Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

sıkma canını ya olur inşallah diğerleri siz niye konuşmuyonuz kız

Son düzenleme:
latif küpelioğlunun yanına gitti iğneler bantlar falan kullandı aynı saate ilaclar aldı dediğine göre ilaclarla 7 yumosu olmuş 20 25 mm arası sonra rahim filmi gibi rahimi dışarı cekip spermleri bırakıyolaR YARIM SAAT DİNLENİYO BU KADAR ANAMLA KONUŞTUM YA ONDAN GEÇ YAZDIM

ufff zor galiba yaa bide çoğul gebelik olma riski artıo ya tedavide ablanın tek mi

çok soru sordum bunalmamışsındır inş.ya kusura bakma ama merak ediyorum yenibaşladığım için tedaviye bu süreç nasıl geçicek bilgi almak için soruorum çoksaol cevap verdiğin için.bu aşılama tedavisi ne kadara mal oldu acaba bide doktoru iyi bilinen bi doktor sanırım

Evet tek bebiş Oğlumuz olcak insallah bide ablam bu gebeliğinde cok direndi ilaclar yüzünden karnı su toplamıştı dr gebeliği bitircez demişti ama latif bey izin vermedi onları dinleme benimle irtibat kur dedi burdaki drla bizzat görüştü 1 ay kontrol altında kaldı ama cok şükür ikiside şu an çok iyi

çok geçmiş olsun ve inş.sağlıklı bi şekilde kucağına alır bebeğini ablan..zor bi süreç ama işte sonu böyle mutlu olursa ne güzel.Allah herkese nasip etsin

Olurmu öyle sey biz burda birbirimize yardımcı olmalıyız. Evet tanınmış biri burda okadar iyi dr yok çok ilgilenmiş ablamın dediğine göre her iğne vuruşunda besmele cekiyomuş orda tanıdık olmayınca kalcak yer yoktu kalma yeme içme tedavi falan derken 4 milyarları gitmiş dr herikisininde tahlillerini yapmış 950 liraya 1500 civarı belki daha fazla ilaç almışlar drun ne kadar aldığını bilmiyom ama 3500 4000 civarı para gitti ama değdi çok şükür

evet baya tutmuş ama bi bebiş için deger insan neyini feda etmezki dünya tatlısı bi bebek için herşeyimiz onlar için tabiki...

ya canım neyi bekliyorsun idrarla ne diye uğraşıyorsun ki?? git kan tahlline.. hadiiiii.. hem boşuna umutlanma hem de kesin sonuç misssss... umutlanacağıma br an evvel negatif görmeyi tercih ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…