kızlar merhaba ben yeni katıldım aranıza .bende yarın klomen kullanmaya başlayacağım.hormon tahlilleri güzel çıkmış.eşimdede sorun çıkmadı.bu ay çocuk denemelerimizin 5.günü.acaba kullansammı yoksa biraz daha kendi halinemi bıraksam .erkenmi sizce.bide herşey düzenli gidiyorken kist falan oluşurmu diye korkuyorum.siz nersiniz.bide klomenle hamile kalanlarda çok fazla düşük okudum.daha önce doktora gidenler bilebilir diye soruyorum doktorunuz bunun klomenle alaklı bir durum olup olmadığı hakkında bişey söyledimi acaba.gerçekten fikrim olmadığı için soruyorum.bilgisi olan cavap yazarsa çok sevinirim sorularıma .şimdiden cevabınız için teşekkürler.
öncelikle hoşgeldin canım aslına 5. ayda erken diye başlamaz doktorlar ben 8. ayda başladım ama 8. aya o kadar çok gittimki doktora hep erken dedi baktı olmuyo artık 8. ayda başladı bu 9. ay ilaçta 2. ayım yani doktorun başlamış acaba yumurtalıklarında tebbellik gibi birşey var mı gerçi her doktorun uygulaması farklı belki senin doktora göre 5. ay erken değildir başla dediyse başla o zaman
evet 13.gün gideceğim.ilaç perşembe bitiyor.doktor pazartesi gel dedi.geç kalmış olmuyorum değilmi.ilaç bittikten 3 gün sonra yani.
kızlar bu iğnenin etkisi ne zaman geçiyor?????:26:kasık ağrısı var özellikle sağ tarafta ara ara sola da geçiyor adetime de 6 gün var sizce iğneden mi yoksa döllenme mi oluyordur:26:
kızlar...dün yumuşlara baktı doktor. sağ boş ama solda 5 yunurta var. 2 tanesi büyümüş biri 13 biri 12.5 mm. doktor ikisinide takibe alacaz pazartesi günü gel yine bakalım muhtemelen iğneni yaparız dedi. inşallah bu ay tutar. bir dua kitabında okudum her duaya 3 kez ya rabbim diyerek başlarsak allah kabul edermiş...ya rabbim ya rabbim ya rabbim hepimize sağlıklı bir bebek nasip et....amin...
kızlar bu iğnenin etkisi ne zaman geçiyor?????:26:kasık ağrısı var özellikle sağ tarafta ara ara sola da geçiyor adetime de 6 gün var sizce iğneden mi yoksa döllenme mi oluyordur:26:
e hadi inaşallah cnm hepimizin olur inşallah güzel dileklerin için allah razı olsun..:)cimeka balkopuknurs bihter07 nedense bu ay sizden çok umutluyum bence 3nüz birden yada içinizden biri bu ay hamiş kalcakbilmiyom içime öyle doğuyor kendimden umudum yok çünkü bu ay tedaviye gitmedim ama sanki sizde bişeyler var gibi hadi inşallah
p.tesi yaptırmıştım 7. günü bugün:44::44:geçen ay 3 4 gün sürdü bende. bu ay sadece belim ağrıyor..çatlatmadan sonra 12. gün öğreniliyormuş gebelk bu arada...
amin.. melek in içine hamile olduğumuz doğmuş okudun mu??yumurtan güzel.. inşallah bu ay sağlıklı ve hayırlı bir evlat tutar içlerinden...
hayır cnm geç kalmış olmuyorsun genelde ilaç bittikten 3 gün sonra yumuşlar anca çatlayacak olgunluğa ulaşıyor.aklında soru işaretleri varsa mutlaka doktoruna sor derim ama sıralama çok basit adetin 5 günü klomen e başlıyorsun klomen bittikten 3 4 gün sonra yumurtan oluşmuşsa ve yeterli olgunluktaysa çatlatma iğnesi oluyorsun ve gidip 3 gün eşini seviyorsun:) sonra adet gününü bekliyorsun korkabileceğin herhangi bi yan etkisi yok bu döngünün sadece yumurtlayamazsan kist olaşabilio okadar....
Ya birde bişey sorcam kızlar size bugün velilerimle son kez toplantı yaptık ve toplantıya patronumun kızıda katıldı kendisi çocuk gelişimi konusunda akdeniz üniversitesinde yardımcı doçent doktor ve öğretim görevlisi. Ve bizim gibi oda yıllarca mücadele vermiş çocuk için. Bana eğer rahim filmi çektirip aşılama safhasına gelirsen aşılamayı hiç deneme direkt tüp bebek için çalış dedi. çünkü aşılamada tutma oranı %10 ken tüp bebekte & 60 net sonuç oluyormuş.birde tüp bebeği antalyada yaptırma dedi. Direk istanbula git dedi.önerdiği bi yer var. Allah o dereceye getiritmesin inşallah ama siz ne dersiniz bu konuya?
p.tesi yaptırmıştım 7. günü bugün:44::44:
bi de dün tüp bebek bilgilendirme semineri vardı ona gittik memorial ataşehir hastanesinden bir dr sonra da muayene etti durumumu anlattım(çikolata kistim var) aşılamayı 1 kez yaptırın sonra tüp bebeğe geçin dedi
Ya birde bişey sorcam kızlar size bugün velilerimle son kez toplantı yaptık ve toplantıya patronumun kızıda katıldı kendisi çocuk gelişimi konusunda akdeniz üniversitesinde yardımcı doçent doktor ve öğretim görevlisi. Ve bizim gibi oda yıllarca mücadele vermiş çocuk için. Bana eğer rahim filmi çektirip aşılama safhasına gelirsen aşılamayı hiç deneme direkt tüp bebek için çalış dedi. çünkü aşılamada tutma oranı %10 ken tüp bebekte & 60 net sonuç oluyormuş.birde tüp bebeği antalyada yaptırma dedi. Direk istanbula git dedi.önerdiği bi yer var. Allah o dereceye getiritmesin inşallah ama siz ne dersiniz bu konuya?
kızlar...dün yumuşlara baktı doktor. sağ boş ama solda 5 yunurta var. 2 tanesi büyümüş biri 13 biri 12.5 mm. doktor ikisinide takibe alacaz pazartesi günü gel yine bakalım muhtemelen iğneni yaparız dedi. inşallah bu ay tutar. bir dua kitabında okudum her duaya 3 kez ya rabbim diyerek başlarsak allah kabul edermiş...ya rabbim ya rabbim ya rabbim hepimize sağlıklı bir bebek nasip et....amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?