Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

slm şekerler nasılsınızzzza.s.
bu arada herkesin 29 ekim cumhuriyet bayramı kutlu olsunnn olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan turkbayragi turkbayragi turkbayragi

ayyy hadi kuzucum hakkında hayırlısı olsun yaa gelsin bakalım minik presessss canım benim yaaa darısıda bize inşallahhhhh olumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktan

Merhabalar. Ben de bu ay Progestan kullanıcam. Klomen'i ilk defa şimdi duyuyorum. Progestan'la Klomen arasındaki fark nedir? Bilenler cevaplarsa çok sevinirim. Progestan kullanıp hamile kalan var mı? Klomen'in faydası nedir?

ayyy hadi kuzucum hakkında hayırlısı olsun yaa gelsin bakalım minik presessss canım benim yaaa darısıda bize inşallahhhhh olumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktan

canım cok saolll amın inşşş hayırlısıyla saglıgıyla gelır bıtanem

amınnnn darısı sızee cnm inşş en kısa zamandaa

ben iğneden 36 saat sonra ilişki diye biliyordum ama :uhm:
1 saat diye doktor mu dedi?

teşekkür ederim ilginize kızlar,doktorum öle söledi ama bi yerde okudum öle oldu ama yarın sabah bide ertesi günler diye planladım akşammı olsaki ayyy zaten kafam allak bullak çünkü doktorumun sölediği ile benim yaptıklarım tamamen karıştı yarın netleştircem bakalım.ben iğneyi cuma sabah 10 diye algıladım doktor reçeteye perşembe 10 yazmış (( vardır bi hayır demi kızlar moralimi bozmak istemiyorum.sıcak suyuda komşularım söledi belini sıcak tut yat diye.

canım cok saolll amın inşşş hayırlısıyla saglıgıyla gelır bıtanem

amınnnn darısı sızee cnm inşş en kısa zamandaa

aminnnnnnnnnnnnn bacım aminnn inşallah bu ay meleklerimiz bizlerle olurrrrr yaaaolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Merhabalar. Ben de bu ay Progestan kullanıcam. Klomen'i ilk defa şimdi duyuyorum. Progestan'la Klomen arasındaki fark nedir? Bilenler cevaplarsa çok sevinirim. Progestan kullanıp hamile kalan var mı? Klomen'in faydası nedir?

merhaba canım.klomen yumurtalarını büyütmek ve istenilen büyüklüğe ulaştırmak için kullanıyorsun.progestan da aşılamadan sonra bebeğin sana tutunsun düşük falan olmasın diye...ama progestan baş dönmesi yapıyor klomen yumurtalık ağrısı.ben şuanda 5. günümdeyim.ağrılarım çok ama normalmiş.sanada şimdiden hayırlısı olsun allah yardımcımız olsun....

ya arkadaşlar bir şey soracağım burda okuyorum herkeste klomen kullanınca bir sancı oluyor ama ben 4. günümdeyim daha en ufak bir ağrı sancı hissetmiyorum. bende bir anormallik var galiba

ya arkadaşlar bir şey soracağım burda okuyorum herkeste klomen kullanınca bir sancı oluyor ama ben 4. günümdeyim daha en ufak bir ağrı sancı hissetmiyorum. bende bir anormallik var galiba

canım yani kullanalı sen klomeni 4 günmü oldu ???
yok tatlım benim sölee hani yumurta catlıyomuş yaa hehh kullandıktan mesela ben kac gün sonra catladı biliyomusun anlatayım sana bak adetin 3.günü basladım bu ilaca içinde 10 taneydi günde iki tane aldım sonra 5 günde bitti yani ayın 15.de bitti sonra ayın 25.de bu bahsedilen agrı olustu doktor beyi aradım yumurtan catlamıştır dedi hepsi bucanım yani daha erkendir ondandır bitanem benim olur sen bekle bi kaç gün dahaa yerimseniben

aminnnnnnnnnnnnn bacım aminnn inşallah bu ay meleklerimiz bizlerle olurrrrr yaaaolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

amınnn cnm inşşşşş bızım mınnoşlar nazlı oldukları ıcın nazlanıolar benımkıde az nazlanmadı yanı kaydirigubbakcemile3
ama en kısa zmanda gelmeerı nasıp olur inşşşşşşşşşşşş :))

öyle mii ayy canım benim yaaa darısıda ize inşalah canım sen kac defa kullandın klomeni bide o kullandıgın ilacın adı klomen mi serephone mi??olumunekankayizsmile :ecrin_bebek:

bu ay korunmamız gerekiyo doktora gittim, olgun bir yumurtam varmış,

canım bende bebek için gitmiştim benimde yumurtam bitaneydi ilaç aldıgım halde napalım saglık olsun seninde hakkında hayırlısı olsun bitanem olumunekankayizsmile :ecrin_bebek:

Kızlar bişwy sormak istiyorum
ben üç kez klomen kullandım ilk ay üç yumurta
ikinci ay bir yumurta
üçüncü ay üç yumurta oldu progesteron 60 çıktı doktorum hiç bana iğne yapmadı kendisi çatlıyor diye..
Şimdi artık aşılama dedi hazır olduğunda gel dedi ama bir arkadaşıma doktoru klomenle olmazsa iğneli yöntemler var aşılamadan önce demiş..
Kafam karıştı doktoruma güvenmeli miyim yoksa aşılamadan önce başka doktora gitmeli miyim

kızlar çok canım sıkılıyor,bugün kontrolüm vardı klomen kullanıyordum yumurtlma takibi için gidiyorum,hiç yumurta gelişmemiş.Doktor önümüzdeki ay rahim filmi ve iğnelere geçeceğini söyledi.
iğneler çok pahalıymış, yaşım 24 ten az olduğu için devlet karşılamıyor.rahim filmi 250 tlymiş iğnelerde 400 falan dedi :bbo:

geçmiş olsun canım üzme canını benimde klomen işe yaramdı ve iğne kullandım ve bi sürü yumurta oldu dünde çatlatma iğnesi oldum inşallah hamile kalırım:ecrin_bebek:.ben rahim filmi değilde laparoskopi+histeroskopi olmuştum tek tüpüm kapalı çıktı. iğnelere gelince yaş konusunda bilgim yok ama zaten hastane rapor verecek sana ve o şekilde 400 verceksin yoksa fiyatı 2000 e yakın ben 900 ml puregona 330 çatlatma iğnesinede 20 civarı verdim.ilacın dozunada bağlı biraz.zaten kendin yapcaksın iğneleri inşallah hayırlısı olur hepimiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…