Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

bende de çok ağrı var iğnenin 5. günü ptesi olmuştum. sağ tarafım daha çok ağrıyor. tuvaletimi yaparken özellikle daha çok hissediyorum.bugün 2-3 kere ağrı saplandı kısa süreli.akıntı da çok :26:
kızlar yumurtanın çatladığını anlayabiliyor musunuz bi de bu ağrılar iğnenin etkisiyse ne zaman geçecek???

yarın tüp bebek bilgilendirme seminerine katılıcağız öğleden sonra da muayene var umarım gerek kalmaz da hamile kalırım bu ay

inşaallah gerek kalmaan hamile kalırsın canım ya ben anlayamıyorum çatlaığını tamam kasık ağrısı var bende pazartesi çatlatma iğnesi oldum ama akıntım iğne yapınmadan önce çok fazlaydı şimdi anlayamıyorum akıntıdan ağrılar yumurta büyürken çatlarken ve iğnenin etkisiylede olabiliyor canım

:) eşime anlatırken aklıma geldi keşke fotoğrafını alsaydım diye. ama doktorun yanında aklıma gelseydi de isteyemezdim.. görmemişin yumurtası olmuş.....:)

valla canım sen bugünü de es geçme..

naber kızlarrr???ben geçen ay klomen vs. kullanmıştım bu ay kullanmadım etkisi devam edermi????

günaydın kızlar ,
iyi haftasonları..
Ben bu ay ilaç kullanmadım cok rahattım sanırım 18.günde yumurtam çatladı ağrısından tanıdım yinede birlikte olduk nolur nolmaz die
Adet tarihimi filan bilmiyorum hayırlısı hepinizi öpüyorum muckss
Bol bebişli günler diliyorum

ufffffff maalesef 2 gün gecikmeyle birlikte yine " maaduurum çok maaduurrum maaduurum" bugün sabah pat diye geldi kırmızılar.... evt listeden çıkarabilirsiniz.... artık tarih falan takip etmicek gerçekten sıkıyo bu insanı. sadece sizi takip edicem hamile varmı diye... Rabbim size nasip etsin inş.

kızlar benim bu ay serophenle ilk ayım. bişi soracam bu ialaçları kullanlarda yumurtlama ortalama kaçıncı günde oluyor? benim dr beni 14 gün cagırdı kontrole bakıyorum cogu arkadasınki cokdaha erken cagırmış hatta bi kaç kez gidenler olmuş. yani yaa 12. gün benim yumurtlarım yeterli boyuta geldiyse ve çatlayamadan kalırsa. aman paranoya yaptım sanırım

14. gün de yidir. ama benim 12. günde çağırır.. 15 te bir daha çünkü 12 de büyümüyorlar daha.. önemli değil. çatlatma iğnesi verecek ne de olsa..

14. gün de yidir. ama benim 12. günde çağırır.. 15 te bir daha çünkü 12 de büyümüyorlar daha.. önemli değil. çatlatma iğnesi verecek ne de olsa..

anladım cimeka cok teşekkür ederim. paztsi kontrol umarım herşy yolunda olur...

kızlar günaydın birşey soracağım şimdi ben gebelik düşünüyorum ayın 14. ünde çatlatma iğnesi oldum ne zaman çatladı bilmiyorum bi kaç gündür nefes darlığı var doktora gittim bazı tahliller istei yani diyeceğim döllenme olmuşmudur olduysaa kan aldırmak etkilermi acaba

canım benim yumurta iki ayır 14. günde tam büyüyor iki gün öncesi çağırıyo mesela büyümemiş oluyor iki günde gereken büyüklüğe ulaşmış oluyor

şimdi tekrar dr gidicem herşey sil baştan. normalde adetin 2-3.günleri gidiliyo ya ben 5. günü gitsem aynı gün ilaca başlasam olurmu ? ne dersiniz.
birde guatr olup olmadığı hangi tahlillerde anlaşılıyo yaptıran varmı?

Son düzenleme:
yok canım olur mu öyle şey!! bir kez çalıştırır ymurtayı.. neden bıraktın ki? doktor mu dedi??
aslında rahim filmi çekilcekti adet sonrası ilişkiye girmeden gitmek gerekmiş gelecek ay dedi o ay da boş geçmesin die klomen verdi.ama sonraki adet tatile denk geldi olmadı gelecek adeti bekliyorumm hep bi sebep çıkıyo yapılmamasına

şimdi tekrar dr gidicem herşey sil baştan. normalde adetin 2-3.günleri gidiliyo ya ben 5. günü gitsem aynı gün ilaca başlasam olurmu ? ne dersiniz.
ben 8.günü gitmiştim klomen verdi kullandım bittiğinin ertesi gün çağırdı e2 değerine baktı çok güzel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…