Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

o rahim filmini doktor hangi aşamada istiyor bende merak ediyorum.. benden böyle bir talebi olmadı. bilgi sahibi olan arkadaşlar paylaşırsanız sevinirim..

14 aylık evliyiz hiç korunmadık evlendikten 6 ay sonra dr gittik bir problem yok yumurtalıkların iy çalışıyor dedi eşime baktı ondada sorun çıkmadı klomen ile seropone çatlatma iynesi vuruldum 3 kere bir sonuç alamadık dr bir ay dinlen dedi 3aydır dinleniyorum sonunda rahim filmi istedim oda tmm öbür ay gel çekelim dedi adetin 2 günü bilmediğim için size sormak istedim

:dance: kızlaaaaaaaaaaaar hamileyyimmmm :teytey: Allahım şükürler olsun sonunda oldu inanamıyorummm :sm_cool: bugün 3.günüm test yaptım pozitif çıktı 2. dakikada belirdi hemen daha öncede yazmıştım bi saat sonra çıkmıştı ikinci çizgi adet günümde bugün test alıp yaptım hemen çıktı 2. çizgi kan testi yaptırdım pozitif değerim 576,10 :lepi: inanamıyorum hala klomen kullanmıştım bu ay ve ilk ayımdı önce bi düşük yaşamıştım hihoyyyt Allahım ne olur bebeğimi sağlığıyla kucagıma almayı nasip et bu defa ayyyyy şoktayım :dance: dua edin kızlar bebeğimi bu defa kucagıma alayım uzun bi bekleyişten sonra geldi meleğim :lepi: çok şükğr Allahımmm :nazar:

tebrikler canım çok sevindim yeni gördümm Allahım kucağına almayı nasip etsin inş hepimize salihli evlatlar nasip eylesin
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

slm sende pko ne zamndan berı var canım

ne zamandır olduğunu tam olarak bilmiyorum ama ben şimdiye kadar hiç düzenli regl olmadım. doktora da 7-8 yıldır gitmiyordum. 15 aylık evliyim. 6 ay önce çocuk yapmaya karar verdik doktora gittim bilgi edinme amacıyla tabi bi de adet düzensizliği için ilk gittiğim doktor bana gayet sağlıklısın hamile kalmaman için bi neden yokdedi ve folik asit verdi. ben doktorlara pek güvenmediğim için başka bir doktora daha gittim o da pko olduğumu söyledi. teyit etmek için başka bir doktora daha gittim. o da aynısını söleyince pko olduğuma kanaat getirdim:) bu doktor bana klomen verdi ama yumurta takibi yapmadı bende araştırmalarım sonucu bu ilacın takibinin yapılması gerektiğini öğrendim başka bir doktora gittim benim yumurtalarımı takip edin diye:)) şimdilik memnun gibiyim doktorumdan. serophene kullandım bu ay 1 adet yumurta oluşmuş ama 11 mm dedi yani küçükmüş. birazdan gidip progesteron sonucumu doktoruma göstericem bakalım ne durumdayım...inş hayırlı haberler verir:((

kızlarrrr doktora gittim ama bana bu sefer başka bir ilaç verdi .
serophene....klomenden biraz daha etkili dedi.
haftaya da folikül takibine başlayacak
yaaaaa bu serophene ne yaaaaaaa
4 klomenden sonra bunu mu öğrnim şimdi?????
bu sayfada gonaphene yazıyo onla eşdeğer bir ilaç mı acabaaaaaa?????

kullanan bilgisi olan varsa bişeler yazarsa sevinirim...

canım bende serephone kullandım dr burada en ii dr zaten klomenmiş oda bana bunu verdi ilk kullanmam bakalım etkisi beni mahvetti bünyeden bünyeye göre degişir belkide hala basım döner midem bulanır yarın benim kontrol var bakalım günde 2 tane alıcan dimi sende 5 günde bitcek ben adetin 3 günü basladım kullanmaya bakalım hakkımızda hayırlısı olsun......

