ya arkakadaşlar,bu ay adetin 2.günü dr a gittiğimde 3tane 0.9cm lik 3yumurta vardı
sonra 13günü bunlardan biri 15mmdi,diğer 2si daha küçüklerdi dr boyutunu söylemedi :26:
şunu merak ediyorum,o zaman küçük olanlar yavaş yavaşmı büyüyecek?15mm lik çatlama boyutuna gelince çatlıcak,sonra diğerleride büyüyüp çatlayabilirmi
yoksa büyüyemeden atılıyormu
daha önce başına böyle bişey gelen varmı :44:
merhaba arkadaşlar birşey soracam bende bu ay klomen kullanıyorum doktor bana 4.gün başla dedi bende öyle yaptım 3 gündür içiyorum ama herkes 5.gün başlamış ve ilaçın propektüsünde de 5.gün yazıyor birşey olur mu ya canım sıkıldı acaba doktor 5.gün dedide ben mi yanlış anladım
cimeka sen de bugün gidecektin dimi dr a neler söylesdi??? ben ptesi tekrar gideceğim ultrasonla bakacak ilişki günü söyleyecek
kızlar bugün doktordaydım. bir yumurtam 13 mm olmuş 12. günümde. daha büyürler dedi. salı günü bir daha gideceğim..çatlatma iğnesi yazdı.. dedim ki 2 gün önce çok şiddetli sancı batma falan oldu yumurtalarımın olduğu bölgede.. o da baktı baktı.. burada sanki bir tane yumurta çatlamış gibi görünüyor dedi..geçen ay 12 .günümde 7 mm di. 23. günümde 18-19 olmuştu.. şimdi daha erken büyümüş.. salıya kadar 18 mm olur mu ki?? inşallah bakalım..
canım benim geçen ayda 23.günde 19 mm oldu daha küçükler ve büyümekte olanlar vardı.. doktorum dedi ki bunlar da büyümeye devam eder.sonra çatlarlar..zaten o dğerlerinin çatlamaması poliksitiği ilerleten bir durum oluyor..ilişkiye devam edin dedi.19luk olmazsa diğer büyüyenler çatladığında olur gibi anlamıştım ben..
sana da iyi pazarlar canım. bu tatile ne zaman doyuluyorki.....herkese günaydın.. iyi pazarlar...da benim tatilimin son günü( doyamadım..
arkadaşlar içinizde am hormonuna baktıran varmı? ibrahim saraçoğlu baktırın bu horman düşük yada yüksekse hangisiyse artık çocuğu olmaz demişti o kişinin. onun için sordum baktıan varmı diye
selam kızlar benimde bu ay klomende 2.ayım ilk ay negatifti sonuç
adetimin 13.günü gittim 2 yumurtam oluşmuş ikiside 23 mm hemen iğne vuruldum doktor çatlamak üzere dedi benim erken gelişiyo yumuşlarım sanırım 13.gün olması bu kadar olması normalmi 11.gün çağırmıştı am işten izin almamak için cmtesi dün gittim geç kaldım sanırım ama inşallah çatlar yaa 12 satte bir ilişki dedi bakalım olursa olur hayırlısı AALAH tan
selam.. inşallah bu ay tutar eğer hayırlısı bu olacaksa.. benim de hapla 2. ayım.. maşşallah yumurtan çok erken ve çok büyümüş..hiç bu kadar büyüdüğünü duymamıştım açıkçası 13.günde.sen klomen içmesen de demekki büyür gibi.benim 12. günüm c.tesiydi ve 13mm olmuştu..beklemedeym. 18 olunca cısssss..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?