günaydın kızlar,
Bende bu ay serephone kullandım 3 ekimde adet oldum ve 5 ekimde ilaca başladım ilacım bitince doktor kontrolune gitmem gerek ama benim doktorum bayram tatiline gidecekmiş.Bende ortada kaldım ne yapacağıma karar veremiyorum şu an acaba kontrole gitmesemde bu ay kendi kendime denesem ne olur??Yoksa başka bir doktora mı kontrol ettirmeliyim?? Bir akıl verin lütfennn...
günaydın kızlar,
Bende bu ay serephone kullandım 3 ekimde adet oldum ve 5 ekimde ilaca başladım ilacım bitince doktor kontrolune gitmem gerek ama benim doktorum bayram tatiline gidecekmiş.Bende ortada kaldım ne yapacağıma karar veremiyorum şu an acaba kontrole gitmesemde bu ay kendi kendime denesem ne olur??Yoksa başka bir doktora mı kontrol ettirmeliyim?? Bir akıl verin lütfennn...
Bence vakit kaybetme madem ilaç da kullanıysun yumurta takibi yaptırman lazım bir başka dokotra gitmelisin bence cnm.
nalancım sakın olaki kendi kendine bişiler yapmaya çalışma çünkü bu haplar yumurtayı geliştiriyor ve yumurtanın çatlamaması durumunda da ciddi sorunlara neden olabiliyor kist oluşabiliyor o yüzden doktorlar riske atmak istemiyorlar ve mutlaka iğne yapıyorlar sende başka bir doktor bul kendine geçici olarak en azından..
Defnecim desteğin için tşkr ederim arkadaşım.Hamile olduğumu düşünen tek kişisin bana umut veriyorsun sağol cnm.
benim klomenim 3 kasımda bitti. 6 kasımda doktora gittim.
bir tane var dedi ama çok küçüktü herhalde boyutunu söylemedi ve ayın 11 inden
itibaren gün aşırı ilişki dedi. başka hiç bakmak için çağırmadı. ben nerden bileyim
şimdi yumurta gelişti mi gelişmedi mi?
geçen ay iğne aldırdı iki aydır vurmuyor. her ay olmazsa bir dahaki ay vururuz diyip
duruyor yahu. yumurtalarda sanki gelişmiyor gibi geliyor bana. hiç ağrım bile yok. ne
yapmalıyım ben ya. acaba iğneleri kendim sağlık ocağında falan vurdursam olur mu ki?
yada zorla randevu mu alsam cumaya bana fikir verin nolur?
günaydın kızlarr az önce çatlatma iğnemi oldum. saat 10 demişti dr. ben 11 de oldum biraz gecikmeli.
canım bence doktorunu değiştir çünkü klomenden sonra ciddi yumurta takibi gerektiriyor bu süreç..
geçen ay takip yaptı zaten 3-4 kez çağırdı. bu ay beni başından attı gibi geldi bana da biraz ama off offf şimdi işin yoksa yeni doktor bul. bana aldırdığı iğne pregnly nasıl vuruluyor?
gittim cnm bugun doktora. yıne yuksek cıktıdiet yapıcam ve kan sekerımı olcmem ıcın alet verdı doktor. hergun kendım uygulayıp degerlerı bı tabloya yazacagım. sonrada kontrol yıne. dıetle dusmezse insilün iğnesi vurulacakmışım. inşallah düşer. moralim çok kötü.
amin cnm inşallah. bende diet yapacagım ve hergun degerlerı olcecegım. benımkıde duser ınsallah. ablan nasıl bi diet uyguladı. bana bundan bıraz bahsedersen benım ıcınde fıkır olmus olur.
canım inşallah problem cıkmaz. yorma kendını. bende dua edecegım senın için. moralini yüksek tut.
cnm bizde iğneden sonra hergun 5 gun boyunca çalışmıştık. doktorlar sperm kalıtesı ıcın gun asırı olmasını ıstıyorlar. biz hergun calıstık tuttu ama ne olacagı bellı olmaz sizde yapın dıyemıyorum. inşallah sende en kısa zamanda bebegıne kavusursun..
canım nerden vuruyorlar iğneyi kalçadanmı koldanmı?:26:
kızlarrrrrrrrrrr, bugün çatlatma iğnesinden 12. günü idrar testi yaptım negatif çıktı doğrumu sizceeeeeeeeeeeeeeee((((((
canım dua ediyorum senin için hayırlısıyla gebesindir inşallah sağlıklı bi şekilde,
Rabbim bu acılarımızı , çaresizliğimizi görüp bize bu günleri unuttursun,
canım inşallah problem cıkmaz. yorma kendını. bende dua edecegım senın için. moralini yüksek tut.
..
Zehracııığıımm bu güzel haber böyle mi veriliir. Ayyy okuyunca inanamadım gülüüm. Sen değere niye takılıyorsun tatlımm. Sultanın değerini hatırlamıyr muun, onunda 40 küsürlerdeydi sonra arttı. Hem benim 831 di ilk değerim de ne oldu sankiii. Sonucu biliyorsuun. Lütfen bu değere takılmaa, kendini de boş yeere üzmeeAllahııım bu defa almayacak inşalllahh meleğini zazeziiiimmm. Bu defa kucağına alacaksııın. Ayyy inanamıyoruum, bak gör yarın en az 90 olacak değerinn. Haydi kendini toparla veeee müjdeyi veeerrr bizee. Allahıımm yardımcın olsun canıım.
aminn canım çok saol duaların için
saol canım duaların için
sende içini ferah tut biras yemene dikkat ederk çözersin inş.
canım inan bu yazdıklarınız çok moral oluo bana
ama benim içimde yinede umutsuzluk var
hatta aklıma çok gelmio bile
belkide diorum Rabbim bana varlığına alıştırmadan alıcak benden
onun için bu kadar sakinim
hiç panik diilim şaşıorum kendime
bakalım yarınki değerlere göre şekillenmeye başlar inş. herşey
erken yapmışsın bence. adet gününün geçmesini bekle derim. inş. hamilesindir de idrarda daha çıkmamıştır hormonun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?