sağol cnm darısı başınıza inşallah :Saruboceq:
evet teyzesi kocaman olduk 32+1 haftalık kızım :asigim:
oyyy maşallah:lepi: allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindim inşallah allah bizim de kucaklarımızı tez vaktte meleklerle doldurur.:Saruboceq:
Allah ömürlüsünü sağlıklısını versin arkamıza bakmayalım inşallah bebeğimizi alırız kucağımıza ve gülümseyerek düşünürüz bu günleri
slm ben eranıza yeni katıldım ben 6 senedır evlığim bır bucuk sene cocuğum ulmadı sonra annem on bes gün soğan suyu içirdio ay hamile kaldım şimdi bır oğlum var ikinci bebeği bir senedir korunmamamıza rağmen yine olmuyor bu ay yıne soğan suyunu kullandım bakalım artık...yüce allahım herkese annelık duygusunu tattırsın yerdekı ve ğöktekı bütün islam alemının hörmetine yabbim sana sığınıyoruz....
canım bende soğan kürü yaptım 15 gün 3 gün oldu biteli şimdidie incir kürü yapıyorum inş olu ya
basladınmı alısverıse cnm :)
hosgeldın cnmmolumunekankayizsmileiyi geceler aranıza yenı katıldım aranıza alırmısınızvereliniortak
Yok ben henuz baslamadım. Annemle ablam başladılar ama. Bana da neler aldıklarını söylemiyorlar. Ben tabi azcık tahmin ediyorum. Diyorumki haftasonu battaniye alarak başlıycam : ) yoookk alma boşver sonra alırsın diyorlar. Çünkü onlar aldılar eminim.bu şekilde laf alıyorum ağızlarından : ) bende haftasonu yavastan başlıyayım diyorum. Çokta şey alınması lazım. Doğumdan gelen bir arkadasım liste verdi bana. Eve gideyim sana mail atarım. Seninde kafanda bi tablo oluşur enazından.
şimdi klomen mi kullanıyorsun?
çoğul yumurta dedin de doktorumun yanında çalışan yardımcısı cok meraklı hastaların kimi adet olmuş kimi gebe kalmış gizliden gizliye takip ediyor.doktor bu ilacı verdikten sonra "inşallah çift denk gelir "dedi.
demek ki onu mu kast etti??
ayyy çift mift hayırlı sağlıcaklı olsun da di miiii
inş. bu ay gebe kalır bi kaç kişi yaaaaaa
bayrama güzel haberlerle girelimmmmm
oyyy maşallah:lepi: allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindim inşallah allah bizim de kucaklarımızı tez vaktte meleklerle doldurur.:Saruboceq:
hosgeldın cnmmolumunekankayizsmile
bende almadım henuz malum cınsıyetıde bellı olmayınca :)))
annemler de beklıo bı bellı olsa falan dıolar benden once baslarlar aynı sendekı gıbı
aa cok ii olur cnm lısteyı yolla bana :)))
bu soğan kürünü ardından da incir kürünü bende denemek istiyorum ama
ne zaman başlayacağıma bir türlü karar veremiyorum.
biri sormuş ama cevap verilmemiş. adetin kaçıncı günü mesala başlanmalı. yada adetten kaç gün sonra başlanmalı soğan kürüne?
Aa hala belli olmadı mı cisiyeti minnoşun?Kesin kız o zaman:)Utanıyor annesi.)))Bizim ilk önce kızın cinsiyeti belli olmuştu,utanma sıkılma yok bizimkinde.Öyle cadıki görsen,Rüzgar yanında uslu kalıyor.Sabahtan beri durmuyor,daha yeni uyudu.Resmen kucak istiyor,hiç derdi yok çünkü.Kendini yırtarcasına ağlıyor,kucağa alınca susuyor.Alıştımadık aslında ama kucak olayı nerden çıktı anlamıyorum.Sadece emzirirken yataktan kaldırdıyorduk normalde,bugüne kadar genelde uyuyorlardı.Vay halime diyorum,ikisini zapdetmek gerçekten zor olacak.Ben biran önce işe döneyim bari:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?