benim de ilk ay 31 gün sürmüştü. bu ay da 31 i bitirdim artık. sanki daha önce olmalıydım diye düşünüyorum. belki bir umut yakalarım diye düşündüm burdan :)
canım bendede agrılar olmustu dr sordugumda onlar bekledıgımz agrlıar dgr yumurtaların catlıo demstı.evet bende okumustum hemen ılşkı olmuo dıe yazılar ve dr aradım dr ben ozellıkler ıstedım ılşkı demsıtı.jelıde asılamam oldugu gun eve gelır gelmez kullan dedı dr sonrada her sabah kullandım.
ben ilk iki klomende aynı gün
3.sünde 2 gün önce adet oldum.
şimdi 4.cüyü kullandım ve bekliyorum adetim ayın 18 i.
hayırlısı inş. gebesindir
kızlar selammmm
uzun zamandan beri girmiyordum .en son 20 li sayfalardaydım şimdi 40 olmuş ama okumadım geçmişi.
hamiş haberi var mı.???
bendeki gelişmeler bugün progesteron tahlili oldum 17 çıktı. bakalım adet günüm 18 i
ama bu ay şöyle birşey oldu. yumurtlamnın sadece 9 u ve 11. gününde ilişkiye girdik
başka girmedik.
doktora söyledigim de " Allah isterse olur çok güzel günlerde girmişsin "dedi.
doktorum da heee bana anca güzel adet oluyon güzel günlerde ilişkiye giriyon diyo:))))))
canımnerelrdesın sennnn yaaakuzu bebişimiz nasıl cinsiyeti belli oldu mu.??*
tosuncuk mu kuzucuk mu????
:)) ii yapmıssın cnm o jelde kıl bsy hbr olsun sonradan gelıo parca parca bsraz sınır bozuo yanı:))Rabbım melegını nasıp etsın inşşcanım jeli bugün aldım ve bi tane alır almaz kullandım artık. dün de ilişki olduğu için 2 gün beklememiş olduk
arkadaşlar klomen kullanmaya kaç aylık denemeden sonra başladınız?
ahhh inş tüm isteyenlere tez zamanda inş
bugün kont vardı,5gün klomen kullandıktan sonra gel demişti
varmış yumurta,günaşırı önerdi ilişkiyi
hayırlısı inş bakalım kaydirigubbakcemile2
canım ben 3 yıllık evli.
iki yıl korunduk.
3. yılımızda 6 aylık denemeden sonra klomene başladık.
benim sorunum adetimin düzensiz olmasıydı. klomenle ilk ayda 31 gün sürmüştü adet olmam. bu ikinci ayım ve 30 gün oldu. o nedenle meraklanıyorum. bir de ilacın prospektüsünde yazana baktığımda en fazla 32 gün geçmesi gerekiyor. sende 32 yi geçmiş miydi?
merhaba arkadaslar
bende doktora gıttım bugun.yarından ıtıbaren 3 tane klomen verdı.oncekı ay 2 tane ıcmıstım cok agır gelmestı ama sımdı 3 tane verdı.aranızda 3 tane kullanan oldumu hıc.bana cok fazla geldı ama mecburen ıcıcem.haftaya salıya cagırdı bakmaya yumoslara.ınsalah cabuk buyur bu ay.off ya cok agrım olucak bu hafta ve sonrakı hafta bakalım kac yumurtam olucak?
kuzu eklermısın benı lısteye cnm.8 kasım adet tarıhım.
ewt cnm gecmıstı benım.35 falandı sanırım.
arkadaşlar klomen kullanmaya kaç aylık denemeden sonra başladınız?
hlayırlı olsun cnmmmm agrıların yumosların buyudugu catladııgı ıcın oluodur cnmmerhaba arkadaslar
bende doktora gıttım bugun.yarından ıtıbaren 3 tane klomen verdı.oncekı ay 2 tane ıcmıstım cok agır gelmestı ama sımdı 3 tane verdı.aranızda 3 tane kullanan oldumu hıc.bana cok fazla geldı ama mecburen ıcıcem.haftaya salıya cagırdı bakmaya yumoslara.ınsalah cabuk buyur bu ay.off ya cok agrım olucak bu hafta ve sonrakı hafta bakalım kac yumurtam olucak?
kuzu eklermısın benı lısteye cnm.8 kasım adet tarıhım.
:)) ii yapmıssın cnm o jelde kıl bsy hbr olsun sonradan gelıo parca parca bsraz sınır bozuo yanı:))Rabbım melegını nasıp etsın inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?