Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

teşekkür ederim bilgilendirme için cnm inş.biz de biran önce bebk sahibi oluruz tüm isteyenlerle birlikte.biz elimizden geleni yapıorz gerisi Allah a kalmış.herşeyin hayırlısı tabiki.haftaya tekrar gidicem inş.bi gelişme olur

bende bu ay olmazsa gelecek ay rahim filmi çektirecem ve büyük ihtimalle iğneye geçicez çünkü ilaç işe yaramıyo ben ve eşim de çok istediğimiz için acele ediyoz

bende bu ay olmazsa gelecek ay rahim filmi çektirecem ve büyük ihtimalle iğneye geçicez çünkü ilaç işe yaramıyo ben ve eşim de çok istediğimiz için acele ediyoz

rahim filmi zaman kaybetmeden çektirilmeli ben tedaviye başlamadan çektirdim en azından aklımızda soru işareti kalmadı evet ağrılı biraz ama dayanılmıcak kadar diil.hiç korkmayın

selam kıslar
bende dr kontrolune başladım
bakalım banada ilaç tedavısıne başlıcaktı ama 3,5 cn kıst gorunce kıst için ilaç verdı . kıst geçsin sonra bakalım dedi.beklıyorum

sevde ben klomen kullanmadan önce reglm hep geçiyodu ama düzene girdi kullandıktan sonra siklusum 30 günde bir hatta 1 2 gün önceden teşrif ediyor artık.bende çatlatma iğnesi kullanmadım.

öylemi ya...sevindim canım...biraz daha umutlandım şimdi..ben acaba klomen geçiktirdi mi diye meraklanıyordum..tahlil yapmaya korkuyorum valla...2 günüm geçti..

rahim filmi zaman kaybetmeden çektirilmeli ben tedaviye başlamadan çektirdim en azından aklımızda soru işareti kalmadı evet ağrılı biraz ama dayanılmıcak kadar diil.hiç korkmayın

adetliyken çekiliyomu ben bu ay hem rahim filmi cektirmek istiyom hemde tedaviye baslamak istiyom 2 si bir aradabencede önceden çektirmek mantıklı sorun varsa hemen anlasılır kapsamlı tedaviden önce mutlaka cekilmeli

doğruama tedaviydi dr du çok yoruluyo insan evleneli 8 ay oldu ama bana yıllar gibi geliyo

Aman da aman...pek küçükmüşünüz ya...biz pek yaşlı kaldık sizin aranızda..( daha yaşınız başınız ne de bu kadar acele ediyorsunuz ya...daha önünüzde güzel yılllar var..her şey gönlünüz ce olur inşallah..

adetliyken çekiliyomu ben bu ay hem rahim filmi cektirmek istiyom hemde tedaviye baslamak istiyom 2 si bir aradabencede önceden çektirmek mantıklı sorun varsa hemen anlasılır kapsamlı tedaviden önce mutlaka cekilmeli

adetliyken çekilmez sanırım cnm ben rahim filmi çektirdim adet olunca gel dedi doktor yani 1ay sonra başlar tedavi sen çok acelecisin ama

öylemi ya...sevindim canım...biraz daha umutlandım şimdi..ben acaba klomen geçiktirdi mi diye meraklanıyordum..tahlil yapmaya korkuyorum valla...2 günüm geçti..

insallah olmazsın da bize müjdeyi verirsin ama 2 gün den bişey olmaz korkma. eskiden ne güzel reglim geçince umutlanıyodum ama artık zamanında oluyom heyecanı kalmadı yani

insallah olmazsın da bize müjdeyi verirsin ama 2 gün den bişey olmaz korkma. eskiden ne güzel reglim geçince umutlanıyodum ama artık zamanında oluyom heyecanı kalmadı yani

umarım kimin ne muradı varsa rabbim verir ablamında 4 yıl olmayınca ben korktum tabi 2 mizdede pko var o yüzden korunmayla vakit kaybetmiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…