Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inş sevincini okurken duygulandım inş rabbim bize de nasib eder benim de bu ay ilk klomenim çok dua ediyorum inş olur bu ay

teşekkürler canımmm benim inşallah bu ayki klomen yarar da sende hamş olursun darısı tüm isteyenlere olsun :nazar: Allahım banada sağ salim kucagıma almayı nasip etsin yarabbim :teytey:

kızlar denemek isteyenler için paylaşıyorum

HAMİLE KALMA KÜRÜ SARAÇOĞLU

İncir kürü ( yumurtlamak için)

1. 8-9 inciri yarın lt suda 15dk kaynatıp ılımaya bırakılacak.
2. 20 gün içilecek

İncir – havuç kürü ( yumurtanın çatlaması için )

4 orta boy havuç yarım lt suda kaynatılacak (20dk)
8-9 incir yarım lt suda kaynatılacak (15 dk)
iki kaynamış su birleştirilip gün içerisinde içilecek.
20 gün uygulanacak.

canım ben bu incir kürünü yaptım reglimden yumurtlamamın son gününe kadar ama maalesef işe yaramadığı gibi gününde gelen adetiminde gününü şaşırttı ama herkese yaramayacak diye de bir şey yok belki sizde işe yarar..

:

amin canım aminnnnnnnn şimdilik tek düşüncem o sağlığıyla gelsin inşallahhhh opuyorumnanaktan darısı hepinize olsun :sm_cool: bırakırmıyım canım inşallah bebeğim doğana kadar hatta doğduktan sonrada sizinleyim :lepi:[/QUOTE]

inşşş cnm
herp derlerdı ınanmazdım hamıle kalınca baslıo düşünceler dıe dogruymuş :)

:

amin canım aminnnnnnnn şimdilik tek düşüncem o sağlığıyla gelsin inşallahhhh opuyorumnanaktan darısı hepinize olsun :sm_cool: bırakırmıyım canım inşallah bebeğim doğana kadar hatta doğduktan sonrada sizinleyim :lepi:

inşşş cnm
herp derlerdı ınanmazdım hamıle kalınca baslıo düşünceler dıe dogruymuş :)[/QUOTE]

Evet canım kese görünecekmi bebiş görünecekmi kalp atışı duyulacakmı şu kadar aylık oldu bu kadar zaman kaldı diye düşünceler bitmiyo :1:

ya kızlar size bişi sorucam dr bana serephone verdi sanırım buda klomenmiş ogün kontrole gittim kullandıktan sonra bu arada adetin 3 günü basladım sonra sag yumurtandan ümitliyim dedi carsamba tekrar gel dedi ne diyosunuz???? sizce bi ümit varmıdır?????

ya kızlar size bişi sorucam dr bana serephone verdi sanırım buda klomenmiş ogün kontrole gittim kullandıktan sonra bu arada adetin 3 günü basladım sonra sag yumurtandan ümitliyim dedi carsamba tekrar gel dedi ne diyosunuz???? sizce bi ümit varmıdır?????
drun demıs canımm sende rahatt olll bende ıkı aydır klomen kullanıyrm asılama denıyrm bakalımm ıns hepımıze allah verır...

drun demıs canımm sende rahatt olll bende ıkı aydır klomen kullanıyrm asılama denıyrm bakalımm ıns hepımıze allah verır...

ay canım inanki cok heyecanlıyım bide sizin fikrinizi alayım demiştim saolsın bitanem inşallah rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eder bak arkadasım hamilemiş inanki çok sevindim anlatamam yaa darısıda hayırlısıyla bize olsun canım olumunekankayizsmile :emir_bebek: :Saruboceq:

Melikem sen sıkma tatlı canını bence çok uzun sürmiycek bekleyişin düşüğüde aynı aylarda yaşamıştık inşallah hamileliğide aynı aylarda tadacaz canım benimmm opuyorumnanaktan bak doktorda söylemiş sen çalışmalara devam et gelecek yakın zamanda bebişin içime doğuyooo :lepi::lepi:

