan..bir de ateşine pek takılma. güvenli değil..

Cimeka canım en iyisi bu liste işini sana bırakayım karışıklık oluyo çünkü:86::86::86::86:

ateş yumurtlamadan sonra yüksek seyreder,adet zamanı da düşer
mesela benim adet sabahı bile yüksek olur,öğleden sonra olurum genelde,ertesi gün ateş düşmüştür
bu ateş,yumurtlama olup olmadığı hakkında doğru bilgi veriyor...
adete daha 4gün varsa,yüksek olması normal,ama kişiden kişiye görede değişiyor,kiminin adete yakn düşmeye başlıyor ordan anlıyor geleceğini
ama yinede çok takılma bunlara bence,ben hep ölçmüştüm geçen aylarda,yok neden yükselmedi,neden düşük gidiyor çok takmıştım

bugün neden boş ki burası.. yarın ben doktora gidyorum takibe..geçen ay çatlatma iğnesinden sonra kireç gibi akıntım olmuştu.. doktora gittiğmde yumurtam çatlamıştı.. bugün de aynı akıntı geldi. hemen değerlendirdim tabi bugünü..

çok sevindim canım bende yeniden klomen içicem bu ay inş martta iyi haberler veririz hepimiz

günaydıııııııın. güzel ve kırmızısız bir gün olsun inşallah.. ben birazdan gidip bakacağım büyümüş mü büyümemiş mi.. 12. gün daha erken ama bana çatlamış olabilir gibi geliyor...

günaydın canım inş kırmızısız geçirirsiniz beklenmeyen güne kadar.. çatlamış olabilir canım benimde çatladığında akıntı gelmişti iyi haberlerini bekliyoruz

Son düzenleme:

günaydın canım hadi bakalım güzel haberlerle gel inşaallah 12. günde çatlamışta olabilir belli olmaz canım

benm bu ay eşimin sonuçlarına bakılcak ona göre klomene devam edip etmicezi konuşcaz. eğer eşimin sonuçları güzel çıkarsa ben bu ay klomen kullanmadığıma yanıcam anlıcanız boş yere bir ay zaman kaybetmekten çok korkuyorum ve inadına eşimde ağırdan alıyoo yaa :84:

günaydııınnn herkese..
Ben bu ay klomen çatlatma iğnesi filan kullanmadım yaa ne kadar ihtiyacım varmış böle biseye..
Gün hesaplama yok,çatladı mı çatlamadı mı derdi yokk hihoytt..hepsini diğer aya saklıyorum
Adet günümü beklicem ilaçla tam bi tarih verebiliyordum ama suan bilmiyorum.
Liste bu aralar durgun hadi bakalım hamiş hbrleriyle gelin ins hepiniz..
Yumurta takibindeki arkadaslar yumurtalarınız insallah büyümüştür..
Geçen 2 arkadasım geldi düğünlerimiz arasında 5-10 gün var.2 side hamişş bide inanmazsınız korunmasız tek ilişkileri olmus onlada hamile kalmıslar
Bizde 40 takla atıyoruz hamile kalalım diye
Benim bu ay boş geçti sizden mutlu hbrler duymak istiyorum.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş..Aminn

bence stres yapmayın..evet erkekler daha sakin ve ağırdan alıyor bosver öle olması daha iyi onlarda bizim gibi olsa evde kıyamet kopar..
Kaç aydır deniyorsunuz? Tahlil filan yaptırdın mı?
Allah'ım hayırlısını versin, iyi insanlarla karşılaştırsın, şifasız dert vermesin. Amin.

belki boşuna geçmemiştir zaman belki ileçsız kalmışsındır belli olmaz olmasa bile kafa dinlemiş oldun en azından bencee eşinin ağırdan alması daha iyi oda içten içe düşünüyodur a sana belli etmiyodur canım ya hayırlısı herşeyin

kızlar dr dan geldim yumurtlama ne durumda diye gittik ama kan tahlili verdi ultrasonda göremedi
1 saat sonra çıkacak başına böyle bişey gelen var mı?:26:

1 sene oldu işte. amin canım cümlemize inş...

hoşgeldin toobe bende bu ay hiç bişi yapmadım yok yumurtam büyüdümü? acaba catlıycakmı ?boşverdim bu sefer de biz nazlanalım bak o zaman bebişler nasıl geliyolar tıpış tıpış ama benim artık rahim filmi cekmem gerekiyo. acaba fazlamı acele ediyorum ben 2 aydır ciddi tedavi görüyom bi ay serophene 2 doz kullandım yumosum büyümedi öbür ayda 3 doz kullandım 3 tane yumoş oldu ama en büyüğü 15 mm de kaldı bu ay zaten tedavim yok aman neyse ya üüfff düşünmiycem artık. dr bugün gidenler için namazımda dua edicem umarrım YÜCE ALLAH IM duyar sesimizi yakarışımızı .ne kadar gevezeyim ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…