Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

vallahi benmki okadar yok ama aynen ben a diyim o z diyor hiç uyuşmuyo fikirlerimiz hep o haklı hep ben haksızım öfffklava:

hsg den sonra benim ikinci ayım olacak bu denemem daha var inşallah tutar offf hadi iyi geceler kızlar sizlere ne zor işmiş bu ya evlenmeden önce korunmak için fikir yürütürdük şimdi olsun diye ölüyoruz

hsg den sonra benim ikinci ayım olacak bu denemem daha var inşallah tutar offf hadi iyi geceler kızlar sizlere ne zor işmiş bu ya evlenmeden önce korunmak için fikir yürütürdük şimdi olsun diye ölüyoruz

hadi bakalım hayırlısı allah gönlüne göre verir inşallah olsun kızımız olursa adını nazlı koyarız naza çekiyor kendini baksana :)

canım allah mı söyletti sana yaaa eşimle evlenmeden önce nazlı nazlı olucak diye deli olurduk

ay kıyamam sana vallahi içimi okudun ama 4 sene öncesinikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar muahabbetiniz çok güzel ve tatlı))ya ama gideyim eşimide çok özledim hoşçakalınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…