Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

anaa ben cıtır deılım valla.sızın yaslara baksana.ne guzel valla.ben cok korkuyorum 30 olmadan bebek ıstıyorum ben ya((keske daha erken evlenseydım(

estafurullah nedemek olur mu öyle şey ya afedersin pot kırdımsa hani otuz üstü falan biraz kıtır oluyo ya onun için demiştim ben ya çıtır anne diye:kedi:

ewt cnm anlıyorum senı hemde cok ıyı.benım allahtan kayınvaldemler demıyor bısey.sormuyorlar bıle.dusuk olunca onlarda cok uzuldu tabıı.ama benım 1 yılım doldu bu ayım 10 unda.banada baslarlar sormaya artık yavas yavas((benım bırde hemen gozlerım doluyor.ılk bebegımı kaybettıgımden berı boyleyım.esımle konusurken bıle akıyor gozlerımden elımde deıl tutamıyorum.suzuluyor yaslar hemen.soran olmaz ınsallah.

estafurullah nedemek olur mu öyle şey ya afedersin pot kırdımsa hani otuz üstü falan biraz kıtır oluyo ya onun için demiştim ben ya çıtır anne diye:kedi:

kıtırlıga adayım bende:))) he hee:))) olsun cnm ne pot kırcan.neyse o yasımız:))) dolu dolu 28 valla.anaa ben buyumusum yaw:)))

inşallah canım dualarım seninle Şeniz hamiş kalda beraber doğururuz bebişleri lülülülülülü laelaelaelaelae sırnaşık şey

hepimiz bi gün senin yaşında olucaz hiçde uzak bi zaman değiliz sana üzülme sakın:)

meloşum sen 86lıydın dimi canımmm hihoyyyt bende çıtır anne olcam desene kızzz inşallah çok kilo almam aman sağlıklı olsunda alsamda farketmez :1hug:

inşallah canım dualarım seninle Şeniz hamiş kalda beraber doğururuz bebişleri lülülülülülü laelaelaelaelae sırnaşık şey

ahh nerde kuzuuu ama varya cok hayalim var anlatamam...bi gelsinde hayırlısıyla inşallah neler yapıcam ben onaa aklinialirimsmile

zaten bu aile baskısı yada basmaması beni uyuz ediyo sorsalar bi dert sormasalar bi dert.sanki ilgilenmiyolar mış gibi oluyor sormayıncada:)

haklısın canım inşallah herşey gönlünce olur en kısa zamanda. biliyor musun en çok kayınvalidenin söylediği batıor sewmediğimden olsa gerek deli ediyor beni daha önce hep içime atıyordum artık yapmıyorum çatır çatır söylüyorum lafımı gerçi anladığınıda sanmıyorum ya bildiğini yapar Çok üzgünüm çoook

ahh nerde kuzuuu ama varya cok hayalim var anlatamam...bi gelsinde hayırlısıyla inşallah neler yapıcam ben onaa aklinialirimsmile
ayyy benimde benimde bi sürü şey düşünüyo insan şöyle giydiririm şunu alırım bunu alırım diye inşallah o günleri görebiliriz benim bebişinde sağlıklı oldugunu bi göreydim daha keseyi görmedik yaw laelaelaelaelae

rabbim bu acılarımızı görüyor şüphesiz ama çok yoruldum ben ya

cnm senın esının tepkılerı nasıl? destek oluyordur emınım ama ınsana yetmıyor demı.benım esım bak gorursun olacak hemde ıkız dıyor durmadan:)))sınır oluyorum bende.sankı sallamıyor gıbı gelıyor bana.uzuluyor goruyorum ama ne bılım.benım gıbı mahvolsun ıstıyorum herhalde bende bır tuhafım ıste((

meloşum sen 86lıydın dimi canımmm hihoyyyt bende çıtır anne olcam desene kızzz inşallah çok kilo almam aman sağlıklı olsunda alsamda farketmez :1hug:

hee canım yok kıss zaten zayıfsın ya ben napimm iyice şişer cıkarım artıkkk napim herseyi göze aldım valla fizikle ugrasamıcam kimyaya bakıyom bacım artıkk bu arada yeni resimlerimi görüp yorum yaptın inşallahhhh bak bugün cekildimm kuzuuuolumunekankayizsmile aklinialirimsmile :lepi:

görürsün inşallah bacım hayırlısıyla yegenim çabuk gel de söle sevek seniii gariii dogu dönüşünde annenle tekrar mersindeyikkk inşallahhhholumunekankayizsmile

bosver cnm hıc duyma sende onu.yokmus gıbı davran.ınan cok ıyı gelıyor ınsana.ben kızınca oyle yapıyorum kaynanama.yokmus gıbı davranıyorum.oda sınır olsun dıye:)))

çoktaaaaaaaaan ŞenizŞeniz sen bakmamışsın şeker çoktan gördüm yorumu bastım bilem maşallah çok hoş çıkmışsın hepsinde de aman boşver fiziği bebişin olsun sağlıklı olsun yeter doğduktan sonra emzirmeklede gidiyo zaten doğumdada gidiyo bişeycik kalmaz inşallah :lepi: bebiş gelsinde opuyorumnanaktan

görürsün inşallah bacım hayırlısıyla yegenim çabuk gel de söle sevek seniii gariii dogu dönüşünde annenle tekrar mersindeyikkk inşallahhhholumunekankayizsmile

he kız hem çocukları beraber okula başlatırdık mersinde ne hayallerim var he benimde yaratıcılıkta sınır tanımıyorum ama anca o zamana mersine dönces kaydirigubbakcemile3

kızlar yazdıklarınız gelmiyo giriş yapıyorum tekrar geç yazıyorum neyse eşim dünya şekeri bi insan dediğin gibi sallamıyo sansamda asla değil sadece üzüntüsünü belli ettiğinde bende çok üzülüyorum onun için soğuk kanlı oluyo eşim herzman hepsi olacak herşey düzelecek der çok seviyorum eşimi ona aşığım onun teselli etmesi olmasa hiç dayanamam

ayrıca ne kadar belli etmesede kayınvaldemde beni hiç sevmez beni sevmeyen çocuğum olsun diyede üzülmez ben yanıyorum olursada ben sevicem anlatabilmişimdir herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…