Günaydın kızlar hepinize
çok sevindim ya canım anjıyo sonuçlarının temiz çıkmasına ve bir dahaki seneye anjıyo olmamana ben de keremde çok şükür iyiyiz canım canım sanırım günün geçmiş yapsana bi test en azından aklında soru işareti olmaz
sağol gülüüm, ben de sevindim vallahi. Biliyorsun gözümde büyütüp duruyordum şu anjiyo işini. Neyseki şimdilik kurtulmuş gibi görünüyorum. Paşam da sen de hep iyi olun inşaallaahh. şu test işine gelince, sen de biliyorsun gülüm benim adetimin düzensizliğini. Pek bi haylaz, hatırlar mısın bi defasında 100 gün gelmemişti. Ben inat etmiştim, o inat etmişti. Sonunda yine adet söktürücüyle teşrif buyurmuştu. Geçen hafta acayip belim ağrıdı, ha adet oldum ha olacam. Ama yine geri gitti kanımca. Sıkıntılı bir durum tahmin edersiniz ki. Ama o testi aldığımda umutlanıyorum demek ki. Negatifi gördüğümde dünya başıma yıkılıyor sanki. Birkaç gün daha bekleyeyim bakalım, gelir belki adetim. :82:
twetty25 ve kelula mart topiğindeydi sanırım bu ay olmamış...................................ŞUBAT AYI LİSTEMİZ..............................
HULYA_41....................................1 ŞUBAT
TWEETY25...................................2 SUBAT
KEKULA........................................3 ŞUBAT
BETERAY......................................3 ŞUBAT
TOOBE.........................................4 ŞUBAT
ESEMOS...................................... 5 ŞUBAT
UMUTLU22....................................5 ŞUBAT
HAYKOLİK.....................................5 ŞUBAT
GİDA_PİNAR..................................8 ŞUBAT
BONBONSEKERİM............................9 ŞUBAT
CESU...........................................9 ŞUBAT
DOSTHANE..................................10 ŞUBAT
NURUN........................................11 ŞUBAT
BELGİSEL....................................11 ŞUBAT
İLKNURR1984....................... .......12 ŞUBAT
SEVDE1......................................13 ŞUBAT
ÖZLEMNİSANDOĞAN......................15 ŞUBAT
Arkadaşlar durumlarınızdan haber verir misiniz. İsmi listeye yazdırıp gitmekle olmuyor amaaListeyi takip edip bilgilerinizi güncellemelisiniz canlarım. Haydi kopuupp kopppuup gelin.
...................................ŞUBAT AYI LİSTEMİZ..............................
HULYA_41....................................1 ŞUBAT
TWEETY25...................................2 SUBAT
KEKULA........................................3 ŞUBAT
BETERAY......................................3 ŞUBAT
TOOBE.........................................4 ŞUBAT
ESEMOS...................................... 5 ŞUBAT
UMUTLU22....................................5 ŞUBAT
HAYKOLİK.....................................5 ŞUBAT
GİDA_PİNAR..................................8 ŞUBAT
BONBONSEKERİM............................9 ŞUBAT
CESU...........................................9 ŞUBAT
DOSTHANE..................................10 ŞUBAT
NURUN........................................11 ŞUBAT
BELGİSEL....................................11 ŞUBAT
İLKNURR1984....................... .......12 ŞUBAT
SEVDE1......................................13 ŞUBAT
ÖZLEMNİSANDOĞAN......................15 ŞUBAT
Arkadaşlar durumlarınızdan haber verir misiniz. İsmi listeye yazdırıp gitmekle olmuyor amaaListeyi takip edip bilgilerinizi güncellemelisiniz canlarım. Haydi kopuupp kopppuup gelin.
günaydın canlarım....yoktum bir haftadır..başka şehirde seminerdeydim..net e giremedim..ama inanın aklım hep burdaydı...şimdi cok yoğun işler ama birazdan hafifleyince okuyacağım durumlar nedir..inşallah hamiş müjdesi vardır..
benim 13 şubattı beklenmeyen günüm...ve cok heyecanlıyım...hala kırmızılar gözükmedi...cok ta korkuyorum...umutlanıyorum da bi taraftan..klomen geçiktirme yapıyordu değil mi..fazla umutlanmasam mı...ama elimde değil ....gidip bi kan testi yaptırsam mı../// dün dayanamadım idrar testi yaptım evde tek cizgi cıktı..moralim bozuldu..gerçi idrar için erken değil mi???ay napsam ki...
Hoşgeldin gülüm. Bir haftadır bi değişiklik yok listede. Gözümüz yolda, yeni hamiş haberi bekliyoruz. İnşalllahh senden alırız o güzel haberi. İstersen 2-3 gün daha bekle öyle yaptırırsın testini. Biliyorum beklemek de çok zor ama, şöyle düşün: varsa vardır, yoksa yoktur. Yani telaş etmenin bi faydası olmuyor. Kendini sakinleştirmeye çalış yani canım. Bak işler de yoğunmuş ne güzel, daha kolay olur kendini avutman.
Serapcım sevda ile görüşüyormusun hiç uzun süredir sesi çıkmıyo da
slm kızlar ben de pko luyum ve bu ay klomen ve climen die iki ilaç verdi doktor bugün kontrole gttim yumurtalar için 14.gün ama hiç bi gelişme yok dedi doktor haftaya tekrar gidicem acaba büyür mü haftaya kadar ilk aynda hiç büyümemesine rağman 2.ve sonraki aylarda büyüyen varmı biraz anlatırsanız çok sevinirim korkuorum hiç büyümicek die:2:
anladım canım bizde evde olsak sürekli giremezdik herhalde o da evini değiştirecekti geçenlerde facede taşınıyorum diye yazmıştıCanım Sevdayla uzun zamandır ben de görüşemiyorum. O ne zaman msn açarsa o zaman görüşebiliyoruz çünkü. Biliyorsun benim msn sabah 8,30 dan akşam 17,30 a kadar sürekli açık. Revnayla uğraşırken giremiyor sanırım. Eskiden mesaj yazar ya da arardım ama yoğun olduğunu düşündüğümden ben de aramıyorum artık. İyidir umarım...
Selam canım, tedavin hayırlı olsun. Bazen büyümeyebiliyor yumurtalar. Günde kaç tane içtin klomeni? Eğer doktorun az bulduysa bi dahakine dozunu arttırır. İlk ay ya da ikinci ay diye birşey yok gülüm. Mesela benim ilk 3 ay büyüdğü halde, sonraki aylarda büyümediiği oldu. Neye göre değişiyor ben de anlamadım acıkçası.
slm kızlar ben de pko luyum ve bu ay klomen ve climen die iki ilaç verdi doktor bugün kontrole gttim yumurtalar için 14.gün ama hiç bi gelişme yok dedi doktor haftaya tekrar gidicem acaba büyür mü haftaya kadar ilk aynda hiç büyümemesine rağman 2.ve sonraki aylarda büyüyen varmı biraz anlatırsanız çok sevinirim korkuorum hiç büyümicek die:2:
candy w den haberiniz varmı...naptı..en son kan değerlerini takip ediyordu...
bu arada bu klomen genel olarak kaç gün geçikme yapıyor adet de..yanlız ben catlatma iğnesi vurulmadım...günde 2 kez aldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?