Son düzenleme:

serophene klomenin bir eş değeri farklı değil yani ben ilk onu kullandım arada fark yok ikiside yumurta gelişimi ve çoğul yumurta sağlıyor kullan bakalım canım inş bu ay olurr

canım bende serephone kullandım dr burada en ii dr zaten klomenmiş oda bana bunu verdi ilk kullanmam bakalım etkisi beni mahvetti bünyeden bünyeye göre degişir belkide hala basım döner midem bulanır yarın benim kontrol var bakalım günde 2 tane alıcan dimi sende 5 günde bitcek ben adetin 3 günü basladım kullanmaya bakalım hakkımızda hayırlısı olsun......

önceden serophene kullandın şimdi klomen yanlış anlamadım di mi??
kaç kere kullanmıştın senophene?
ben önceden 4 klomen şimdi senophene kullancem.
evet canım adetin 3. günü günde 2 tane toplamda 10 adet.

bakalım yaaa
çatlasın artık şu yumurtalar
patlasında minik kuşlar temellerini atsınlar...

önceden serophene kullandın şimdi klomen yanlış anlamadım di mi??
kaç kere kullanmıştın senophene?
ben önceden 4 klomen şimdi senophene kullancem.
evet canım adetin 3. günü günde 2 tane toplamda 10 adet.

bakalım yaaa
çatlasın artık şu yumurtalar
patlasında minik kuşlar temellerini atsınlar...

inşallah canım hayırlısıyla gelir bebişler bende yeni dr tedavisine basladım işte ilk defa aldım daha önce hiç kullanmadım ilaç serephone aldım yarın kontrole gitcem dr cumartesi gittim ilaç kullandıktan sonra baktı alttan muayene ediyo hep zaten sag yumurtandan ümitliyim dedi carsamba tekrar bi gel dedi yarın 13 günüm olucak satım yani bakalım ne dicek canım....:sinifsinif:

Son düzenleme:
serophene klomenin bir eş değeri farklı değil yani ben ilk onu kullandım arada fark yok ikiside yumurta gelişimi ve çoğul yumurta sağlıyor kullan bakalım canım inş bu ay olurr

şimdi klomen mi kullanıyorsun?

çoğul yumurta dedin de doktorumun yanında çalışan yardımcısı cok meraklı hastaların kimi adet olmuş kimi gebe kalmış gizliden gizliye takip ediyor.doktor bu ilacı verdikten sonra "inşallah çift denk gelir "dedi.
demek ki onu mu kast etti??

ayyy çift mift hayırlı sağlıcaklı olsun da di miiii
inş. bu ay gebe kalır bi kaç kişi yaaaaaa
bayrama güzel haberlerle girelimmmmm

inşallah canım hayırlısıyla gelir bebişler bende yeni dr tedavisine basladım işte ilk defa aldım daha önce hiç kullanmadım ilaç serephone aldım yarın kontrole gitcem dr cumartesi gittim ilaç kullandıktan sonra baktı alttan muayene ediyo hep zaten sag yumurtandan ümitliyim dedi carsamba tekrar bi gel dedi yarın 13 günüm olucak satım yani bakalım ne dicek canım....:sinifsinif:

bana da 26 sında bakacak.
benim de genelde sağ yumurta çalışıyo mu neee
neyse sen en azından yarın gideceksin inş. yumurtan bağırır "ben büyüdüm çatliceeemmmm" diyeee.

bana da 26 sında bakacak.
benim de genelde sağ yumurta çalışıyo mu neee
neyse sen en azından yarın gideceksin inş. yumurtan bağırır "ben büyüdüm çatliceeemmmm" diyeee.

