bende pko olduğu için tedaviyle yıllar geçer zaten biz simdiden başladık
ben de pko luyum cnm aynı şekildeinş.çok zman almaz tedavi sürecimiz...
umarım kimin ne muradı varsa rabbim verir ablamında 4 yıl olmayınca ben korktum tabi 2 mizdede pko var o yüzden korunmayla vakit kaybetmiyoruz
umarım drun dediğine göre ağır pko var bende ondan yani
ablanın oldu mu cnm bebeği yoksa hala devam edio mu tedaviye
yok temmuzda ilk aşılamasını yaptı şimdi nisanda bebiş bekliyoz
latif küpelioğlunun yanına gitti iğneler bantlar falan kullandı aynı saate ilaclar aldı dediğine göre ilaclarla 7 yumosu olmuş 20 25 mm arası sonra rahim filmi gibi rahimi dışarı cekip spermleri bırakıyolaR YARIM SAAT DİNLENİYO BU KADARANAMLA KONUŞTUM YA ONDAN GEÇ YAZDIM
Evet tek bebişOğlumuz olcak insallah bide ablam bu gebeliğinde cok direndi ilaclar yüzünden karnı su toplamıştı dr gebeliği bitircez demişti ama latif bey izin vermedi onları dinleme benimle irtibat kur dedi burdaki drla bizzat görüştü 1 ay kontrol altında kaldı ama cok şükür ikiside şu an çok iyi
Olurmu öyle sey biz burda birbirimize yardımcı olmalıyız. Evet tanınmış biri burda okadar iyi dr yok çok ilgilenmiş ablamın dediğine göre her iğne vuruşunda besmele cekiyomuş orda tanıdık olmayınca kalcak yer yoktu kalma yeme içme tedavi falan derken 4 milyarları gitmiş dr herikisininde tahlillerini yapmış 950 liraya 1500 civarı belki daha fazla ilaç almışlar drun ne kadar aldığını bilmiyom ama 3500 4000 civarı para gitti ama değdi çok şükür
evet baya tutmuş ama bi bebiş için deger insan neyini feda etmezki dünya tatlısı bi bebek için herşeyimiz onlar için tabiki...
günaydın canlarım....yoktum bir haftadır..başka şehirde seminerdeydim..net e giremedim..ama inanın aklım hep burdaydı...şimdi cok yoğun işler ama birazdan hafifleyince okuyacağım durumlar nedir..inşallah hamiş müjdesi vardır..
benim 13 şubattı beklenmeyen günüm...ve cok heyecanlıyım...hala kırmızılar gözükmedi...cok ta korkuyorum...umutlanıyorum da bi taraftan..klomen geçiktirme yapıyordu değil mi..fazla umutlanmasam mı...ama elimde değil ....gidip bi kan testi yaptırsam mı../// dün dayanamadım idrar testi yaptım evde tek cizgi cıktı..moralim bozuldu..gerçi idrar için erken değil mi???ay napsam ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?