Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

:dance: kızlaaaaaaaaaaaar hamileyyimmmm :teytey: Allahım şükürler olsun sonunda oldu inanamıyorummm :sm_cool: bugün 3.günüm test yaptım pozitif çıktı 2. dakikada belirdi hemen daha öncede yazmıştım bi saat sonra çıkmıştı ikinci çizgi adet günümde bugün test alıp yaptım hemen çıktı 2. çizgi kan testi yaptırdım pozitif değerim 576,10 :lepi: inanamıyorum hala klomen kullanmıştım bu ay ve ilk ayımdı önce bi düşük yaşamıştım hihoyyyt Allahım ne olur bebeğimi sağlığıyla kucagıma almayı nasip et bu defa ayyyyy şoktayım :dance: dua edin kızlar bebeğimi bu defa kucagıma alayım uzun bi bekleyişten sonra geldi meleğim :lepi: çok şükğr Allahımmm :nazar:

hayırlı olsun canım, sağlıklı bir hamilelik sonrası sağlıklı bir bebişe sahip olursun inş.. darısı bütün isteyenlerin başına...
canım sende ki sorun tam olarak neydi, ne zamandır ilaç kulanıorsun, nasıl bi tedavi uygulandı. bizleri de bu konuda bilgilendirirsen sevinirim.. çok güzel bir haber heycanın ve mutluluğun yazından bile anlaşılıyor..

teşekkür ederim canım benim darısı başına inşallah benim hiç umudumun kalmadığı bir anda geldi bebişim, hatta doktora klomeni bile yazarken sonraki tedavi aşamasını sormuştum kesin yine olmıycak diye kendimi sonraki tedaviye hazırlıyordum aşılamayı araştırıp duruyodum onada normal yolla birliktelikten çok farkı yok diyenler olunca iyice umudumu kaybetmiştim, Allah isteyince veriyo demek Şeniz hayırlısıyla bide kucagıma alsaydım şimdi onun tasası başladı önceki düşük olunca :delphin:

ayyyy valla benim de söylemesi ayıptır 4. klomen bitti.
ben de yavaş yavaş aşılamaya mı gidiom ne???

kendine dikkat edersin Allahın izniyle hiç bişecik olmaz inş.
göz açığ kapayıncaya kadar zaman gecer bi bakmışsın kucağında kuzucugun "meeee"ler sana:)))))

hayırlı olsun canım, sağlıklı bir hamilelik sonrası sağlıklı bir bebişe sahip olursun inş.. darısı bütün isteyenlerin başına...
canım sende ki sorun tam olarak neydi, ne zamandır ilaç kulanıorsun, nasıl bi tedavi uygulandı. bizleri de bu konuda bilgilendirirsen sevinirim.. çok güzel bir haber heycanın ve mutluluğun yazından bile anlaşılıyor..

Evet canım anlatılmaz bir mutluluk inşallah sağlığıyla doğarda mutluluğumuz ikiye katlanır :lepi: canım bende önemli bir sorun yoktu aslında ama bir sene önce yaşadığım düşükten sonra korunmamamıza rağmen bir sene sonra aynı ay hamile kaldım doktor bi problem yok büyük ihtimal yumurtlama tembelliğin var yada stresten olmuyo diyodu bi sürü ilaç kullandım yaramadı bide pkoyum ben geçen ay öğrendim onuda kullandığım ilaçlar kist yapmış yumurta çatlaması problemi vardı sanırım geçen ay klomene başladı doktor olmazsa iki ay daha kullan sonra aşılama demişti ben o kadar istiyodumki aşılamadanda bişey çıkmıycagını düşünüp nedeyse tüp bebek merkezine gidecektim kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana iyice umudumu yitirmiştim kesin anne olamıycam hiç hamile kalamıycam diyodum zaten polikistikoverde çıkınca iyice moralim bozulmuştu çok şükür oldu hiç beklemediğim bi anda geldi meleğim :sm_cool: Allahım sağlığıyla doğmasını nasip etsin artık hihoyyyt

ayyyy valla benim de söylemesi ayıptır 4. klomen bitti.
ben de yavaş yavaş aşılamaya mı gidiom ne???

kendine dikkat edersin Allahın izniyle hiç bişecik olmaz inş.
göz açığ kapayıncaya kadar zaman gecer bi bakmışsın kucağında kuzucugun "meeee"ler sana:)))))

Şeniz ağzından bal damlıyor canım inşallahhhh sağlıklı sıhhatli bi bebeğim olsun kucagıma alayım daha ne isterim Şeniz
Umudunu yitirme canım ben ne ilaçlar kullandım ne kadar ağladım zırladım kaydirigubbakcemile3 ama sonunda Allah verince oluyo işte klomen kullanıp hamile kalamayıp ilacı bıraktıktan sonra hamile kalanları bile biliyorum olsunda bebişin aşılama klomen ne fark eder dimi sen tedavine devam et canım sadece zamanını bekliyordur bebişin gelecek bi gün elbet opuyorumnanaktan

kızlar yarın doktora gidicem inş.
bakalım 5. klomen mi dicek ne dicek kadın????

