ne mutlu sana. inş. hayırlısıyla doğurur kucağına alırsın.merhaba kızlar.bu topikte listeye adımı yazdırmıştım bir ay öncesinde neredeyse.şimdi hamileyim.6 haftalık.allah sizlerede nasip etsin inş
Günaydın herkese kızlar nasılsınız bakalım
anlayabiliyorum üzüntünü ama Allah herşeyi bilir ve ona göre düzenler.boşver daha önce de söylemiştim çok istediğimiz br şey olmuyorsa eğer,ya olmaması daha iyi olacağı için yada daha iyisi olacağı içinmiş.en kötüsü umutlanmak,çözüm ise hiç kendini dinlememek belirtilere bakmamak ve adet günü kan tahliline gitmek..
ya benimde normalde geçen ay iğne yapıldıktan sonra 14.gün hemn sabah 9da gelmişti. bu ay geçen aya bakarsan dün gelmiş olması gerekirdi. bugünde tık yok elhamdülillah gelmez inş. ama ben 17 şubatı beklicem ve inş. 18 şubat sabahtan önce bi idrar testi yapıcam çıkar değilmi?
sonra hala gelmemiş olursa kan testi yaptırcam Allah'ım inş. gelmesin burda hamile haberleri alınca umutlanıyorum ama bazende kistten dolayı, ilaçdan dolayı gecikenleri okuyunca bütün ümidim kırılıyo. hala karnımda adet olacakmışım gibi ağrılar da var doğrusu ama göğüslerim ilk defa bu kadar hassaslaştı bilmem belirti olarak alabilirmiyim hiç akıntım yok.ateşimde hala 36,5 seyrediyor Rabbim inş. burda ve bütün isteyenlere versin.amin.
canım gözünü sevim umutlanma o kadar..ne kadar umutlanırsan sonuç olumsuz olduğunda o kadar kötü etkiliyor insanı...umarım hamilesindir de bizde seninle birlikte seviniriz..bizlerede umut olursun..hadi bakalım hayırlısı inşalllah..
ben de şaşırdım..ilk önce cuma çagırdı sonra salı şimdi de haftaya salı gel dedibilmiorum nasıl olcakarkadaşın dedği gibi o ay bu ay diye bişey yok. Benim ilk ay 12. Günde 7 mm idi. Bu ay 12. Günümde 13 mm oldu. Dedi salı günü gel.. Birazdan gideceğim.. Bu arada geçen ay 2 tane serophene bu ay 3 tane serophene kullandım.iğnemi de aldım hazırda.yalnız dikkatmi çekti haftaya gel demiş.. Haftaya kadar büyüyüp çatlarsa kaçırmış olmayacak mısın.. Benim böyle takip durumlarında en geç 2 3 gün içinde bir daha bakıyor yumurtaya..haftaya hangi gün dedi mesela??
Nasılsınız kızlar giremedim nete anneme gelemedim ama yokluğunuzu hissettim insan burda bişeyler paylaştıkça rahatlıyo
sevde1 arkadaşım sağol merak ettiğin için yok canım gebelik( değer sonra ki gittiğimde iyice düşmüştü ilaçlardan dedi doktor tek tavsiyem kedin net belli olmadan çok umutlanmayalım sonra çok hayal kırıklığı oluyo yaşadım bunu ve bidaha olursa böyle üstünde durup testler yaptırmıcam beklicem 10 gün falan geçsin öyle değer çıktı sevindim sonra yok oldu buda moral bozuyo
canlarım bu çatlatma iğnesini kendisi yapabilen var mı?? bana doktorum perşembe sabahı vur dedi. ben de okuldayım dedim. dedi ki kendine vurabilirsin. ben becerebilir miyim ki.tırstım...
canlarım bu çatlatma iğnesini kendisi yapabilen var mı?? bana doktorum perşembe sabahı vur dedi. ben de okuldayım dedim. dedi ki kendine vurabilirsin. ben becerebilir miyim ki.tırstım...
3.aşılamamın testi ni yaptırdım bugün beta hcg 1 yani bişey olmamış, hamile kalamadım
ağlamaktan nefes alamıyorum artık..ben tedaviyi bırakcam bir süre çok moralim bozuldu artık.doktora gidecek param bile kalmadı, sizlere bol şans.hoşçakalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?