3.aşılamamın testi ni yaptırdım bugün beta hcg 1 yani bişey olmamış, hamile kalamadım
ağlamaktan nefes alamıyorum artık..ben tedaviyi bırakcam bir süre çok moralim bozuldu artık.doktora gidecek param bile kalmadı, sizlere bol şans.hoşçakalın.
3.aşılamamın testi ni yaptırdım bugün beta hcg 1 yani bişey olmamış, hamile kalamadım
ağlamaktan nefes alamıyorum artık..ben tedaviyi bırakcam bir süre çok moralim bozuldu artık.doktora gidecek param bile kalmadı, sizlere bol şans.hoşçakalın.
Canım test yaptığına ve hamile olmadığına göre bir kaç güne kadar adet olursun. Eğer kist varsa bile böyle baştan haber vermiyor. Adetinin 3. günü kontrole gittiğinde ultrasonda belli oluyor. bende bi defa olmuştu, sadece adet dönemim daha ağrılı geçmişti. Onun dışında önceden anlamadım yani kist oldğunu. O ay çatlatma iğnesi yaptırmamıştı doktorum kendi kendine çatladığı içcin. Canını sıkmamaya çalış gülüm, aklına kötü şeyler getirme.tecrübeli biri varsa lütfen cevaplasın. bugün adet günüm henüz olmadım. hafif ağrılar var önceden 1 hafta önceden ağrı olurdu sonra geçerdi ama bu ay hala ağrım var adet günüm geldi hele bu sefer sağ kasık tarafımda bi ağrı var ara ara vuruyo çok ağru veriyo ilk defa bunlar oluyo. klomen adet gecikmesi yapıyor demiştiniz belki adet gelecek ama geç gelecek ama benim korktuğum kist olması. yani söylediklerimle kist olma ihtimali varmı?
maalesef sabah ilk idrarla test yaptım negatif... inş. kist falanda olmaıştır.
Merhaba canım, aramıza hoş geldin. Klomen ve Serophene türü ilaçlar adeti de düzenliyor. ben de senin gibiyim, ilaç kullanmadğımda 2-3 ayda bir adet oluyorum. Ama dediğim gibi bu tür ilaçlar kullanıldığında 2-3 gün aksamalar dışında genelde düzenli geliyor. Ama inşallah sen mart ayında adet olmaz ve bize hamile olduğun müjdesini verirsin. Hemen ekliyorum seni de uğurlu listemize. Tedavin hayırlı olsun...slm kızlar bende bu ay serophene başladım, uğurlu listeye beni de eklermisiz?
regl tarihim 11 şubat, beklenmeyen 13 mart tahminen, çok düzensiz de sanmıyorum beklediğim tarihte olacağını. uzun zamandır takip ediyorum sizi, liste gerçekten uğurlu
arkadaşın dedği gibi o ay bu ay diye bişey yok. benim ilk ay 12. günde 7 mm idi. bu ay 12. günümde 13 mm oldu. dedi salı günü gel.. birazdan gideceğim.. bu arada geçen ay 2 tane serophene bu ay 3 tane serophene kullandım.iğnemi de aldım hazırda.yalnız dikkatmi çekti haftaya gel demiş.. haftaya kadar büyüyüp çatlarsa kaçırmış olmayacak mısın.. benim böyle takip durumlarında en geç 2 3 gün içinde bir daha bakıyor yumurtaya..haftaya hangi gün dedi mesela??
kızlar yaa bişey soracam benim doktorum bana reglimin 3. günü başlayıp günde 2 tane serophen içmemi ve 7 gün ilaçsız bekledikten sonra kontrole gelmemi söyledi yani adetin 14. günü bakacak yumurtalara duruma göre çatlatma iğnesi verebilirim dedi. bu tarih biraz geç değilmi
kızlar yaa bişey soracam benim doktorum bana reglimin 3. günü başlayıp günde 2 tane serophen içmemi ve 7 gün ilaçsız bekledikten sonra kontrole gelmemi söyledi yani adetin 14. günü bakacak yumurtalara duruma göre çatlatma iğnesi verebilirim dedi. bu tarih biraz geç değilmi
slm kızlar bende bu ay serophene başladım, uğurlu listeye beni de eklermisiz?
regl tarihim 11 şubat, beklenmeyen 13 mart tahminen, çok düzensiz de sanmıyorum beklediğim tarihte olacağını. uzun zamandır takip ediyorum sizi, liste gerçekten uğurlu
iyi dileklerin için çok sağol canım, bugün 3.günü serophenin, haftaya salı kontrolum var bakalım inşallah herşey yolunda giderCanım test yaptığına ve hamile olmadığına göre bir kaç güne kadar adet olursun. Eğer kist varsa bile böyle baştan haber vermiyor. Adetinin 3. günü kontrole gittiğinde ultrasonda belli oluyor. bende bi defa olmuştu, sadece adet dönemim daha ağrılı geçmişti. Onun dışında önceden anlamadım yani kist oldğunu. O ay çatlatma iğnesi yaptırmamıştı doktorum kendi kendine çatladığı içcin. Canını sıkmamaya çalış gülüm, aklına kötü şeyler getirme.
Merhaba canım, aramıza hoş geldin. Klomen ve Serophene türü ilaçlar adeti de düzenliyor. ben de senin gibiyim, ilaç kullanmadğımda 2-3 ayda bir adet oluyorum. Ama dediğim gibi bu tür ilaçlar kullanıldığında 2-3 gün aksamalar dışında genelde düzenli geliyor. Ama inşallah sen mart ayında adet olmaz ve bize hamile olduğun müjdesini verirsin. Hemen ekliyorum seni de uğurlu listemize. Tedavin hayırlı olsun...
tedavin hayırlı olsun canım umarım hayırlı sonuç alırsın
canım yazdıkların kafama takıldı gecen ay serophene ile 3 yumoş olmuştu ya adetin 12. günü dr kontrole çağırmıştı 11 12 13 mm olmuştu bu ay tedaviye cevap vermemişsin dedi dr.14. günü bi daha gel dedi ozamanda 12 13 15 mm olmustular ama dr bi daha çagırmadı iğne ver dedim yok olmaz boşuna hayal kurmayın dedi bak şimdi kafama takıldı tekrar cağırsaydı yumoslar belki büyümüş olcaktı bak senin dr tekrar cağırmış gerçi bu aptal drubıraktım artık onlara göre hava hoş para alıp oturuyolar biz umurlarında değiliz onların
Canım test yaptığına ve hamile olmadığına göre bir kaç güne kadar adet olursun. Eğer kist varsa bile böyle baştan haber vermiyor. Adetinin 3. günü kontrole gittiğinde ultrasonda belli oluyor. bende bi defa olmuştu, sadece adet dönemim daha ağrılı geçmişti. Onun dışında önceden anlamadım yani kist oldğunu. O ay çatlatma iğnesi yaptırmamıştı doktorum kendi kend.ine çatladığı içcin. Canını sıkmamaya çalış gülüm, aklına kötü şeyler getirme.
çok teşekkür ederim cevapladığın için. desene bu ay da tutmadı. RAbbim sabrını verir inş. herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?