Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

allahım darısı başımıza içime bi his geldi sanki bana uğur getirdin.bende oruç tutucam aklımda idi aslında ama sen iyice pekiştirdin canım allah razı olsun

inşallah cnm ya amin inşallah .
inşallah bu akşam hepinize uğur getiri kızım .
cnm duyduğumuz her yolu deniyoruz bence denemeye değer .
cümlemizden cnm Allah razı olsun .inşallah vesile oluruz cnm :Saruboceq:

ya canım benim drum bi ay kullandırmştı geçen sene ve kendi haline kalabilrsin demişti banada güvendi onun için şimdi kullanıp o üçüncü günü gitmek istiyorum çatlatma iğnesi gerekirse olurum yani

inşallah cnm ya amin inşallah .
inşallah bu akşam hepinize uğur getiri kızım .
cnm duyduğumuz her yolu deniyoruz bence denemeye değer .
cümlemizden cnm Allah razı olsun .inşallah vesile oluruz cnm :Saruboceq:

AMİNN kızının adı ne annesi?yada ne koyacaksın daha doğr olur:)

yani klomeni geçen sene kullandım ama daha geçen ay kontrele gittim pko aşırı değil dedi bana dr.

zaten arka arkaya son ikisi kimyasalda olsa üç kere döllenmeyi tutturan çok nadir ben çok şanslıydım ama bi okadarda çok şanssızım ki düştüler

geçen sene ekim gibi klomen kullanmıştım dr kestisadece metformin bebe aspirini verdi

bak şimdi sen en kısa zaman da öncelikle bi dktr git cnm ve tedaviye başlamak istediğini söyle çünki baya uzun zaman geçmiş 1 yılda bi çok şey değişmiş olabilir iyi bişey yapıcam derken kendine zarar verme bence ne kaybedersin ki dktr gitmekle hem daha güvenilir bence klomen ciddi bi ilaç biliyosun .....

bana sakın cahil cesareti demeyin kızlar:).farkında ola ola bile bile yapıcam bunu bu ay.taktımmı bişeye yaparım sonu kistte olsa deniycem birşey olmaz inşallah:)

iki yıldır dra gidip boş dönmekten afeedersiniz kusmak istiyorum onun için bu ay böyle olsun bıktım çünkü

harbiden bıktım kızlar onun için önem vermiyorum heves etmiyorum dra gitmeyeçünkü hiç bişey olduğu yok muayne ediyo ve bekle zamanla olur belki diyo bıktım bu sözden gitmicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…