benm bu ay eşimin sonuçlarına bakılcak ona göre klomene devam edip etmicezi konuşcaz. eğer eşimin sonuçları güzel çıkarsa ben bu ay klomen kullanmadığıma yanıcamanlıcanız boş yere bir ay zaman kaybetmekten çok korkuyorum ve inadına eşimde ağırdan alıyoo yaa :84:
Ben dün gittim doktora . Adetin 3. Günü gel demişti.bu şekilde muayene olup ultrasona girmek utanç verici ama doktor yumurtalıklar gayet güzel dedi. Kist ve ya herhangi bişey oluşmamış yarın tekrar klomene başlıyorum. Bu ikinci olacak.eğer bunda ve 3. De de olmazsa durum ciddileşecek ve aşılamaya gecicez dedi.başka şeylerle ilgilen kafanı buna yorma dedi.kafanda büyütürsen işimiz zorlaşır dedi.birde çatlatma iğnemi yanlıuş vurmuşlar.tek seferde vuracaklarına sabah akşam vurmuşlar.dr keşke beni arasaydın dedi.anlayacağınız bu ay boşuna gitti...olsun denemeye devam :)
Kızlar merhaba, ilk 4-5 sayfayı okudum daha fazlasını okumadım tabi ki ama belki biriniz sorumu cevaplayabilir. Ben bu ay aşılama yaptıracaktım, ama adetimin 11. günü 3 yumurtam vardı, 12. gün muayenede yok oldu. Dr um, büyük ihtimalle gece çatlamışlar, bu gün normal ilişki deneyin, dedi. O gün denemeye çalıştık ama olay sonuçlanmadan misafirimiz geldi ve gece de dışarı çıkmak zorundaydık, tam sonuç alamadan sonlandırmak durumunda kaldık. Sonrasında da nasıl olsa 24 saat geçti diye çaba sarfetmedik. Yumurtlarım kaybolduğu gün doktorum 10 gün içinde adet olursun demişti ama bu gün 16. günü ve hala adet olmadım. Daha önce gonal f yada başka iğne yada ilaç kullanıp ta adet gecikmesi yaşayan var mı aranızda, pko durumum falan yok, normalde 24-26 gün arası adet olurum, çoğunlukla tam 25. gün. Bu gün 26. gün olduğu halde hiçbir şey yok. E tabi ki göğüslerde dolgunluk ve sağ kasıkta ağrı var. Ama bu ağrı taa iğne kullanmaya başladığımdan beri var.
Gonal f nin adet gecikmesi gibi bir yan etkisi var mı? Çünkü eşimle birlikte olamadık tam olarak, gebelik için ümidim yok yani. Ama bu gecikme neyin nesi anlayamadım, yardımcı olun lütfen. Acaba benim yumurtalar çatlamamış mıydı ki? Böyle bir şey olabilir mi? Bekliyorum cevabınızı.Doktorum yurt dışında olduğu için soramadım. Salı dönecekmiş. Belki sizler bir fikir verebilirsiniz.
Gerçi hafif karın ağrısı da var bende ama.
Bende anlam veremedim ama doktor reçeteye 2 doz 1 su yazmıştı acaba onu okuyamayıp günde iki keremi anladı.neyseki sormuşum doktora kasık ağrımıda sordum hani hepimizin şikayeti.ç doktor kasığın ağrıdıysa sevinmen lazım dedi. çatladığını gösteririr dedi.bakalım ya dediğin gibi hepimize hayırlısı deniyecez bakalım.
Bende anlam veremedim ama doktor reçeteye 2 doz 1 su yazmıştı acaba onu okuyamayıp günde iki keremi anladı.neyseki sormuşum doktora kasık ağrımıda sordum hani hepimizin şikayeti.ç doktor kasığın ağrıdıysa sevinmen lazım dedi. çatladığını gösteririr dedi.bakalım ya dediğin gibi hepimize hayırlısı deniyecez bakalım.
sizinkide tam talihsizlik olmuş canım ama bu ilaçlar geçikme yapabilir ben normale 28-29 günde bir adet olurum geçen ay hem hap hem çatlatma iğnesi kullanmıştım 31. günde adet olum ama benim kasık ağrılarım adete 1,2 gün kala geçmişti canım sende hala devam ediyor belli mi olur allahın işi belki olmuştur eğer çatlama öncesi birlikte olduysanız
Çatlama öncesi özellikle birlikte olmamıştık, aşılama yaptıracağız bir kaç güne diye. Ama bilmiyorum ki, yok olamaz diyorum ama gene de ümitlenmekten vazgeçemiyorum işte. Bilirsiniz bu duyguyu sanırım.Neyse, hayırlısı olsun artık, bu durumda 29 günü beklemekten başka şansım yok sanırım, doktorum da ancak o zamana gelebilecek sanırım heralde.Teşekkür ederim cevabınız için.
ya arkakadaşlar,bu ay adetin 2.günü dr a gittiğimde 3tane 0.9cm lik 3yumurta vardı
sonra 13günü bunlardan biri 15mmdi,diğer 2si daha küçüklerdi dr boyutunu söylemedi :26:
şunu merak ediyorum,o zaman küçük olanlar yavaş yavaşmı büyüyecek?15mm lik çatlama boyutuna gelince çatlıcak,sonra diğerleride büyüyüp çatlayabilirmi
yoksa büyüyemeden atılıyormu
daha önce başına böyle bişey gelen varmı :44:
sadece 15 mm olan biraz daha büyürse o çatlayacaktır diğer ikisi kayboluyor bendede öyle olmuştu 1 20 mm ikisi 15 mm olmuştu sadece 20 mm olan çatlar demişti ama bazen hani 14. gün değilde yumurta büyüdüğü zaman iğne yaptıranlarda var seninki de öyle olursa o zamana belki büyürler
merhaba arkadaşlar birşey soracam bende bu ay klomen kullanıyorum doktor bana 4.gün başla dedi bende öyle yaptım 3 gündür içiyorum ama herkes 5.gün başlamış ve ilaçın propektüsünde de 5.gün yazıyor birşey olur mu ya canım sıkıldı acaba doktor 5.gün dedide ben mi yanlış anladım
kızlar dr dan geldim yumurtlama ne durumda diye gittik ama kan tahlili verdi ultrasonda göremedi
1 saat sonra çıkacak başına böyle bişey gelen var mı?:26:[/QUO
çok tuhaf. yumurtlamaya ultrasonla bakılır. kan tahlili de beta hcgye gebelik var mı diye bakılır veya adetin 2 3 günü hormon testine bakılır yumurtlamayı oradan anlayabilir..
Evet kasık ağrısı çatlamaya işaret, benim tam 11 gün saat 8 de başladı hafif bir ağrı, akşam 11 de çok şiddetli bir batma oldu, bir anlık, sanırım tam o anda tamamen çatladılar,ertesi gün yumurtam falan yoktu ultasonda, ama gene de emin olamıyorum, o günden bu güne 16 gün geçti Çatlamadan sonra 14. gün gelmiyor mu adet?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?