canım adet oldum bitti bile ama bu ay hiçbişey kullanmıcam 2 tedaviye beklicem biraz daha diğer adet tarihimde kullancam klomeni inş 2 tedavimde tutar hepimizin yüzü güler tedavileriniz hayırlı sonuç verir inş
kızlar bu gün adet günüm henüz gelmedi kırmızılar ocak 31 di geçen ay şubat 28 de gelir dedim ama henüz yok ay kısaya bakalım 2 gün daha beklerim gebelik testini yaptırırım gelmezse inşallah gelmez tabi sizce geçen 31 ocak olup 28 adet tarihi doğrumu çatlatma iğnesini 12 şubatta oldum 14 gün sonra adet olduğuna göre ne olur cevap verin tabi kist olma ihtimalide göz önüünde tutmak lazımm
arkadaşlar bende bu ay günde 2 tane olmak üzere klomen kullandım 2 tane yumurtam oldu ama biri küçüktü diğeri 22mm ortalamasında cuma günü ovitrelle vuruldum cumartesi ovilasyon testiyle de baktım yumurtam çatlamış ilk seferde hamile kalabilirmiyim acaba bebek çok istiyorum rahmimde kist falanda yok ama hızlı kilo alışından yumurtlama tembelliği olmuş galiba
bide arkadaşlar bugün doktorum progesteron hap verdi inşallah kötü bişey yoktur da bu sefer meleğime kavuşurum :)
canım periyodik olarak ortalama 28 gün de bir adet görüyoruz..ama tabi bu kimimizde 30 günde bire bazılarında 24 günde bir de olabiliyor..degişebiliyor yani...ama genel olarak evet 28 doğru bir tarih..sen bunu zaten adet olduğun diger günlerden itibaren hesaplayabilirsin...12. gününde igne vuruldu isen bildiğim kadarıyla 12 gün sonra kanda belli oluyormuş..geçen gün cimeka dan ögrendim bende..senin hesapladığım kadarı ile 16 gün olmuş iğneden sonra...böyle merak edeceğine gidip bi kan testi yaptırıp ögrensene gülüm..strese ne gerek var..
merhaba arkadaşlar
klomen ve ovitrellede ilk denemem bu ay
inşallah da son olur
ctesi sabah 9 da ovitrelle yapıldı
ve iğneden 29 saat sonra pazar öğlen 2 de çalışma oldu
diğeri ise bu akşam 7 de yani 58.saatte olacak
29. Ve 58. Saatler;
sizce bir sorun var mı
bunu sormuştumdu
merhaba ben 7. ayıma geçtim malesef aşılama tutmadı 6. ayımda klomenin dozunu arttırdı doktor klomen en fazla kaç ay kullanılıyor ben 7 aydır kullanıyorum çok kilo aldım 60 tan 71 oldum ilk defa bu kiloyu gördüm 60 bile fazla gelirken stres yaptım çok doktora artık gitmek istemiyorum ama o zamn yumurta oluşmuyor ne yapacağımı bilmiyorum.doktor asılamayı 3 ay arka arkaya yapılınca şansımın artacağını söyledi ama maddi açıdan bütçeyi sarsıyor bırakmak istiyorum oluruna.. allah nasip ederse olur diyorum 6 yıllık evliyim 26 yaşındayım 5.5 sene korundum keske korunmasaydım diyorum şimdi...
bunu sormuştumdu
cnm 7.ayin daha ins olur bana dr.benim 1,5 yildir korunmadigim halde olmuyo doktor bi teshisde koyamadi klomen verdi 6 ay denicez dedi olmazsa baska tedaviye bakicaz...adet olmayi bekliyorum baslamak icin ins seninde olur cnm en yakinzamanda biraz dinlen istersen hemen tedaviye baslama bunyende rahatlar belki ilac kullanmazsan cok anladigimdan degil ama 1 ay dinlenmek belki iyi gelebilir neden bebgin olmuyo ne sorun var cnm...klomen kilo aldiriyomus insallah bende alirim 52 kiloyum ama almak istiyorum....
bana da doktorum klomeni 6 ay deneyeceğiz dedi denedi ve zamn doldu.eşimde sorun yok bende klomenle olsuyor yumurta.inşallah çok beklemeyiz 1.5 sene hiç doktora gitmedinmi ben daha denemeden gittim ön kontrol pregesteron düşük çıkınca anladık yumurta olmadığını.kilo konusunda sürekli artıyorum malesf ...
kızlar bu gün adet günüm henüz gelmedi kırmızılar ocak 31 di geçen ay şubat 28 de gelir dedim ama henüz yok ay kısaya bakalım 2 gün daha beklerim gebelik testini yaptırırım gelmezse inşallah gelmez tabi sizce geçen 31 ocak olup 28 adet tarihi doğrumu çatlatma iğnesini 12 şubatta oldum 14 gün sonra adet olduğuna göre ne olur cevap verin tabi kist olma ihtimalide göz önüünde tutmak lazımm
çatlatma iğnesinden şu kadar gün sonra adet beklenir gibi birşey yokmuş..benim geçen ay 17. günü geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?