selam kızlar nasılsınız... kızlar geçen gün bahsetmiştim akrabamızın 3 yaşındaki oğlu dün ameliyat olacaktı ewet oldu ama malesef bünyesi ameliyatı kaldıramadı vefat etti çok üzüldüm kızlar hala toparlanamadım ALLAH ım kimseye yaşatmasın evlat acısını
Rabbim anasına babasına sabır versin inşallah. Rabbim kimseye katlanamayacağı kadar dert vermesin. Denecek ne var ki! Sen de biraz dikkat et kendine canımıniçi. Hayat devam etmek zorunda. :teselli:umutlum inş. yumoşların yeterli büyüklüğe ulaşır canım bugünlerde güzel haberler duymaya çok ihtiyacım var inş. senden duyarım..
Nasıl yani, tekrar çağırmadı mı doktor seni? beni perşembe tekrar çağırdı. Daha önceki doktorlarım da büyüyene kadar takip ediyorlardı. Yeterli olgunluğa ulaştığında da yani en az 17-18 mm olduğunda da çatlatma iğnesi veriyorlardı. Gerçi bu doktorda ilk tedavim. Ama o da büyümemiş henüz, bi tane var büyüyebilir perşembe tekrar bakalım dedi. Hayırlısı bakalım. Progestan testi ne yumurta oluşmuş mu, çatlamış mı diye istiyorlar bildiğim kadarıyla. En az 10 olmalıymış sağlıklı yumurtlama olduğunda. Çok yüksek çıkarsa da hamilelik oluşabilir anlamına geliyormuş. İnşallah yardımcı olabilmişimdir canım. İnşallah gönlündeki muradı verir Rabbim :Saruboceq:inş dediğin gibidir canım. ama doktor çok umutlu konuşmadı. yumurtan çok küçük ama sen yine de gün aşırı ilişkiye gir dedi. daha büyür büyüme ihtimali var falan demedi. haftaya progesteron testi için çağırdı. progesteron u da tam olarak anlamış deilim. neyi gösterio tam oalarak bilior musun..
Rabbim anasına babasına sabır versin inşallah. Rabbim kimseye katlanamayacağı kadar dert vermesin. Denecek ne var ki! Sen de biraz dikkat et kendine canımıniçi. Hayat devam etmek zorunda. :teselli:
Nasıl yani, tekrar çağırmadı mı doktor seni? beni perşembe tekrar çağırdı. Daha önceki doktorlarım da büyüyene kadar takip ediyorlardı. Yeterli olgunluğa ulaştığında da yani en az 17-18 mm olduğunda da çatlatma iğnesi veriyorlardı. Gerçi bu doktorda ilk tedavim. Ama o da büyümemiş henüz, bi tane var büyüyebilir perşembe tekrar bakalım dedi. Hayırlısı bakalım. Progestan testi ne yumurta oluşmuş mu, çatlamış mı diye istiyorlar bildiğim kadarıyla. En az 10 olmalıymış sağlıklı yumurtlama olduğunda. Çok yüksek çıkarsa da hamilelik oluşabilir anlamına geliyormuş. İnşallah yardımcı olabilmişimdir canım. İnşallah gönlündeki muradı verir Rabbim :Saruboceq:
adetimin 13. günü baktı, bir kez daha gel bakalım demedi. bende heralde bu tarihte ulaşabileceği en büyük büyüklüğe ulaşıo ki beni bir daha çağırmadı die düşündüm. haftaya tekrar gidicem progesteron için ama o zamana kadar zaten büyümüş ve çatlamış olabilir bunun kesin sonucunu progesteronla öğreneceğim sanırım. ben yine de yumurtam büyükmüş ve hamile kalabilme ihtimalim varmış gibi davranıyorumm. bakarsınız hamile kalırım bu ay:)) inançlı olmaya çalışıorum sadece:)
evet geldim canım. evet tedaviye hala ara vermeyi düşünüyorum .doktoruma söyledim. olur dedi. bakalım bu ay ya dananın kuyruğu kopacak ya kopacak.
selam kızlar nasılsınız... kızlar geçen gün bahsetmiştim akrabamızın 3 yaşındaki oğlu dün ameliyat olacaktı ewet oldu ama malesef bünyesi ameliyatı kaldıramadı vefat etti çok üzüldüm kızlar hala toparlanamadım ALLAH ım kimseye yaşatmasın evlat acısını
6 ay erken deilmi caNIM ya :uhm:
iyi akşamlar arkadaşlar ben klomene ilk kez bu ay başladım bugün 3.hapımı içtim cuma günü kontrolüm var ama acemiyim bu konuda okuyorum yazdıklarınızı cuma günü adetimin 9.günü olucak bu aşamada bana tavsiye edeceğiniz bişeyler varmı yani ilişkiye ne zaman giriyoruz çatlatma iğnesi yaparsa ne kadar süre içinde ilişki olmalı yardımcı olursanız çok sevinirim
arkadaşlar doktor bana gün aşırı ilişki dedi. adet tarihim 20 ekim o zamana kadar hep ilişkinin devam mı etmesi gerekiyor? adet olana kadar devam öyle mi?
1 yıl denemeden sonra başladık. genelde 1 yılı bekleyin diyorlar ben de 1 yıldan sonra dr. a gitttim.
canım bence sen hap bittikten sonra başla iki günde bir ilişki de bulun. yumurtanın ne zaman olgunlaşacağı belli olmaz. zamanı değerlendir. ama kontrole gittiğinde doktrun seni zaten yönlendirecektir. inş ilk denemende başarılı olursun. çünkü çok sıkıntılı bir süreç. bu arada neden klomen verdi doktor, sorun neydi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?