anaa ben cıtır deılım valla.sızın yaslara baksana.ne guzel valla.ben cok korkuyorum 30 olmadan bebek ıstıyorum ben ya((keske daha erken evlenseydım (
canım hoşbulduk bu arada ya görmedim sürekli siteye giriş yapmak ozrunda kalıyorum sorun çıkyıo
bu bizim için hiç kolay bişey değil haklısın insanın kafasına takmaması elinde olamıyor malesef bende senin gbi eşimle tartışmalar yaşadım eşim çocuklara çok düşkün ve yeni dayı oldu onu kucağına alıp oynarken severken gözlerinin içi parlıyor bu bana acı veriyor ve tabiki dış baskılar meraklı bakışlar kayınvalidm didikliyor çevredekiler hadi artık olsun neyi bekliyorsun diyor duyanlar insanın suratına suratına seni kıracağını düşünmeden yaranı deşiyor... hepimiz çok istiyoruz allah inşallah kucaklarımızı kuzucuklarımızla dolduracaktır
estafurullah nedemek olur mu öyle şey ya afedersin pot kırdımsa hani otuz üstü falan biraz kıtır oluyo ya onun için demiştim ben ya çıtır anne diye:kedi:
ayy inşallah canım arkadasım benn ilaç gibi geliyo valla su moralin allah razı olsun bacım sendennn burdaki tüm arkadaslar ile beraber hamile oluruz inşallahhh hayırlısıylaaaa olumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:
inşallah canım dualarım seninle Şeniz hamiş kalda beraber doğururuz bebişleri lülülülülülü laelaelaelaelae sırnaşık şey
ewt cnm anlıyorum senı hemde cok ıyı.benım allahtan kayınvaldemler demıyor bısey.sormuyorlar bıle.dusuk olunca onlarda cok uzuldu tabıı.ama benım 1 yılım doldu bu ayım 10 unda.banada baslarlar sormaya artık yavas yavas((benım bırde hemen gozlerım doluyor.ılk bebegımı kaybettıgımden berı boyleyım.esımle konusurken bıle akıyor gozlerımden elımde deıl tutamıyorum.suzuluyor yaslar hemen.soran olmaz ınsallah.
ayyy benimde benimde bi sürü şey düşünüyo insan şöyle giydiririm şunu alırım bunu alırım diye inşallah o günleri görebiliriz benim bebişinde sağlıklı oldugunu bi göreydim daha keseyi görmedik yaw laelaelaelaelaeahh nerde kuzuuu ama varya cok hayalim var anlatamam...bi gelsinde hayırlısıyla inşallah neler yapıcam ben onaa aklinialirimsmile
rabbim bu acılarımızı görüyor şüphesiz ama çok yoruldum ben ya
meloşum sen 86lıydın dimi canımmm hihoyyyt bende çıtır anne olcam desene kızzz inşallah çok kilo almam aman sağlıklı olsunda alsamda farketmez :1hug:
ayyy benimde benimde bi sürü şey düşünüyo insan şöyle giydiririm şunu alırım bunu alırım diye inşallah o günleri görebiliriz benim bebişinde sağlıklı oldugunu bi göreydim daha keseyi görmedik yaw laelaelaelaelae
haklısın canım inşallah herşey gönlünce olur en kısa zamanda. biliyor musun en çok kayınvalidenin söylediği batıor sewmediğimden olsa gerek deli ediyor beni daha önce hep içime atıyordum artık yapmıyorum çatır çatır söylüyorum lafımı gerçi anladığınıda sanmıyorum ya bildiğini yapar Çok üzgünüm çoook
hee canım yok kıss zaten zayıfsın ya ben napimm iyice şişer cıkarım artıkkk napim herseyi göze aldım valla fizikle ugrasamıcam kimyaya bakıyom bacım artıkk bu arada yeni resimlerimi görüp yorum yaptın inşallahhhh bak bugün cekildimm kuzuuuolumunekankayizsmile aklinialirimsmile :lepi:
görürsün inşallah bacım hayırlısıyla yegenim çabuk gel de söle sevek seniii gariii dogu dönüşünde annenle tekrar mersindeyikkk inşallahhhholumunekankayizsmile
cnm senın esının tepkılerı nasıl? destek oluyordur emınım ama ınsana yetmıyor demı.benım esım bak gorursun olacak hemde ıkız dıyor durmadan:)))sınır oluyorum bende.sankı sallamıyor gıbı gelıyor bana.uzuluyor goruyorum ama ne bılım.benım gıbı mahvolsun ıstıyorum herhalde bende bır tuhafım ıste((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?