aslında 3 defadan fazla vermiyolar canım sonra aşılamaya geçiyolardı benim doktor öyle demişti en fazla 6 ay kullanılabilir diye biliyorum sen yine sor bi doktoruna ne kadar süreyle kullancam diye opuyorumnanaktan

Evet canım anlatılmaz bir mutluluk inşallah sağlığıyla doğarda mutluluğumuz ikiye katlanır :lepi: canım bende önemli bir sorun yoktu aslında ama bir sene önce yaşadığım düşükten sonra korunmamamıza rağmen bir sene sonra aynı ay hamile kaldım doktor bi problem yok büyük ihtimal yumurtlama tembelliğin var yada stresten olmuyo diyodu bi sürü ilaç kullandım yaramadı bide pkoyum ben geçen ay öğrendim onuda kullandığım ilaçlar kist yapmış yumurta çatlaması problemi vardı sanırım geçen ay klomene başladı doktor olmazsa iki ay daha kullan sonra aşılama demişti ben o kadar istiyodumki aşılamadanda bişey çıkmıycagını düşünüp nedeyse tüp bebek merkezine gidecektim kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana iyice umudumu yitirmiştim kesin anne olamıycam hiç hamile kalamıycam diyodum zaten polikistikoverde çıkınca iyice moralim bozulmuştu çok şükür oldu hiç beklemediğim bi anda geldi meleğim :sm_cool: Allahım sağlığıyla doğmasını nasip etsin artık hihoyyyt

canım bende de pko var. 3 aydır klomen ve serophene kullanıorum. yarın progesteron testi için gidicem. yumurta oluşmuyo bende. ya da büyümüyo. bakalım bu ay ne olacak. pko lı olup da hamile kalman umut oldu benim için.

yakamoz pko falan varmıydı sende polikistikover?
yada problemin neydi canım ya umut oluyor bizlerede.

canım bende de pko var. 3 aydır klomen ve serophene kullanıorum. yarın progesteron testi için gidicem. yumurta oluşmuyo bende. ya da büyümüyo. bakalım bu ay ne olacak. pko lı olup da hamile kalman umut oldu benim için.

yumurta oluşmadıgında ilacın dozunu artırıyor canım doktorun çok büyük bir problemin yok seninde ilaçla yumoşlar oluştumu tamamdır kaydirigubbakcemile3 yakında hamile kalırsın bence canım çok uzamaz gibi seninki,pko varken hamile kalabileceğimi umud etmiyordum bende çok şükür oldu opuyorumnanaktan

yakamoz pko falan varmıydı sende polikistikover?
yada problemin neydi canım ya umut oluyor bizlerede.

olmazmı vardı canım yukarda yazdım canım problemlerimi ama umutsuzluğa kapılmanın hiç bi anlamı yokmuş onu anladım pko oldugumu öğrendiğim ay hamile kaldım ben Allah isteyene veriyo inş. sizinde bebişleriniz gelecek çok bekletmeden Şeniz

negatif negatif negatif 2 gün kala yaptım testi
bu ayda hüsran,2 ay daha beklicem sonra tüp bebeğe gitcem

aslında 3 defadan fazla vermiyolar canım sonra aşılamaya geçiyolardı benim doktor öyle demişti en fazla 6 ay kullanılabilir diye biliyorum sen yine sor bi doktoruna ne kadar süreyle kullancam diye opuyorumnanaktan

sormuştum canım. kaç kere klomen kullanacağım diye.
en fazla 6 demişti.
hemen iğneli tedaviye gecmiyoruz dedi bir de.
bakalım hayırlısı.
4 bitti işte.
hala bişe yokkk
kırmızılar gelmesin diye ilaç içiyoruz ama maş. gelmesin dedikçe kırmızılar şelale gibi gelio:)))

bakılım hayırlısı yaa
belki bayram arası veririm belki de yarın başlarım 5. klomene.....

ayy Melikem şimdi aklımdan geçtin faceden mesaj yazacaktım tam bende sana çok şükür hamileyim tatlım inanamıyorum :lepi: sonunda oldu darısı sana inşallah canım benim klomen mi yaradı tayinmi bilmiyorum ama ne yaradıysa çokda iyi oldu :1:

ahh canımsın yaa nasıl sevindim anlatamam bacımmm hadi inşallah darsıda bana inşallahhhhholumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:

