canım yazdıkların kafama takıldı gecen ay serophene ile 3 yumoş olmuştu ya adetin 12. günü dr kontrole çağırmıştı 11 12 13 mm olmuştu bu ay tedaviye cevap vermemişsin dedi dr.14. günü bi daha gel dedi ozamanda 12 13 15 mm olmustular ama dr bi daha çagırmadı iğne ver dedim yok olmaz boşuna hayal kurmayın dedi bak şimdi kafama takıldı tekrar cağırsaydı yumoslar belki büyümüş olcaktı bak senin dr tekrar cağırmış gerçi bu aptal drubıraktım artık onlara göre hava hoş para alıp oturuyolar biz umurlarında değiliz onların
benimde ilk gittiğim dr klomeni verir,zaman verir çağırır
tamam iyi der,çalışma günlerini verir gönderirdi
zaten burda okuduklarımdan bi gariplik olduğunu anlamıştım,tekrar çağırmayışı filan
elh ki kist filan olmamış klomen kulandığım zmaanlarda
2ay gittim sonra bıraktım zaten
hoş şimdi gittiğim dr da işinin ehli ama,pek bişi anlatmaz çok konuşmaz
napalım,tedavi etsinde :85:
canım hangi şehirde duruyorsun?
Ahh gülüüm bu ay da tutmadı demek istemedim. Sen test yaptım negatif çıktı deyince hamile değilmişsin gibi konuştum. İnşallaahh geç döllenme olmuştur da bu yüzden idrar testinde çıkmamıştıır. Bizlerin kullandığı bi laf vardır "Kanamayan rahimden umut kesilmez" diye. Üzülmek için çok erken. Ama aklına kist gelmesin hemen. Rabbim hakkında hayırlı olanı versin.çok teşekkür ederim cevapladığın için. desene bu ay da tutmadı. RAbbim sabrını verir inş. herkese
bende serophene başladım dün hapım bitti 5 te doktora gideceğim.ama artık ümidim kalmadı doktor bu ayda olmazsa önümüzdeki ay aşılama yapalım dedi.
allahım hayırlısını ver...
canım çok tatlısın aslında bende bunu duymak istiyodum :) hala bi umut var çünki içimde ne zaman kırmızıları görürüm ancak o zaman olmadı dicem. ama yinede çok bağlamıyorum kendimi negatifi görünce çok etkilemedi beni o kadar hayal kurmama rağmen :) artık alışıyoruz demekki zamanlaAhh gülüüm bu ay da tutmadı demek istemedim. Sen test yaptım negatif çıktı deyince hamile değilmişsin gibi konuştum. İnşallaahh geç döllenme olmuştur da bu yüzden idrar testinde çıkmamıştıır. Bizlerin kullandığı bi laf vardır "Kanamayan rahimden umut kesilmez" diye. Üzülmek için çok erken. Ama aklına kist gelmesin hemen. Rabbim hakkında hayırlı olanı versin.
arkadaşlar 3 gündür kasıklarım çok ağrıyor bu iğnenin etkisi heraldebi de bazıları klomen+çatlatma iğnesi adeti geciktiriyor demişler doğru mudur??? inşallah hiiiiç gelmez bu ay
afyondayım ben,dr tanıdıkmı geldi yoksa
Canım hayırlı olsun. Ama daha başından bi umutsuzluk olmamalı. İnşallah aşılamaya falan gerek kalmadan bu ay hamile kalırsın. Yeni muhtemel tarihini vermemişsin canım, ver ki hemencik ekleyelim uğurlu listemize. Ocak ayında vardı ismin ama bilgilerini güncellemedin. İnşallah güzel haberlerle gelirsin doktordan. Bize bilgi vermeyi unutma emi?
arkadaşım bende şuan o durumdyım bugün gelmesi gerekiordu gelmedi tabi test yaptım o da negatif ya adetimi geciktirdi yada artık kısmet bumutlunun dediği gibi belki geç düöllendi rabbim ne nasip ederse. birde ben geçmiş konulara baktım baya bi kişi geciktiğinden bahsetmiş klomen içtikten sonra hatta bir hafta geciken olmuş. yani beklenen bi durum. tuhafki geçen ayda erken gelmişti.
O zaman neymiş gülüm, KANAMAYAN RAHİMDEN UMUT KESİLMEEEZ miiş. İnşallahh gönlündeki neyse hayırlısıyla olsun canım. Negatif de olsa hayatın sonu değil. Ben bebek istemeye başlayalı tam 36 ay oldu. Yani tas tamaam 3 yıl. Rabbim beklemenin de umun etmenin de sabrını veriyor.canım çok tatlısın aslında bende bunu duymak istiyodum :) hala bi umut var çünki içimde ne zaman kırmızıları görürüm ancak o zaman olmadı dicem. ama yinede çok bağlamıyorum kendimi negatifi görünce çok etkilemedi beni o kadar hayal kurmama rağmen :) artık alışıyoruz demekki zamanla
Maşallaahh ne güzel büyümüşler öyle. İnşallah ikisi de bebiş olur.Selam.bende bu ay tekrar klomen kullandım.dün 12.gündü.20 mm olmuş iki yumoş.çatlatma iğnesi vurulldum.bakalım bu ay tutacakmı.
Evet gülüm, iğnesin etkisidir. Yumurtaların çatlıyor büyük olasılıkla. Bu günleri boş geçmemeye bak, bol boool çalış arkadaşım.arkadaşlar 3 gündür kasıklarım çok ağrıyor bu iğnenin etkisi heraldebi de bazıları klomen+çatlatma iğnesi adeti geciktiriyor demişler doğru mudur??? inşallah hiiiiç gelmez bu ay
Hayırlısı olsun Bihterciğim. Sen düşünmüşsündür mutlaka ve doğru olduğuna karar verip ayrılmışsındır işten. İnşallah bu ay gelir meleğin ve evde güzel güzel büyütürsün.eveeet...klomenim bugün bitti cumartesi günü yumuşlara bakacak dr. bugün işten ayrıldım evimde rahat rahat tedavimi uygulamak istiyorum.iyi mi yaptım bilmiorum ama çalışırken ilaç içmeyi bile unuttuğum oluo çocuklar sayesinde. neyseee hayırlısı ne ise o olsun.allah hapimize sağlıklı nur topu gibi mini mini bir bebek nasip etsin....:97:
Psikolojini çok iyi anlayabiliyorum canım. Yıllardır aynı şeyleri yaşıyorum çünkü ben de. Bazı dönemler oldu ki, kimsenin kucağında bebek görmek istemedim. Ne fırtınalar ne umutlar yaşıyoruz hepimiz. Yeni tarihini ekledim uğurlu listemize. İnşallah bi dahaki ay üst listeye terfi edersin. Hamileler listesine yani.çok teşekkür ederim canım. inşallah canım yaaa. aşılamanın fiyatı ne kadar tutuyor bi bilginiz varmı??
en son 8 şubatta adet gördüm. bu ay birde 28 çekiyorya 12-13 mart falan :)
canım negatif sonucu alınca moralim çok bozuldu açıyordum siteyi ama okumak bile gelmiyordu içimden uzun sürede girmedim zaten ...
dün doktora gidemedim bugün gideceğim inşallah...
evet canım benim doktorumda çok konuşmuyoda o yüzden sordum ben denizlideyim canım. ama memnunum ben doktorumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?