bende burda okudum herkes 3.gun basliyo ama bana 2.gun dedi
hatta aksam 5 ten sonra adet olursan o gunu 1.gun sayma ertesi gunu 1. gun say ve 2.gun klomeni gunde 2 defa al dedi...
hasretim canım...hiç kontrol etmeden mi başlattırıyor ilaca doktorun..genelde adet zamanı bi kontrol eder durum nedir diye ya....Allah Allah..bi bildiği var mutlaka ...
hasretim canım...hiç kontrol etmeden mi başlattırıyor ilaca doktorun..genelde adet zamanı bi kontrol ederler genelde durum nedir diye ....Allah Allah..bi bildiği var mutlaka ...bide iki tanemi catlatma iğnesi...????? bu nu da ilk kez duyuyorum...
demek ki farklı uygulamalar oluyor canım benim...herkeze aynı tedavi diye bişey yok...sen gönlünü ferah tut...
arkadaslar ne kadarlik evlisiniz yada ne zmandan beri bebek istiyosunuz baska tedavi gordunuzmu????
cnm iğne iki doz vuruluyor ama iğneyi klomen bitipte 3 gün sonra yumurtalarına bakıp ona göre vermesi lazımdı. ben 1,5 yıllık evliyim ve 1 yıldır korunmuyoz ama nasip olmadı...
slm kızlar.ben polikistik hastasıyım.dün doktora gittim.ilaçlı tedaviye başlamaya karar verdik.beni adetimin 2.günü çagırdı.beni bu süreçte neler bekliyor?tecrübeli olanlar yardımcı olursa sevinirim.ulturasyonla mı bakaca 2.gün gidince?genelde 3.günü başlanıyo diye biliyorum ilaca ama 2.gün de başlayanlar var mı?
kan tahlili isteyecek senden.. kan tahlilinde hormonlarına bakacak.. gebeliği engelleyecek bir durum var mı diye.. adetin 3 veya 5. gün hapa başlayacaksın 9.günü bitecek 11 veya 12. gün çağıracak doktor bakacak yumurtalara büyümüş mü büyümemiş mi diye.. iğne verecek yada vermeyecek. çoğunluk iğneyle beraber kullanılıyor bu ilaçlar.. sonra sana ilişki önerecek bazı günlerde..sonra da diyecek ki adetin gecikirse hamilesin adet olursa 3. veya 5. günü gel diyecek ve baştan......... inşallah bir kez yaşarsın:)
herkese iyi akşamlar sat ım dündü ama adet olmadım idrar testi negatiff beklemedeyim...
ismini yanlis yazmisim cnm kusura bakma tatlim olurmu diger arkadasla karistirdim...
Bihtercim nasıl oluyor igne iki doz ...anlayamadım ben,,cnm iğne iki doz vuruluyor ama iğneyi klomen bitipte 3 gün sonra yumurtalarına bakıp ona göre vermesi lazımdı. ben 1,5 yıllık evliyim ve 1 yıldır korunmuyoz ama nasip olmadı...
çok teşekkür ederim cimeka gerçekten çok ayrıntılı bilgilendirdin beni.ALLAH yardımcın olsun.
herkese iyi akşamlar sat ım dündü ama adet olmadım idrar testi negatiff beklemedeyim...
9 ay oldu canım çikolata kisti var bende 15-16-17 şubatta ilişki oldu dediğin gibi geç döllenme olmuş olabilir hiiç belirtim yok adet ve gebeliğe dair hayırlısı olsun artık...iyi akşamlar.hakkında hayırlısı neyse o olur inşallah.ama yine de belli olmaz belki geç döllenme falan ol muştur.umarım dilediğince olur herşey.kacıncı denemendi bu?sorun neydi?
inşallah canım idrarda çıkmadı 3-4 gün daha bekleyeyim geç döllenme olabilir gelmezse de kan testi yaptırım ilaçların etkisinden gecikmiştir belki decanım fazla bekleme.. yarın hemen öğren kanda...hadi bakalım inşallah sapasağlam bir kuzucuk seninledir...
tedavin hayırlı olsun canım..inşallah en kısa zamanda alırsın kucağına bebeğini..hoşgeldin..
canım benim sorun değil..ingilterede olduğunu öğrenmemiz iyi oldu..haklısın dil sorun olabiliyor canım..hadi bakalım inşallah tedavin karşılık verir de uğraşmassın oralarda canım ya...
gecmisi okuyodum cnm ondan gec yazdim kusura bakma ins hepimiz hayirli sonuclar aliriz...aslinda hastane ortami iyi tedaviye hic para odemedim sadece ignelerime bide klomene oda tr parasi 35tl filan tuttu ama ozel degil devlet hastanesi kendi basima bunu yapin sunu yapin diyemiyorum onlar ne istiyolarsa neyi uygun goruyolarsa onu yapiyolar en onemlisi ingilizce bilmiyorum o yuzden cogu seyi soramiyorum esim biliyo ama tam degil hastane dili bide degisik kelimeler zorlaniyorum bu yonden RABBIM cok arattirmaz insallahda en kisa zamanda nasip eder hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?