cnm senın esının tepkılerı nasıl? destek oluyordur emınım ama ınsana yetmıyor demı.benım esım bak gorursun olacak hemde ıkız dıyor durmadan:)))sınır oluyorum bende.sankı sallamıyor gıbı gelıyor bana.uzuluyor goruyorum ama ne bılım.benım gıbı mahvolsun ıstıyorum herhalde bende bır tuhafım ıste((
kızlar yazdıklarınız gelmiyo giriş yapıyorum tekrar geç yazıyorum neyse eşim dünya şekeri bi insan dediğin gibi sallamıyo sansamda asla değil sadece üzüntüsünü belli ettiğinde bende çok üzülüyorum onun için soğuk kanlı oluyo eşim herzman hepsi olacak herşey düzelecek der çok seviyorum eşimi ona aşığım onun teselli etmesi olmasa hiç dayanamam
tuhafsın kız sende :) şimdi bu tedavi genelde çoğul bebekle sonuçlandığı için bu şekilde söylüyordur erkekler içine atar onlar sağlam görünüp teselli vermezse ortalık salya sümük olur :)
ewt haklısın cnm:)) ama solede bır durum var.bak sende ılaca baslayınca anlıcaksın.ınsanı bunaltıyor ılac.sınırlerını gerıyor ve herseye aglıyorsun.duygu degısıklıgı cok yapıyor.bende 3 ay da 4 kutu kullandım.kısa devre yaptım anlayacagınız:))
ayrıca ne kadar belli etmesede kayınvaldemde beni hiç sevmez beni sevmeyen çocuğum olsun diyede üzülmez ben yanıyorum olursada ben sevicem anlatabilmişimdir herhalde
herkez gitti herhalde canım ya bende kaçayım iyice geç oldu iyi geceler sanada allah gönlüne göre versin:)
normalde bu tedavi ne kadar sürüyor?
cok ıyı anlıyorum cnm.bende sevmem kayınvaldemı oda benı sever gıbı yapar ama sanmıyorum sevdıgını.sonuna kadar katlıyorum dedıklerıne:))
kızlar cümleten iyi geceler tanıştığıma çook memnun oldum görüşmek üzere:)
benım doktorum 3 ay dedı.ama kımısı 6 ay devam edıyormus.bence cok sakıncalı ya.yanı ıcnce anlıcan cok yan etkısı var.ama napcan mecbur ıctık hep.
QUOTE=mugebaby;15796503]sevmesinler ya boşver canım zaten allah bana verse bu şekilde bebeğimi paylaşamam kimseyle daha iyi oluyo böyle emin olun:)
aaaa o zmn senden çımaz merak etme benimki öyle inanki onun sesini duyduumda tüylrim diken diken oluyorklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?