canım bende anestezi ile çektirmiştim onun için uyandığımda fazla dayanılmayacak gibi bi ağrı hissetmedim tüplerine bakıyorlar bi tıkanıklık varmı diye sende çektir canım korkulacak hiç bişey yok merak etme...
kızlar selammm
yaa ben adet olacağım sanırım.
çünkü öyle bir his var.
bakalım zaten bu ay hiiiiiççç umumt yok ama.
adetime son 2 gün:)
Benimde son 2 günüm Bugün test yaptım sonuç negatif....Henüz görünmeyebilir erken test yapsaydın diyorlar ?Hiç de adet olacakmış gibi hissetmiyorum:sinifsinif:
gerekiyorsa mutlaka yaptırırım canım, sonuçta hepimiz doğum yapmak istiyoruz doğum sancısından daha sancılı olmayacaktır heralde.. inş o raddeye gelmeden bu ay başarılı olurum. adetime 11 gün var zaman geçmek bilmior(
kızlar rahim filmini sağlık kuruluşları ödüyor mu?
birde kendi doktorumuz mu yapıyor yoksa bu işi yapan başka doktorlarmı var, ben hala erkek doktora gidemeyenlerdenim de
cevaplarınızı bekliyorummmmmmmmmm:ecrin_bebek:
geçmiş olsn canım.. bi aşama kaydetmişsin artık biliyosn rahim filmi sonucunu bu da insanı rahatlatıyo. bebiş gelmese de onun yolunda ilerlediğini biliyosun..
tüplerin açk olması önemli.. rahimdeki perde ne derecedeymiş acaba.. çünkü hamile kalmaya engel deil bu. bi arkadasım öyleydi hamile şu anda. az kaldı doğuma inş.
doğuştandı onunki hatta hamile oldugu halde bi daha hamile kalma riski fln vardı ama
sorunsuz gidio çok şükür.
tabi drun dediğine göre davranmak da lazım..[/QUO
valla arkadaşım perdemi onuda bilmiorum ama
ona benzer bişi dedi
dediğin gibi bi adım daa ilerledik
Rabbimden ne gelirse razıyız
Rabbim hepimize nasip etsin inş. bebeklerimizi
canım geçmiş olsun tüplerinde sorun olmamasına :dance:çok sevindim rahimdeki perdeninde sonuçta tedavisi varmış tedavini bir an önce ol kiyavruna kavuş bence senin hamiş:CüvCüv: kalamamanı bu perde etkiliyordu ALLAH ın izniyle bu operasyondan sonra hemencecik hamiş kalacaksın ben inanıyorum uzun zamandır bebişinin yolunu gözlüyorsun 3 ay daha bekle bakalım hayırlı güzel haberlerini duyarız :Saruboceq:inş. eskişehire yolculuk ne zaman hayırlısıyla canım..
inş. canım inş. hepimiz kavuşucas bebişlere
bana kürtajdan sonra oluştu gibi gelio öncesinde olsaydı belki hamile bile kalamazdım
neyse öğrenicem bakalım niyeymiş
eskişehire önmüzdeki hafta bi gidelim dioruz
dr.la görüşelim ona göre de tekrar randevu alırız
kızlar bu rahim filmi nasıl çekiliyor, sıkıntılı bişimi?? anestezi falan demişsiniz merak ettim. belki benden de isticek doktorum bi daha ki aya???
ben anestezili çektirdim hiç sıkıntı çekmedim bu yüzden
yani hiç zor gelmedi bana anestezi kısmı hariç
korkma canımm
heleki büyük şehirlerde çok gelişmiş aletlerle yapılıomuş ve hiç ağrı olmuomuş
canım karın ağrısıda gebelik belirtisi olabilir sen rahat ol canım kırmızı kartı bekleme sürekli pozitif düşünkü sonuçta pozitif olsun kaç gün kaldı test yapmana...inş. hamiş haberini duyarız bu ay..
hala yok canım 1,5 yılı geçti artık gün ay sayamıyorum. ayın 9 unda aşılama oldu. :ecrin_bebek: inş. hayırlısıyla tutar.
arkadaşlar evde yanlızlık başıma vurdu çok sıkılıyorum hep diyorum bi bebişim olsa onla vakit geçirsem boshayallersmile 7 aydır korunmuyoruz ama hamilede kalamadım doktora gittik doktor eğer hemen gebelik istiyorsan klomene başlayalım dedi. ama genelde bi sene gebelik olmazsa klomen tedavisini uygun görüyolar. eşimde dediki istersen doktorun dediğini kabul et dedi kafam çok karıştı 5 ay daha bekleyeyimmi ilaçmı kullanayım karar veremedim :uhm:
günaydın kızlar
rapor aldım bugün evdeyim
iim çok şükür ama halsizlik var biraz
slm arkadaşalar ben çok tuaf oldum halsizlik var ara ara ateş geliyor yorgun hissediyorum kendimi son iki günüm var ama bilmiyorum ara ara gine ağrılarım oluyor sizce normal mi hamile olan arkadaşlarım haber bekliyorumm
merhaba kızlan yeni katıldım aranıza sizlerlerle paylaşmak istediklerim var çünki çok stresliyim ve birilerinden tavsiye yada olumlu şeyler duymaya ihtiyacım var..
2 yıllık evliyiz 1 yıldır çocuk istiyoruz yeni doktora gittik bende bi sorun yokmuş eşimdede siperm testi sonucunda ileri hız yokmuş ama bu engelleyici degil geciktirici bir durummuş.
doktor isterseniz ilaçla tedavi yaparız isterseniz aşılama yaparız dedi biz ilk aşamada ilaçla tedaviden yana olduk.
kleman folbiol aspirin norprolac başalngıç paketi bu ilaçları başta verdi sonra bunları kulandıktan sonra 4 gün sonra tekrar muaneye gittim estraderm tts bi bant verdi kasıklara yapışıyo rahim kalınlaşması için klemanı kesti zaten bitmişti diger ilaçlara devam dedi birde norprolac kın 75 mik.grabını verdi bundan sonra 3 günsonra ilişkiye girin ve ertesi günüğ gelin dedi gittik yumurtanız oluşmuş istedigimiz boyutta dedi ve çatlama ignesini verdi veprogestan ilacını verdi çatlama inesini yaptırdım 36 saat içinde ilişkiye girdik falan tedavimin erken sonuçlandıgını artık gitmeme gerek olmadıgını ilaçlarına devam et 15 gün içinde belli olur gebe kalmanız dedi ama bi tuhafım duygularım olsun fiziksel olarak ilaçlardan sanırım bakalım inşallah sonuç iyi olur sizinde yorumlarınızı bekliyorum böyle tedavi olup hamile kalanınız varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?