nazlikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bursalı arkadaşııııııııııııııııııııııımmm hemşoooooooooooooooommm kızzzz ne okuyon 1 saattir özelden msj.da atamıyorum bişi sordum hadi cevaplayı ver gariiiiiiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nazlikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bursalı arkadaşııııııııııııııııııııııımmm hemşoooooooooooooooommm kızzzz ne okuyon 1 saattir özelden msj.da atamıyorum bişi sordum hadi cevaplayı ver gariiiiiiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya dün kanaması olan arkadaş fatma1984 olması lazımdı nerdesin canım çok merak ettik seni mutlaka yazar mısın gelince?inşallah düşük olayı kist olayı değildir yaşadığın?
selam ben de bu ay klomen kullandım otriville çatlatma iğnesi 07.10.2010 günü vuruldu. doktorum 25 ine kadar bekle dedi. ancak dayanamıyorum, bazı belirtiler yaşıyorum. belirtiler ilaçların yan etkisi olabilir mi şüphesine kapılıyorum. örn: kabızlık, iştah ve mide kazınması, gece idrara çıkma, kasıklarımda gerilme hissi zaman zaman da ağrı var.ve vücudum sanki su toplamış gibi şişti. acaba bunlar yan etki mi yoksa hamilelik belirtileri mi, sevinsem mi???
evet cnm rahım fılmınden sonra asılama en mantıklısı .hadı hayırlısı olsun :)inşş guzel seylr olurteşekkür ederim, salı ilaçlı filim çekilecek, bu ayı atlıcaz dedi doktor,ilaçlar radyasyonlu diyor,
inşallah bu film şifa olur,%15 nedeni bulunamayan kısırlık var dedi, bu filmden önce aşılama yapmak pek mantıklı deilmiş, hayırlısı olur inşallah
özelden msj atamıyorum yeni adet tarihim 19 kasım listeye eklermisiniz...
cnm ıyı olduguna sevındım.merak etmıstık senı cok.hayırlısı bır sonrakı ay ınsallah. hepımız ıcın.
iiyim canım o gun doktora gıtmedım akşama kadar yattım bi parca ii oldum yarını bekleyım dedım.ertsı gun sabah iiiydım ama ogleye dogru tekrar başladı kanamam doktora gıttık çok şükür bişi yokmuş bole arada olur dedı doktor stresdende olabılır dedı ultrasona baktı rahım duvarların normal dedı.zaten bugunde bıtmek uzere çok evham yaptım galıba.ilgın saol canım sendea.s.
herkeze iyi akşamlar bende yumurtası çok zor büyüyenlerdenim büyüsede klomenle 1 tane oluyor ve 2 tane çatlatma iğnesi vurulduğum halde zor çatlıyor ama bu ay öyle olmadı soğan suyu yaptım 10 gün boyunca 1 hafta sonra incir ve havuca başladım bu arada doktorum klomende verdi ama yumurtam çok sağlıklı gelişti ve kendiliğinden çatladı bunu duymak bile beni çok mutlu etti lütfen deneyin soğanı ve inciri inşallah rabbim hepimizi sevindirir
slm bu gece benden kahverengi leke geldi acaba hamile olabilir miyim
kızlar nerdesiniz ya
slm bu gece benden kahverengi leke geldi acaba hamile olabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?