Kan testi yaptırdım dün sat 28 ocaktı..Değerim 81.73 çıktı..Hamileyim..........Değerim düşükmü sizce?????*
slm kızlar.ben polikistik hastasıyım.dün doktora gittim.ilaçlı tedaviye başlamaya karar verdik.beni adetimin 2.günü çagırdı.beni bu süreçte neler bekliyor?tecrübeli olanlar yardımcı olursa sevinirim.ulturasyonla mı bakaca 2.gün gidince?genelde 3.günü başlanıyo diye biliyorum ilaca ama 2.gün de başlayanlar var mı?
bu ay ilk defa klomen kullanıcam beklenen adet tarihim 2 mart ben istiyorum ki hiç bunlara gerek kalmadan hamile oliyım şuan içimde bişey var olsunnn... gebelik tarihinden önce bile sonuç veren testler varmış adetime 3 gün var alıp yapsammı acaba silik çizgi görmeye bile razıyım((
cnm ben iğneyi 21inde vuruldum 2 yumurta vardı 3. sü 15 mm die doktor onu dikkate almadı. yani sapasağlam iki yumurtam var inşallah bu ay tutar geçen ay ümitlenmemeyi her şeyi hamileliğe yormamayı öğrendim. ama bu ay çok sancım var özellikle gece uykumda sağıma soluma dönerkenj bıçak gibi girio.
bitti klomen 10 gündeyim bitamen ama dünden beri sıvı akıntı geliyor.
slm kızlar.ben polikistik hastasıyım.dün doktora gittim.ilaçlı tedaviye başlamaya karar verdik.beni adetimin 2.günü çagırdı.beni bu süreçte neler bekliyor?tecrübeli olanlar yardımcı olursa sevinirim.ulturasyonla mı bakaca 2.gün gidince?genelde 3.günü başlanıyo diye biliyorum ilaca ama 2.gün de başlayanlar var mı?
saol canım arkadaşım düşünmeyim diyorsunda düşünüyorsun işte beyin naklimi yaptırsak nebakalım pazartesi göreceğim ne olmuş.hayırlı haberler olur inşaallah.
as cnm bende yeni basliycam banada 2. gun baslayacaksin dedi..catlatma igneside yapacakmi sana insallah sonuc alirsin cnm hayirlisi olsun....
sevde çok teşekkür ederim.sen de kullandın mı klomen?yan etkileri çok fazla olduğu söyleniyor çok etki gösterdi mi sende de?
slm kızlar burda yeniyim çünkü klomeni ilk defa kullanacağım bugün ikinci gün sabah bir akşam bir tane almamı önerdi ,dr ilk kademe tedavin bu birkaç denemeden sonra sonuç alamazsak aşılama yapacağız dedi inşllh herkes bu kademede hamile kalır,ben dün sabah erkenden aldım ilacı ama bugün pazar keyfi niyetine tembellik ettim uyuyakaladım ve saat 12 de hapı aldım saat önemli sabah ile akşam alınan hapın arasındaki zaman farkı neyse yuttuk işte hapı bakalım ...
bilemiyorum cnm henüz bilgi vermedi o konuda. sadece 2.günü gel dedi.sanırım yumurtaların durumuna göre eger kendileri çatlamazsa çatlama iğnesi yapacaktır.senin rahatsızlığın ne?
Kan testi yaptırdım dün sat 28 ocaktı..Değerim 81.73 çıktı..Hamileyim..........Değerim düşükmü sizce?????*
as cnm bende yeni basliycam banada 2. gun baslayacaksin dedi..catlatma igneside yapacakmi sana insallah sonuc alirsin cnm hayirlisi olsun....
3. gün başlayanları biliyordum ama 2.gün başlamayı ilk kez duyuyorum...şaşırdım valla...
bende burda okudum herkes 3.gun basliyo ama bana 2.gun dedi
hatta aksam 5 ten sonra adet olursan o gunu 1.gun sayma ertesi gunu 1. gun say ve 2.gun klomeni gunde 2 defa al dedi...
banada garip geldi cnm benim doktorum adet olduğunda 3. günü gel demişti.alttan baktı ve 5. gün kullanmam için klomen yazmıştı. bu ay tutmazsa yine hasta olduğunun 3. günü gel dedi. 2. gün çok erken diil mi allah allah... enteresan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?