slm günaydınlar kızlar umutlu hoş geldin özlettin kendiniben ve cimeka ilgilenmeye calıştık listeyle tabi 2 kişi olunca karışıklık oluyo ama asıl sahibine devrediyom listeyi malesef bende 2 gün önceden regl oldum o yüzden bu ay tedaviye gitmedim bakalım bu sefer nolucak dün gece ben ve eşim dua ettik umarım kabul olur eşime arkadaşlarıma da dua et diyom onlar kim diyo evden pek çıkmıyosun nerden bu arkadaşların dedi anlatınca baya güldü
mayacım senin soruna gelince bende günde 2 tane serophene kullandım o ay bi yumurtam oldu 13 mm o ay işe yaramadı sonraki ay günde 3 tane kullandım bu sefer 3 yumurtam oldu 12 13 15mm de kaldılar o ayda olmadı ama bi topikte okumuştum yumurta günde ortalama 2 mm büyüyomuş ALLAHın işi belli olmaz bi yerde bi kadın anlatıyodu yumurtası hiç gelişmemiş dr bu ay boşa gitti gebelik olmaz demiş ama o ay hamile kalmış bakarsın seninde öyle olur
bende bu ay olmazsa gelecek ay rahim filmi çektirecem ve büyük ihtimalle iğneye geçicez çünkü ilaç işe yaramıyo ben ve eşim de çok istediğimiz için acele ediyoz
temmuz 3 te 21 olcam inşallah yaşlandım ya
selam kıslar
bende dr kontrolune başladım
bakalım banada ilaç tedavısıne başlıcaktı ama 3,5 cn kıst gorunce kıst için ilaç verdı . kıst geçsin sonra bakalım dedi.beklıyorum
ne yaşlanması yaw :) daha gençliğmizin en körpe yılları
sevde ben klomen kullanmadan önce reglm hep geçiyodu ama düzene girdi kullandıktan sonra siklusum 30 günde bir hatta 1 2 gün önceden teşrif ediyor artık.bende çatlatma iğnesi kullanmadım.
doğruama tedaviydi dr du çok yoruluyo insan evleneli 8 ay oldu ama bana yıllar gibi geliyo
hayırlı olsun tedavin umarım iyi sonuç alırsın
rahim filmi zaman kaybetmeden çektirilmeli ben tedaviye başlamadan çektirdim en azından aklımızda soru işareti kalmadı evet ağrılı biraz ama dayanılmıcak kadar diil.hiç korkmayın
doğruama tedaviydi dr du çok yoruluyo insan evleneli 8 ay oldu ama bana yıllar gibi geliyo
adetliyken çekiliyomu ben bu ay hem rahim filmi cektirmek istiyom hemde tedaviye baslamak istiyom 2 si bir aradabencede önceden çektirmek mantıklı sorun varsa hemen anlasılır kapsamlı tedaviden önce mutlaka cekilmeli
öylemi ya...sevindim canım...biraz daha umutlandım şimdi..ben acaba klomen geçiktirdi mi diye meraklanıyordum..tahlil yapmaya korkuyorum valla...2 günüm geçti..
öylemi ya...sevindim canım...biraz daha umutlandım şimdi..ben acaba klomen geçiktirdi mi diye meraklanıyordum..tahlil yapmaya korkuyorum valla...2 günüm geçti..
adetliyken çekilmez sanırım cnm ben rahim filmi çektirdim adet olunca gel dedi doktor yani 1ay sonra başlar tedavi sen çok acelecisin ama
bende pko olduğu için tedaviyle yıllar geçer zaten biz simdiden başladık
Aman da aman...pek küçükmüşünüz ya...biz pek yaşlı kaldık sizin aranızda..( daha yaşınız başınız ne de bu kadar acele ediyorsunuz ya...daha önünüzde güzel yılllar var..her şey gönlünüz ce olur inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?