kızlar çok canım sıkılıyor,bugün kontrolüm vardı klomen kullanıyordum yumurtlma takibi için gidiyorum,hiç yumurta gelişmemiş.Doktor önümüzdeki ay rahim filmi ve iğnelere geçeceğini söyledi.
iğneler çok pahalıymış, yaşım 24 ten az olduğu için devlet karşılamıyor.rahim filmi 250 tlymiş iğnelerde 400 falan dedi :bbo:
Kızlar bişwy sormak istiyorum
ben üç kez klomen kullandım ilk ay üç yumurta
ikinci ay bir yumurta
üçüncü ay üç yumurta oldu progesteron 60 çıktı doktorum hiç bana iğne yapmadı kendisi çatlıyor diye..
Şimdi artık aşılama dedi hazır olduğunda gel dedi ama bir arkadaşıma doktoru klomenle olmazsa iğneli yöntemler var aşılamadan önce demiş..
Kafam karıştı doktoruma güvenmeli miyim yoksa aşılamadan önce başka doktora gitmeli miyim
canım rahim filmi diye bir forum var, sanırım sağlık güvencen karşılıyor,
iyi araştır, banasa hastanede karşılamıyolar dediler, ben özel bi bankada çalışıyorum baya bi araştırdım sonunda ödemedim,
sağlık güvencen ne?
canım bende bebek için gitmiştim benimde yumurtam bitaneydi ilaç aldıgım halde napalım saglık olsun seninde hakkında hayırlısı olsun bitanem olumunekankayizsmile :ecrin_bebek:
mikicim ben de bankada çalışıyorum acıbadem benim sigortam karşılarmıki?
kızlar çok canım sıkılıyor,bugün kontrolüm vardı klomen kullanıyordum yumurtlma takibi için gidiyorum,hiç yumurta gelişmemiş.Doktor önümüzdeki ay rahim filmi ve iğnelere geçeceğini söyledi.
iğneler çok pahalıymış, yaşım 24 ten az olduğu için devlet karşılamıyor.rahim filmi 250 tlymiş iğnelerde 400 falan dedi :bbo:
seninde bu ay hayırlı haberlerini alırız inşallah canım benimmmolumunekankayizsmile :ecrin_bebek::Saruboceq:geçmiş olsun canım üzme canını benimde klomen işe yaramdı ve iğne kullandım ve bi sürü yumurta oldu dünde çatlatma iğnesi oldum inşallah hamile kalırım:ecrin_bebek:.ben rahim filmi değilde laparoskopi+histeroskopi olmuştum tek tüpüm kapalı çıktı. iğnelere gelince yaş konusunda bilgim yok ama zaten hastane rapor verecek sana ve o şekilde 400 verceksin yoksa fiyatı 2000 e yakın ben 900 ml puregona 330 çatlatma iğnesinede 20 civarı verdim.ilacın dozunada bağlı biraz.zaten kendin yapcaksın iğneleri inşallah hayırlısı olur hepimiz için.
garip olan bu ay ilaç kullanmadan gelişmiş yumurtam,
öyle mii ayy canım benim yaaa darısıda ize inşalah canım sen kac defa kullandın klomeni bide o kullandıgın ilacın adı klomen mi serephone mi??olumunekankayizsmile :ecrin_bebek:
cnm ben 5 defa klomen kullandım
sonra dr degstım rahım fılmın yenılerndı 1 ay bos gectı dger ay asılamam oldu ve mınnosum geldı:))
canım yani klomen yazıyomus ya o hapımı kullandın benim dr serephone verdi bi fark yok dimiii oda klomenmiş öle söledi???
asılama ilk asılamadamı tuttu canım yani bu da catlatma ignesimi oluyo????:uhm:
cnm ben o ıllacı bılmıorum hıc ama gorevı aynıdr :))
yok catlma iğnes degıl tatlım :))
kısaca anlatım sana
reglnın bellı gubu ılaça baslaıosun bazı dr lar klomen verıo ama benım dr femara dıe bı ılaç kullnadrdı bana buda yumurta gelıstıırıcı oluo sonra yumurtalara bakılo ıstenılen boyuta geldıgınde catlama iğnesı oluosun ben ovıtrelle dıe bı iğne oldum kendım vurdum zatn
iğneden 36 saat sonra işlem gercektesıo erkekten alınan spermler özel bı losyonla yıkanı sonra rahme enjekte edılıo
yanı soylke dusun rahımde spermın gıdecegı yolu kısaltıolar dırek rahme bırakıolar rahım yolunu gıtmıo yanı:)))oarada yumoşla bulususup dolernme spermın işi oluo kaydirigubbakcemile3ilk asılamamda tuttu cok sukur cnm Allahıma bınlerce kez
Anladım canım ben pek bu konularla bilgim yok ya canım o yüzden soruyorum beni aydınlattıgın için çok tesekkür ederimmmolumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktan
sağlık güvencem,ssk acaba karşılarmı?canım rahim filmi diye bir forum var, sanırım sağlık güvencen karşılıyor,
iyi araştır, banasa hastanede karşılamıyolar dediler, ben özel bi bankada çalışıyorum baya bi araştırdım sonunda ödemedim,
sağlık güvencen ne?
rıca ederım cnm nedemek :))
dia 2 bankadan izin problemin oluyormu, yumurta kontrolü için gidiyosun dimi
canım yumurta için gidiyomusun derken anlamadım.ben şuan aşılamamı yaptırdım 6. Günümdeyim.kontrolemi gitmem gerekiyor,belki biliyoundur diye soruyorum.
Sen 20 ekimdemi yaptırdın sonucun belli oldumu yada ne zaman
canım yumurta için gidiyomusun derken anlamadım.ben şuan aşılamamı yaptırdım 6. Günümdeyim.kontrolemi gitmem gerekiyor,belki biliyoundur diye soruyorum.
Sen 20 ekimdemi yaptırdın sonucun belli oldumu yada ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?