canım..kısa sürede olsa yurt dışında bulundum...dil bilmemek ne demek..nasıl zorlar insanı az cok bilirim..uzun süre mi kalacaksınız orda...??konuşabileceğin dertleşebileceğin bi arkadaş bi yakının var mı bari??umarım yalnız degilsindir..kendine iyi bak canım..biz yanındayız unutma bunu...
Allah razi olsun cok tskr edrm cnm boyle dusundugun icin 3,4 sene daha burdayim arkadaslarim var annem babam kardeslerim trde dertlestigim arkadaslarim var ama bebek muhabbetinden bi zaman sonra bikiyolar... burda girip girip sizlerle yazisiyorum iste sen nereye geldin cnm yurtdisinda
sen ne kadarlik evlisin sevde ne zmandan beri cocuk dusunuyosun ve klomenmi kullaniyosun cnm biraz sorguya cekmis gibi oldum ama :)))))))
ben cıkıyorum canım..malum yarın mesai var..geç bile kaldım...sağlıcakla kal..yarın işyerinden bağlanırım tekrar...iyi geceler..
9 ay oldu canım çikolata kisti var bende 15-16-17 şubatta ilişki oldu dediğin gibi geç döllenme olmuş olabilir hiiç belirtim yok adet ve gebeliğe dair hayırlısı olsun artık...
inşallah canım idrarda çıkmadı 3-4 gün daha bekleyeyim geç döllenme olabilir gelmezse de kan testi yaptırım ilaçların etkisinden gecikmiştir belki de
merhaba ben 7. ayıma geçtim malesef aşılama tutmadı 6. ayımda klomenin dozunu arttırdı doktor klomen en fazla kaç ay kullanılıyor ben 7 aydır kullanıyorum çok kilo aldım 60 tan 71 oldum ilk defa bu kiloyu gördüm 60 bile fazla gelirken stres yaptım çok doktora artık gitmek istemiyorum ama o zamn yumurta oluşmuyor ne yapacağımı bilmiyorum.doktor asılamayı 3 ay arka arkaya yapılınca şansımın artacağını söyledi ama maddi açıdan bütçeyi sarsıyor bırakmak istiyorum oluruna.. allah nasip ederse olur diyorum 6 yıllık evliyim 26 yaşındayım 5.5 sene korundum keske korunmasaydım diyorum şimdi...
ne guzel bir oglun varmis bende 1,5 yillik evliyim...hic korunmadim iste bakalim ins bu ay biseyler olur....hayirli geceler cnm AEO......
Kan testi yaptırdım dün sat 28 ocaktı..Değerim 81.73 çıktı..Hamileyim..........Değerim düşükmü sizce?????*
Bihtercim nasıl oluyor igne iki doz ...anlayamadım ben,,
bizde seni özledik canım..iyiki geldin..ne zaman adet tarihin...???hayırlısıyla bismillah diyerek başla bakalım..inşallah canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?