Melikem sen sıkma tatlı canını bence çok uzun sürmiycek bekleyişin düşüğüde aynı aylarda yaşamıştık inşallah hamileliğide aynı aylarda tadacaz canım benimmm opuyorumnanaktan bak doktorda söylemiş sen çalışmalara devam et gelecek yakın zamanda bebişin içime doğuyooo :lepi::lepi:

allah razı olsun canım arkadasım benim evet telefonda da bahsettigim gibi bi ümit bakalım bekliyoruz canım hayırlısıyla inşallah hepimiz hamile kalırız ve hayırlı haberler vermeyi nasip eder rabbimm inşallahhholumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:

kızlar ben bugün adet oldum yarın dr. gidiyorum bu klomende 4. ayım olacak.
bu tedavi aşamalrı çok sıkıcı.
tabi beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır:lepi:

kızlar ben bugün adet oldum yarın dr. gidiyorum bu klomende 4. ayım olacak.
bu tedavi aşamalrı çok sıkıcı.
tabi beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır:lepi:

hakkında hayırlısı bitanem benimmmmolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:

canım ben bu incir kürünü yaptım reglimden yumurtlamamın son gününe kadar ama maalesef işe yaramadığı gibi gününde gelen adetiminde gününü şaşırttı ama herkese yaramayacak diye de bir şey yok belki sizde işe yarar..[/QUO

bende henüz denemedim regl olunca başlamayı düşünüyordum. dediğin gibi belki de bende işe yarayabilir. denemekten bişi çıkmaz. soğan kürünü yapmıştım bunu yapmak daha kolay olucak benim için en azından bu kür tatlı, soğan suyu içmek çok kötüydü:)

Evet canım anlatılmaz bir mutluluk inşallah sağlığıyla doğarda mutluluğumuz ikiye katlanır :lepi: canım bende önemli bir sorun yoktu aslında ama bir sene önce yaşadığım düşükten sonra korunmamamıza rağmen bir sene sonra aynı ay hamile kaldım doktor bi problem yok büyük ihtimal yumurtlama tembelliğin var yada stresten olmuyo diyodu bi sürü ilaç kullandım yaramadı bide pkoyum ben geçen ay öğrendim onuda kullandığım ilaçlar kist yapmış yumurta çatlaması problemi vardı sanırım geçen ay klomene başladı doktor olmazsa iki ay daha kullan sonra aşılama demişti ben o kadar istiyodumki aşılamadanda bişey çıkmıycagını düşünüp nedeyse tüp bebek merkezine gidecektim kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana iyice umudumu yitirmiştim kesin anne olamıycam hiç hamile kalamıycam diyodum zaten polikistikoverde çıkınca iyice moralim bozulmuştu çok şükür oldu hiç beklemediğim bi anda geldi :nazar:meleğim :sm_cool: Allahım sağlığıyla doğmasını nasip etsin artık hihoyyyt

yakomozcum acnım hayırlı olsun cook tebrık edıorum rabbım nazarlardan saklasın:nazar::nazar:darınısınıda bıze versın.saglıklı hayırlı evlat olsun melegın inşllah.canım bende de pko var bu sene 9 sene oldu pko haslagıma.son 5 yıldır hiç adet olamıorum sadece ilaçlarla adet oluorum.2 yıllık evlıym3 egırdık gerci:1:bu ay 2. kez klomene baslıcam bakalım inş bızde senn gıbı mutlu haberlrımıız sızlerle paylasırız.dua et canım olurmu bızım için.valla cok sevındım senn adına inş saglıcakla alırsın yavrunu kucagına:CüvCüv:

canım bende de pko var. 3 aydır klomen ve serophene kullanıorum. yarın progesteron testi için gidicem. yumurta oluşmuyo bende. ya da büyümüyo. bakalım bu ay ne olacak. pko lı olup da hamile kalman umut oldu benim için.

slm sende pko ne zamndan berı var canım

Yakamoz hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etisn. Darısı diğer isteyen tüm arkadaşlarımıza inşallah. Bak içimden senınde oğlun olacağı geçti : ) sen şimdiden ismini düşün..

Kuzu nasılsılsın. Bebişin nasıl. Gittin mi doktora. Belli oldumu cinsiyeti. Erkek olacak gör bak : ) rüzgar bebek : )

Bu tür taramalar genlde regl döneminde oluyor cnm .rahim filmi ne zaman istedi senden?Öncesinde hangi aşamalardan geçtin anlatırmısın?

14 aylık evliyiz hiç korunmadık evlendikten 6 ay sonra dr gittik bir problem yok yumurtalıkların iy çalışıyor dedi eşime baktı ondada sorun çıkmadı klomen ile seropone çatlatma iynesi vuruldum 3 kere bir sonuç alamadık dr bir ay dinlen dedi 3aydır dinleniyorum sonunda rahim filmi istedim oda tmm öbür ay gel çekelim dedi adetin 2 günü bilmediğim için size sormak istedim
:uhm:

Back
X