inşallah bacımmm inşallah bakalım ben buraya yazıyorum zaten gidip gelince yazısırız yineaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

slm arkadaşlar son adetim ekim 3te farlutal kullanarak geldi.gittiğim drlar kist olduğunu söyledi genelde farlutal verip adetin gelmesini sağladılar.geçenlerde gittiğim dr polikistik over sendromu olduğunu söyledi çocuk isteği olduğu için doğum kontrol hapı vermedi.klomen verdi.yumurtalarımın klomene rağmen adetin başındaki boyutlarda ve dirençli olduğunu gelişmediğini söyledi.fakat pazartesi gittiğimde 1 yumurtanın büyüdüğünü hafif bir çatlama olduğunu iğne yapmayacağını söyledi fakat kasığımda çok ağrı var ne yapmalıyım arkadaşlar yardımcı olur musunuz

merhaba hanımlar:ben birşey soracaktım.bende bir kere klomen+çatlatma iğnesi kullandım kaliteli iki yumurtam oluşmuştu ama tutmadı.dr kendi başına ilaçsız dene dediler.ama ben bi sene sonra tekrar başlamak istiyorum.bu klomeni çat.iğnesiz kendi başına kullansak olur mu?dr da danışcam ama ben sadece ilaç olayını istiyorum adetlerim çok düzenli kendiliğniden çatlarlar herhalde.çat.iğnesi için hastaneler çok uğraştırıyo.yok onaylat yok rapor çıkart.onun için sıkıyo insanı.

kızlar doktordan geliyorum bu ay gene klomen deniyoruz ve rahim filmi istedi.
yaptırıcam ama bi yandanda korkuyorum anestezili olacakmış.

merhaba hanımlar:ben birşey soracaktım.bende bir kere klomen+çatlatma iğnesi kullandım kaliteli iki yumurtam oluşmuştu ama tutmadı.dr kendi başına ilaçsız dene dediler.ama ben bi sene sonra tekrar başlamak istiyorum.bu klomeni çat.iğnesiz kendi başına kullansak olur mu?dr da danışcam ama ben sadece ilaç olayını istiyorum adetlerim çok düzenli kendiliğniden çatlarlar herhalde.çat.iğnesi için hastaneler çok uğraştırıyo.yok onaylat yok rapor çıkart.onun için sıkıyo insanı.

ayyy hayatım olur mu hiç???
iğnenin ne zaman vurulacağı yumurta takibinden sonra belli oluyor.
klomen kaç tane hangi gün doktordan doktora değişiyor .
bence sen asla böyle birşey düşünme
Allah korusun yanlış birşey olur. kaş yaparken göz çıkarırsın sonra bu rapor onay işlerinden daha da fazla başını ağırtır.
ben acizane doktordan habersiz klomen çatlatmayı bırak bi ağrı kesici bile kullanma derim...

ne zamandır olduğunu tam olarak bilmiyorum ama ben şimdiye kadar hiç düzenli regl olmadım. doktora da 7-8 yıldır gitmiyordum. 15 aylık evliyim. 6 ay önce çocuk yapmaya karar verdik doktora gittim bilgi edinme amacıyla tabi bi de adet düzensizliği için ilk gittiğim doktor bana gayet sağlıklısın hamile kalmaman için bi neden yokdedi ve folik asit verdi. ben doktorlara pek güvenmediğim için başka bir doktora daha gittim o da pko olduğumu söyledi. teyit etmek için başka bir doktora daha gittim. o da aynısını söleyince pko olduğuma kanaat getirdim:) bu doktor bana klomen verdi ama yumurta takibi yapmadı bende araştırmalarım sonucu bu ilacın takibinin yapılması gerektiğini öğrendim başka bir doktora gittim benim yumurtalarımı takip edin diye:)) şimdilik memnun gibiyim doktorumdan. serophene kullandım bu ay 1 adet yumurta oluşmuş ama 11 mm dedi yani küçükmüş. birazdan gidip progesteron sonucumu doktoruma göstericem bakalım ne durumdayım...inş hayırlı haberler verir:((

canım doktorlara güven konusunda sana sonuna kadar katılıyorum. ben de klomen kullandım yumurta takibi yapılmadı. doktor var doktorcuk var gerçekten. şimdi de kararsızım yumurta takibiyle klomen mi yoksa direk aşılama mı diye.

kızlar doktordan geliyorum bu ay gene klomen deniyoruz ve rahim filmi istedi.
yaptırıcam ama bi yandanda korkuyorum anestezili olacakmış.

canım anestezili olacaksa korkma. bir çok yerde okuduğum için söylüyorum. hiç bir şey hissetmiyormuşsun.

KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İ LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::hoşgeldin yağız bebek
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇS IZ::::::::::::::::hoşgeldin serkan bebek
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN::::: hoşgeldin zümra neva bebek
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................4 AGUSTOS ……hoş geldin DORA REVNA bebek
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........13 EYLÜL....hoşgeldin KEREM bebek
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE......7 EYLÜL....hoşgeldin EBRU bebek
109.özemek........................................ ................KLOMEN
110.ceydammm...................................... .............KLOMEN
111.nurtopu....................................... ..................TÜP BEBEK
112.emine kaya.............................................. .....KLOMEN...........13 EKİM
113.firstmoonxxx.................................. ...............MERİONAL 75(İKİZİ OLACAK)hoşgeldın RÜYA VE RÜZGAR bebek
114.testere(BALSURAT)............................. ..........İLAÇSIZ
115.MAVİYESİL1999................................. ...........
116.RUFEYDESERRA.................................. ........İLAÇSIZ..............28 KASIM
117.JUJUMM........................................ ................KLOMEN
118.AYMUEL........................................ ................İLAÇSIZ
119.DENVİR........................................ ..................
120.HEDARZU....................................... ................KLOMEN
121.HAYRAN........................................ .................KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
122.KARAKAYA...................................... ...............
123.NURZUL........................................ ..................KLOMEN
124.GYSHNKY....................................... ................KLOMEN
125.ASYA_DENİZ.................................... ...............KLOMEN
126.GULTUN........................................ ..................KLOMEN
127.DAİSY84....................................... ...................KLOMEN
128.YASMNGU....................................... .................İLAÇSIZ(SOĞAN KÜRÜ)
129.KUZU84........................................ ...................AŞILAMA
130.DELFİNO....................................... ......................İLAÇSIZ
131.ESİLA_TR...................................... .... ..................
132.AYSİMA04...................................... .......................İLAÇSIZ
133.BSBİRKİN...................................... ........................
134.ECEİREMNUR.................................... ....................
135.BETUS19....................................... ..........................serophene
136.MASAL07....................................... ..........................KLOMEN
137.SEYDAM........................................ ...........................metformin
138.YAKAMOZZZ33................................... .......................KLOMEN

********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************

...........................EKİM AYI LİSTEMİZ............................

MASAL_NAZ.............................2 EKİM
SERSELO................................3 EKİM
EBRUDUR................................9 EKİM
ASKMESK..............................10 EKİM
EDAKARA..............................11 EKİM
SİYASİYA...............................16 EKİM
LİGHTLİFE..............................16 EKİM
MAWWİ35...............................19 EKİM
İLKNURR1984....................... ..19 EKİM
KİDY.......................................19 EKİM
GUBETGUZELİ........................19 EKİM
MİKİ24....................................20 EKİM
MİRAY15.................................23 EKİM
G.ERKL...................................23 EKİM
ZEYNO_81...............................26 EKİM
AYSEN_34...............................28 EKİM

........................KASIM AYI LİSTEMİZ......................

UMUTLU22..........................1 KASIM
EMRİVAKİ............................1 KASIM
AYSGLBRKN........................1 KASIM
ANATOLYA20.......................2 KASIM
ZAZEZ..................................5 KASIM
MELİKE_ECESUU.................8 KASIM
NAZİKLİ82.............................8 KASIM
SODDOS..............................13 KASIM
GİDA_PİNAR.........................15 KASIM
ESEMOS..............................16 KASIM
SERSELO.............................17 KASIM
EXORCİST_TREX...................17 KASIM
TARİORONAR........................17 KASIM
FATMA 1986...........................18 KASIM
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN...MAAŞALLAH

kızlar tarihler için özelden msj atın

allah razı olsun canım arkadasım benim evet telefonda da bahsettigim gibi bi ümit bakalım bekliyoruz canım hayırlısıyla inşallah hepimiz hamile kalırız ve hayırlı haberler vermeyi nasip eder rabbimm inşallahhholumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:

inşallah canımmmm Şeniz

Back
X