Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

canım benim geçen ayda 23.günde 19 mm oldu daha küçükler ve büyümekte olanlar vardı.. doktorum dedi ki bunlar da büyümeye devam eder.sonra çatlarlar..zaten o dğerlerinin çatlamaması poliksitiği ilerleten bir durum oluyor..ilişkiye devam edin dedi.19luk olmazsa diğer büyüyenler çatladığında olur gibi anlamıştım ben..

cimeka sen de bugün gidecektin dimi dr a neler söylesdi??? ben ptesi tekrar gideceğim ultrasonla bakacak ilişki günü söyleyecek

canım rahat ol genele 3. 4. 5. gün şeklinde başlanıyo bana geçen ay 4. gün başlamıştı bu ay 3. gün başladı

kızlar bugün doktordaydım. bir yumurtam 13 mm olmuş 12. günümde. daha büyürler dedi. salı günü bir daha gideceğim..çatlatma iğnesi yazdı.. dedim ki 2 gün önce çok şiddetli sancı batma falan oldu yumurtalarımın olduğu bölgede.. o da baktı baktı.. burada sanki bir tane yumurta çatlamış gibi görünüyor dedi..geçen ay 12 .günümde 7 mm di. 23. günümde 18-19 olmuştu.. şimdi daha erken büyümüş.. salıya kadar 18 mm olur mu ki?? inşallah bakalım..

cimeka sen de bugün gidecektin dimi dr a neler söylesdi??? ben ptesi tekrar gideceğim ultrasonla bakacak ilişki günü söyleyecek

ilgilendiğin için sağol canım..cevabım yukarıda:) sana neler dedi kaç olmuş...

Son düzenleme:
benim dr ulrasonda göremedi kan testi verdi LH değeri 141 çıktı bu yumurtlamanın olduğunu değerin iyi olduğunu söyledi.
ptesi tekrar gideceğim ilişki yok dedi o güne kadar

önceki aya göre aha erken büyümüş sevindim canım salıya kadar daha da büyür emek ki daha erkende çatlama olabiliyormuş çatlaığını nasıl görüyor ki acaba

dr söyleyince 1tanesinin daha çokk büyüdüğünü,diğerleri nolcak dedim
böyle olabilir,1tanesi diğerlerine daha baskın olur o büyür dedi,ama sonra neolur onu söylemedi
yani bunlarda sonra büyür çatlar diye
bende dedim herhalde bunlar eriyecek gidecek:44:
gerçi aralarındaki büyüklük baya farklıydı,belkide gelişmezler diye bişey söylemedi :26:

herkese günaydın.. iyi pazarlar...da benim tatilimin son günü( doyamadım..

kızlar ben ekim ayında cyclo proğynova e klomen günde 2 tane ile geç yumurtlamadan hamile kaldım ama drumun söyledigine göre geç geliştigi için sağlıklı olmamasından kaynaklı düşük yaptım bu ay cyclo proğynova ve klomen günde 3 tane kullanıyorum çatlama problemeim olmadıgı için dr çatlama iğnesi vermedi 2 klomenle 16. günde çatlamam oldu 3 klomenle ne zaman olur acaba dr zamanında olur dediği için başladım ilaca gelişimi gecikmez demişti.şimdi korkuyorum ya çatlama olmazsa die.incir havuç kürünün çatlamaya yardımcı oldugunu söylenmişti ama nasılsa klomen kullanıyorum incire gerek yok havucu içsem olurmuki.

arkadaşlar içinizde am hormonuna baktıran varmı? ibrahim saraçoğlu baktırın bu horman düşük yada yüksekse hangisiyse artık çocuğu olmaz demişti o kişinin. onun için sordum baktıan varmı diye

Selam canım , amh hormonuna ben baktırdım bu ay ama yaşa göre hangi değerler arasında olması gerektiğini anlayamadım. Yumurtalık rezervlerini gösteren bi hormon sanırım. Her yerde yapılmıyor biraz pahalı.

selam kızlar benimde bu ay klomende 2.ayım ilk ay negatifti sonuç
adetimin 13.günü gittim 2 yumurtam oluşmuş ikiside 23 mm hemen iğne vuruldum doktor çatlamak üzere dedi benim erken gelişiyo yumuşlarım sanırım 13.gün olması bu kadar olması normalmi 11.gün çağırmıştı am işten izin almamak için cmtesi dün gittim geç kaldım sanırım ama inşallah çatlar yaa 12 satte bir ilişki dedi bakalım olursa olur hayırlısı AALAH tan

bugün o kadar güzel bi haber aldımki çok duygulandım arkadaşım 3 yıllık evli 2 yıldır bebek istiyodu klomen çatlatma iğnesi aşılama hepsini denedi doktorlar normal yolla olmaz tüp bebek dediler en son geçen ay aşılama yaptırdı ve bu ay ara vermişti tüp bebek merkezine gidecekti ve hamile nasıl birşey allahım verecek olursa oluyo işte darısı hepimizin başına inşaallah
Ama kızlar meryem surasinde bahsetti her pirinç üzerine 1 defa olmak üzere 21 piriçe okunacak ve bu pirinçlere yutacaksınız bunu tavsiye etti arkadaşlar

selam.. inşallah bu ay tutar eğer hayırlısı bu olacaksa.. benim de hapla 2. ayım.. maşşallah yumurtan çok erken ve çok büyümüş..hiç bu kadar büyüdüğünü duymamıştım açıkçası 13.günde.sen klomen içmesen de demekki büyür gibi.benim 12. günüm c.tesiydi ve 13mm olmuştu..beklemedeym. 18 olunca cısssss..

evet ya çok çabuk büyüyo aşırı cevap veriyomuş doktorum öyle söyledi üstelik ben pko luyum hormon sonuçlarıma göre zor gebe kalırsın demişti hemen klomen verdi ve daha yeni düşünmeye başlamıştım bebiş öle yani ilk ayımda 4 tane oluşmuştu yomuşum ama doktorum beni 10 şubatta çağırmıştı ben 2 sonra geleyim dedim izin yüzünden o yüzden 23 mm olmuş çatlamak üzere dedi iğne oldum bilmiyorum direk ben klomene başladım öle 1 yıl falan kendinimiz denemedik cnm tabi herkesin aynı zamanda olucak büyücek diye bişey yok hayırlısı zaten 12 satte bir ilşki dedi tutarsa tuttu dün gece bugün anlayacağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…