RAHİM FİLMİ ÇEKTİRECEK OLAN ARKADAŞLARA
Arkadaşlar korkmayın bende en az sizin kadar korkmuştum hatta 150 tl verip özel hast.de çektirmeyi bile göze almıştım sonra kendi kendime cesaret verdim gözüm kapalı ssk nın anlaşmalı olduğu bir kurumda çektirdim ama hem doktorun ilgisi hemde canımın hiç yanmamış olması beni epeyce şaşırttı doğrusu.. bende büyük bir sancı bekleyerek yatmıştım halbuki oraya ama çok çok az bi sancı oldu kasıklarımda ve karnımda o kadar hatta bana adet sancısı kadar demişlerdi ama onun bile yarısını çekmedim açıkcası arkadaşlar RAHİM FİLMİ sağlığınız ve meleğinizin kolayca gelebilmesi için çok önemli !!!!!! Lütfen bunu ertelemeyin eğerki tüplerinizide herhangi bir tıkanıklık var ise boşu boşuna vücudunuza ilaç yüklemiş oluyorsunuz çünkü ilacın hiç bir etkisi kalmıyor çünkü spermeler tüplerden geçemiyor boşuna zaman kaybetmiş oluyorsunuz... hem en ufak bir tıkanıklık bile ilaçla açılıyormuş 3 ay içerisinde gebelik ihtimalide yüksekmiş bunu doktorum söyledi ayrıca 2.3.ayında kalan arkadaşlarımda yok değil bence ihmal etmeyin sağlığınızı ertelemeyin...
canım teşekkür ederim benim 11 kasım dı ama Aralığa yazmışsınbu ayda olmayacak demek ki bunda da bir hayır vardır Aralıkta kalsın düzeltme olur mu
RAHİM FİLMİ ÇEKTİRECEK OLAN ARKADAŞLARA
Arkadaşlar korkmayın bende en az sizin kadar korkmuştum hatta 150 tl verip özel hast.de çektirmeyi bile göze almıştım sonra kendi kendime cesaret verdim gözüm kapalı ssk nın anlaşmalı olduğu bir kurumda çektirdim ama hem doktorun ilgisi hemde canımın hiç yanmamış olması beni epeyce şaşırttı doğrusu.. bende büyük bir sancı bekleyerek yatmıştım halbuki oraya ama çok çok az bi sancı oldu kasıklarımda ve karnımda o kadar hatta bana adet sancısı kadar demişlerdi ama onun bile yarısını çekmedim açıkcası arkadaşlar RAHİM FİLMİ sağlığınız ve meleğinizin kolayca gelebilmesi için çok önemli !!!!!! Lütfen bunu ertelemeyin eğerki tüplerinizide herhangi bir tıkanıklık var ise boşu boşuna vücudunuza ilaç yüklemiş oluyorsunuz çünkü ilacın hiç bir etkisi kalmıyor çünkü spermeler tüplerden geçemiyor boşuna zaman kaybetmiş oluyorsunuz... hem en ufak bir tıkanıklık bile ilaçla açılıyormuş 3 ay içerisinde gebelik ihtimalide yüksekmiş bunu doktorum söyledi ayrıca 2.3.ayında kalan arkadaşlarımda yok değil bence ihmal etmeyin sağlığınızı ertelemeyin...
ayyy cnm kusurabakma yaa dalgınlıgıma gelmıs degsım ya neden degısme dedınkı ??
bak degsme dedın dıe ellemıorum aam gercektn dalgınlıgım gelmıs
rahat edemedım defhne degstım yanı duzelttm :86:
HULYA_41
canım ssk karşılıyor tabiki ben çekirge ssk dan bir dr.a gidiyorum oda beni ssk.nın anlaşmalı olduğu bir kuruma yönlendirdi ve hiç ücret ödememeyi bir taraf et doktor çok ilgili iyi biriydi ve hiç hissetmedim ayrıca hijyende görülmeye değer ben çok memnun kaldım oradan bence 250 tl verip boşuna paranı ziyan etme aynı işlemi onlarda yapıyor benim dr.ma gidebilirsin eğer istersen şiddetle tavsiye ederim..
bakalım eklenmıs mı
UMURSAMA
Arkadaşım bence 3 ay falan erteleme derim git bir an önce çektir hem neden 3 ayın daha boşa gitsinki
her boşa geçen gün bizim aleyhimize erteleme git çektir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?