:dance: kızlaaaaaaaaaaaar hamileyyimmmm :teytey: Allahım şükürler olsun sonunda oldu inanamıyorummm :sm_cool: bugün 3.günüm test yaptım pozitif çıktı 2. dakikada belirdi hemen daha öncede yazmıştım bi saat sonra çıkmıştı ikinci çizgi adet günümde bugün test alıp yaptım hemen çıktı 2. çizgi kan testi yaptırdım pozitif değerim 576,10 :lepi: inanamıyorum hala klomen kullanmıştım bu ay ve ilk ayımdı önce bi düşük yaşamıştım hihoyyyt Allahım ne olur bebeğimi sağlığıyla kucagıma almayı nasip et bu defa ayyyyy şoktayım :dance: dua edin kızlar bebeğimi bu defa kucagıma alayım uzun bi bekleyişten sonra geldi meleğim :lepi: çok şükğr Allahımmm :nazar:

allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inş sevincini okurken duygulandım inş rabbim bize de nasib eder benim de bu ay ilk klomenim çok dua ediyorum inş olur bu ay

slm arkadaşlar birşey soracağım ben rahim filmi çektireceğim dr adetinin 2 .ci günü gel dedi sizdede öylemi çekildi?? yardım edermisiniz ??
dr benı reglımden bırkaçgun sonra cagrmstı rahım fılmı cekmek ıcın cnm
canım 1 hafta boyunca koyu kahverengi olarak devam etti. sanki adet başlangıcındaki gibi lekelenme ama 1 hafta sürdü. haftaya doktora gidince soracağım inşallah kötü bişey çıkmaz.
anladım cnm inşş kotu bsy yoktr

opuyorumnanaktanumutlummm opuyorumnanaktankuzummm opuyorumnanaktanzazezimmm opuyorumnanaktanalminasım kısacası bütün opuyorumnanaktanşekerlerrr nasılsınız bakalım...farkındamısınız kızlar hamişlik aklinialirimsmilelistemiz öyle kaldı bu ara hamiş olan yok oluncada peş peşe CADIARZUoluyor eeebenden geçti bu ay ama bekleyenler hadi bi açılış yapında bizde sebeplanalim bu hihoyyytsevinçten kızlar ben doktora gitmeye :jeyyar:başlıyorum ALLAH IN İZNİYLE YARIN.inş. güzel haberler duyarım birde koca karı işlerine :1shok:atıldım arkadaşımın akrabası var hamiş kalamayan kadınların beline fisfisfismasaj gibi bişey yapıyormuş birde mirmirmirmirsarıyormuş bel düşüklüğü diye bişey varmış o düzeliyormuş 3 kişiye yapmış hamiş kalmış bugüne kadar tabiki bunlar tesadüfte olabilir herşeyden önce ALLAH IM ne zaman:Saruboceq: verirse olacak ben zaten çok istemiyorum ama eşim çok Şenizısrar etti onun için birde onu yaptıracam bu ay normalde ben kocakarı şeylerine pek inanmam ama ne yapayım eşimide kıramıyoum birde böyle deneyelim diyor hakkımızda hayırlısı valla ne duyarsak deniyoruz ALLAH ım kucağımızı boş bırakmasın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
aman aman kımler gelmıssss cnm benım emossum bı gelıosun pir gelıosun bak hamış yok dedın hamıle cıktı eee artık inşş peş pşe alıcaz haberleri
tatlım iytiym bende nasıl olım işte aynı bı degsıklık yok cok sukur iiyim mınnoşta ii haftaycuma drdayız iple cekıoruz valla :))
ooooo yarın baslıoruz demek hadı hayırlısı cnm Rabbım yuregındekını inşş en kısa zamanda veırır..dgr dedıgınde valla bazen oluomu oluo ama dıkkat et yınede sen kendıne:)olumunekankayizsmile

:lepi::lepi::lepi::teytey::teytey::teytey::nazar::nazar::nazar:
canım tebrıklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Allahım tamımına erdırsın inşşşşşşşşşş
saglıgıyla kucagına almayı nasıp etsın tum hamıslerın
darısı tum isteyen arkadslarımıza olsunnnnn ayyyyyy cok guzel bı hbr buu yaa
yakamoz buraları bırakma ama:dance::dance:

KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İ LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::hoşgeldin yağız bebek
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇS IZ::::::::::::::::hoşgeldin serkan bebek
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN::::: hoşgeldin zümra neva bebek
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................4 AGUSTOS ……hoş geldin DORA REVNA bebek
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........13 EYLÜL....hoşgeldin KEREM bebek
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE......7 EYLÜL....hoşgeldin EBRU bebek
109.özemek........................................ ................KLOMEN
110.ceydammm...................................... .............KLOMEN
111.nurtopu....................................... ..................TÜP BEBEK
112.emine kaya.............................................. .....KLOMEN...........13 EKİM
113.firstmoonxxx.................................. ...............MERİONAL 75(İKİZİ OLACAK)hoşgeldın RÜYA VE RÜZGAR bebek
114.testere(BALSURAT)............................. ..........İLAÇSIZ
115.MAVİYESİL1999................................. ...........
116.RUFEYDESERRA.................................. ........İLAÇSIZ..............28 KASIM
117.JUJUMM........................................ ................KLOMEN
118.AYMUEL........................................ ................İLAÇSIZ
119.DENVİR........................................ ..................
120.HEDARZU....................................... ................KLOMEN
121.HAYRAN........................................ .................KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
122.KARAKAYA...................................... ...............
123.NURZUL........................................ ..................KLOMEN
124.GYSHNKY....................................... ................KLOMEN
125.ASYA_DENİZ.................................... ...............KLOMEN
126.GULTUN........................................ ..................KLOMEN
127.DAİSY84....................................... ...................KLOMEN
128.YASMNGU....................................... .................İLAÇSIZ(SOĞAN KÜRÜ)
129.KUZU84........................................ ...................AŞILAMA
130.DELFİNO....................................... ......................İLAÇSIZ
131.ESİLA_TR...................................... .... ..................
132.AYSİMA04...................................... .......................İLAÇSIZ
133.BSBİRKİN...................................... ........................
134.ECEİREMNUR.................................... ....................
135.BETUS19....................................... ..........................serophene
136.MASAL07....................................... ..........................KLOMEN
137.SEYDAM........................................ ...........................metformin
138.YAKAMOZZZ33..........................................................KLOMEN:teytey:

********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************

...........................EKİM AYI LİSTEMİZ............................

MASAL_NAZ.............................2 EKİM
SERSELO................................3 EKİM
EBRUDUR................................9 EKİM
ASKMESK..............................10 EKİM
EDAKARA..............................11 EKİM
SİYASİYA...............................16 EKİM
LİGHTLİFE..............................16 EKİM
MAWWİ35...............................19 EKİM
İLKNURR1984....................... ..19 EKİM
KİDY.......................................19 EKİM
GUBETGUZELİ........................19 EKİM
MİKİ24....................................20 EKİM
MİRAY15.................................23 EKİM
G.ERKL...................................23 EKİM
ZEYNO_81...............................26 EKİM
AYSEN_34...............................28 EKİM

........................KASIM AYI LİSTEMİZ......................

UMUTLU22..........................1 KASIM
EMRİVAKİ............................1 KASIM
AYSGLBRKN........................1 KASIM
ANATOLYA20.......................2 KASIM
ZAZEZ..................................5 KASIM
NAZİKLİ82.............................8 KASIM
SODDOS..............................13 KASIM
GİDA_PİNAR.........................15 KASIM
ESEMOS..............................16 KASIM
SERSELO.............................17 KASIM
EXORCİST_TREX...................17 KASIM
TARİORONAR........................17 KASIM

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN...MAAŞALLAH

kızlar tarihler için özelden msj atın

sormuştum canım. kaç kere klomen kullanacağım diye.
en fazla 6 demişti.
hemen iğneli tedaviye gecmiyoruz dedi bir de.
bakalım hayırlısı.
4 bitti işte.
hala bişe yokkk
kırmızılar gelmesin diye ilaç içiyoruz ama maş. gelmesin dedikçe kırmızılar şelale gibi gelio:)))

bakılım hayırlısı yaa
belki bayram arası veririm belki de yarın başlarım 5. klomene.....

umudumuzu kaybetmiyoruz 5 te olmazsa 6 .klomende gelir belki bebişin yada aşılama yarar belki inşallah gerek kalmaz canım hiçbirinede bu ay hamile kalırsın opuyorumnanaktan bu arada aşılama sperm hareketliliği az olanlarda daha fazla işe yarıyomuş spermler rahme yakın enjekte edildiği için

:lepi::lepi::lepi::teytey::teytey::teytey::nazar::nazar::nazar:
canım tebrıklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Allahım tamımına erdırsın inşşşşşşşşşş
saglıgıyla kucagına almayı nasıp etsın tum hamıslerın
darısı tum isteyen arkadslarımıza olsunnnnn ayyyyyy cok guzel bı hbr buu yaa
yakamoz buraları bırakma ama:dance::dance:
][/QUOTE]:

amin canım aminnnnnnnn şimdilik tek düşüncem o sağlığıyla gelsin inşallahhhh opuyorumnanaktan darısı hepinize olsun :sm_cool: bırakırmıyım canım inşallah bebeğim doğana kadar hatta doğduktan sonrada sizinleyim :lepi:

Son düzenleme:
Back
X