Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

anlıyorum canım ama bi bebek anne karnında gelişiyor ya zaten fazla araştırmaya da gerek kalmıyo insanın aklına şıp diye gelir ama sen bi ilksin galiba:)

yok mugecım hangı baslıkla acıcaz dıye sormak ıstedım:)))cunku aynı konu olunca kapatıyorlar.burdan devam edın dıye mevcut bır baslık altına yonlendırıyorlar.

yok mugecım hangı baslıkla acıcaz dıye sormak ıstedım:)))cunku aynı konu olunca kapatıyorlar.burdan devam edın dıye mevcut bır baslık altına yonlendırıyorlar.

birtane klomen konusu yeter zaten tatlım ben bambaşka konular açarız demiştim bebeklerle ilgili neyse bakalım:)

anlıyorum canım ama bi bebek anne karnında gelişiyor ya zaten fazla araştırmaya da gerek kalmıyo insanın aklına şıp diye gelir ama sen bi ilksin galiba:)

tabiki takip ediysun ama ettiğim sitelerdede bu konuyla ilgili bişey okumadım hafta hafta gelişimini takip ediyoruz tabiki ama ne bilim aklıma gelmemişti açıkçası .

kızlar ben cıkıyorum cok gec oldu.esım uyanırsa kızıcak yıne bana bu saatlere kadar uyumadıgım ıcın.yarın gorusuruz opuyorum ıyı geceler..

kızlar izininizi isteyerek ben çıkayım artık biraz yoruldum bugün iş güç hoşçakalın allaha emanet olun aşk meleği gel sende arada

tabiki takip ediysun ama ettiğim sitelerdede bu konuyla ilgili bişey okumadım hafta hafta gelişimini takip ediyoruz tabiki ama ne bilim aklıma gelmemişti açıkçası .

olabilir canım insanlık hali tabi sonra görüşürüz olur mu hoşçakal canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…