mrb kızlar bayadır uğrayamadım
esemosum çoookk çokk üzüldüm Rabbim anne ve babasına sabır versin
Rabbim acılarını dindirip sağlıklı bi evlat nasip etsin inş. onlara
ben yarın 4 te anestezili rahim filmi çektiricem
inş. hayırlı sonuçlar alırım
kızlar merhaba,
benim 3 ay klomen tedavim bitti ama hala bişey yok rahim filmi çekilecek ama korkuyorum...eşim yurtdışında 1 ay sonra gelecek ...filmi çektirsemmi 1-2 ay daha denesek öylemi çektirsem kafam karıştı fikir verirmisiniz?????
bu arada beni aralığa yazın ama tarih veremiyorum....
gitgide umudum tükeniyor sanki
klomende 3. ayım bu ayda olmadıı.kendimi çok kötü hissediyorummmmmmm.
arkadasım kendını kotu hıssetme dıcem ama demekle olmuyor cunku bende su anda kendımı cok kotu hıssedıyorum.benımde 2 ayım gerıde kaldı malesef olmadı.bu ay 3. ayım.2 gundur devam edıyorum klomene.artık bu ayda hıc ama hıc umutlu deılım.herhalde asılama falan yaptırıcam ocak ayında.bu ayda olmazsa ılac falan kullanmıcam artık.cok yıprandım.dun aksam coktum resmen.esımle tartısırken ıcımdekıler bırden acıga cıktı.ben bıle korktum kendımden.esımı dusun artık sok oldu.cok agladım cok bagırdım.neden dıye?ısyan etmem asla ama bır yandan da ıyı oldu ıcım bosaldı cok dolmusum.esım zor sakınlestırdı.olcka bak gor hemde nasıl olcak falan dedı adamcagız artık.oda cok uzuluyor ben onu oyle gordukce kahroluyorum.ama umıdımızı kaybetmesek mı acaba.yada kaybetsek aklımızdan sılsek daha mı cabuk gelır bebısler dersın?
şimdi varmı bebişin miraycım?
Şimdiden geçmiş olsun Zehracığım. İnşallah güzel haberlerle dönersin. Ama daha sık uğra. bir ara ben kaybolmuştum, şimdi de siz kayboluyorsunuuzmrb kızlar bayadır uğrayamadım
esemosum çoookk çokk üzüldüm Rabbim anne ve babasına sabır versin
Rabbim acılarını dindirip sağlıklı bi evlat nasip etsin inş. onlara
ben yarın 4 te anestezili rahim filmi çektiricem
inş. hayırlı sonuçlar alırım
slm arkadaşlar nasılsınız bugün 24. cü günüm kaldı 3 gün ama karmında ara ara ağrılar oluyor göğüslerim ağrıyor dizlerim hiç ağrımazdı ilk defa dizlerim ve başım çok ağrıyor neden anlamadım hakkımızda hayırlısı olsun aminnn
benimde 26. Günüm 3 günüm var beklemedeyim sağ kasığımda batma var gece uyurken uyandırıyor göğüslerim çok ağrıyor başka belirtim yok inşallah olur..:1hug:
selam arkadaşlar nasılsınız çok özledim hepinizi ben regl oldum yeni tarihim 17 kasım öptüm hepinizi
kendini kötü hissetme canım. kızlara da buradan bi olaya çok üzüldüm ve etkisinden hala kurtulamadığım bişeyi anlatmak istiyorum. eşimin bi akrabasının kızı vardı. gecen yaz evlenmiş 1 yıl çocuğu olmadığından dr. a götürmüşler. rahmi yokmuş doğuştan. yani ona ne tedavi uygulanırsa uygulansın çocuğu olmayacakmış. ve eşi de çocuk istediği için kızdan boşanmaya karar vermiş. köyde yaşıyorlar ve kız tekrar köye gelecek. ne kadar zor ne kadar ağır bir durum. düşünebiliyor musunuz dr. senin asla çocuğun olmaz rahmin doğuştan yok.Ona da Allah sabır versin gerçekten çok üzüldüm. Allaha şükür bizim devasız derdimiz yok. Allaha şükretmemiz lazım.
kızlar selammm
yaa ben adet olacağım sanırım.
çünkü öyle bir his var.
bakalım zaten bu ay hiiiiiççç umumt yok ama.
adetime son 2 gün:)
kızlar selammm
yaa ben adet olacağım sanırım.
çünkü öyle bir his var.
bakalım zaten bu ay hiiiiiççç umumt yok ama.
adetime son 2 gün:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?