bende de çok ağrı var iğnenin 5. günü ptesi olmuştum. sağ tarafım daha çok ağrıyor. tuvaletimi yaparken özellikle daha çok hissediyorum.bugün 2-3 kere ağrı saplandı kısa süreli.akıntı da çok :26:ama geçen ay yumurta hangi taraftaysa o taraf ağrımıştı şidi tam orta kısmın aşağıya doğdu olan kısım ağrıyo birde benim göğüs uçlarım ağrımaya başladı erken değil mi adetime 12 gün falan var canım çok özel olacak ama eğer bu orta kısımdaki çatlama ağrısı ise bügün birliktemi olmamız lazım çünkü oktor iğneden sonra 3 gün demişti 3 günü dün tamamladık çok soru sordum galiba
bende de çok ağrı var iğnenin 5. günü ptesi olmuştum. sağ tarafım daha çok ağrıyor. tuvaletimi yaparken özellikle daha çok hissediyorum.bugün 2-3 kere ağrı saplandı kısa süreli.akıntı da çok :26:
kızlar yumurtanın çatladığını anlayabiliyor musunuz bi de bu ağrılar iğnenin etkisiyse ne zaman geçecek???
yarın tüp bebek bilgilendirme seminerine katılıcağız öğleden sonra da muayene var umarım gerek kalmaz da hamile kalırım bu ay
cimekacığım eğer doktor sana yumurtanın filmini verdiyse bence sakla...bakarsın allah nur topu gibi bi bebek verir sende ona büyüyünce bu senin en küçük halin dersin :) hadi içini doldurmayı nasip etsin allah inşallah...
ama geçen ay yumurta hangi taraftaysa o taraf ağrımıştı şidi tam orta kısmın aşağıya doğdu olan kısım ağrıyo birde benim göğüs uçlarım ağrımaya başladı erken değil mi adetime 12 gün falan var canım çok özel olacak ama eğer bu orta kısımdaki çatlama ağrısı ise bügün birliktemi olmamız lazım çünkü oktor iğneden sonra 3 gün demişti 3 günü dün tamamladık çok soru sordum galiba
naber kızlarrr???ben geçen ay klomen vs. kullanmıştım bu ay kullanmadım etkisi devam edermi????
naber kızlarrr???ben geçen ay klomen vs. kullanmıştım bu ay kullanmadım etkisi devam edermi????
kızlar benim bu ay serophenle ilk ayım. bişi soracam bu ialaçları kullanlarda yumurtlama ortalama kaçıncı günde oluyor? benim dr beni 14 gün cagırdı kontrole bakıyorum cogu arkadasınki cokdaha erken cagırmış hatta bi kaç kez gidenler olmuş. yani yaa 12. gün benim yumurtlarım yeterli boyuta geldiyse ve çatlayamadan kalırsa. aman paranoya yaptım sanırım
14. gün de yidir. ama benim 12. günde çağırır.. 15 te bir daha çünkü 12 de büyümüyorlar daha.. önemli değil. çatlatma iğnesi verecek ne de olsa..
kızlar benim bu ay serophenle ilk ayım. bişi soracam bu ialaçları kullanlarda yumurtlama ortalama kaçıncı günde oluyor? benim dr beni 14 gün cagırdı kontrole bakıyorum cogu arkadasınki cokdaha erken cagırmış hatta bi kaç kez gidenler olmuş. yani yaa 12. gün benim yumurtlarım yeterli boyuta geldiyse ve çatlayamadan kalırsa. aman paranoya yaptım sanırım
aslında rahim filmi çekilcekti adet sonrası ilişkiye girmeden gitmek gerekmiş gelecek ay dedi o ay da boş geçmesin die klomen verdi.ama sonraki adet tatile denk geldi olmadı gelecek adeti bekliyorumm hep bi sebep çıkıyo yapılmamasınayok canım olur mu öyle şey!! bir kez çalıştırır ymurtayı.. neden bıraktın ki? doktor mu dedi??
ben 8.günü gitmiştim klomen verdi kullandım bittiğinin ertesi gün çağırdı e2 değerine baktı çok güzel dedişimdi tekrar dr gidicem herşey sil baştan. normalde adetin 2-3.günleri gidiliyo ya ben 5. günü gitsem aynı gün ilaca başlasam olurmu ? ne dersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?