Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

canım iğneden sonra 12 -13 gün geçtiyse iğnenin etkisi değildir bebeğin haberidir merak etme inş. değerin yükselir sende hamişsindir hadi bakalım sendende güzel haberler duyalım

Bu ay 2 iğne oldum biri 29 ekim diğeri 1 kasım yani 9-12 gün geçmiş oluyor...Saat 14.00 te sonucu alıcam tekrar.İnşaallaahhh diğer arkadaşlarıma da umut olurum....

ayyy zehra cokk sevındımmm mutlulugumu tarıf edemem
nbrr dunurrr damadım kocaman olmussss op benım ıcın
kızlar ben çıkıyorum umutlum öptüm seni gelirim sonra zehradan güzel haberler duyarız inş. kuzum la karşılaşamadık bugün byy

nbr emınecımmmm

kızlar bız buyuduk 3 ayımız bıttı dun elmasuyuna basladık artık kızım elma suyu ıcıyorrr :)))))))

yani değer yüksek mi?? umutlanmak istiyorum gerçekten.. cevap için teşk ederim umarım allah herkesin gönlüne göre verir..
Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım, insan böyle drumlarda kendisine resmen umut yaratmak için neler düşüünür biliriim. Dediğim gibi inşallah hamilelik vardır ve kavuşursun bebeğine. Benim hiç 5 çıkmadı değerim. Hem daha adetine de varmş. Umutluyum yani sendeen, hadi 4-5 gün snra tekrar yaptır testni ve bize güzel haberini ver.
Tedavin hayırlıolsun arkadaşım. Benim doktorum 18 mm olmdan iğne vurmuyordu ama seninkinin de vardır bir bildiği. İnşallahh iki yumurtan iki bebeğe dönüşürrr.

Maşallaahhh Revna kızımızaa. Allahım nazarlardn saklasın topacımıı

Kızlar bu ay da hüsran oldu benim için ...

HCG değerim 17.6 dan 7.5 e düşmüş...Yani sonuç negatif oldu demekki iğne yükseltmiş değerimi...

Bir daha hiç test yapmıcam ...Ne idrar ne kan testi..

arkadaşlar; klomenden sonra kist olan arkadaşlar:) benim öksürürken falan yumurtaların geliştiği yerde acıma oluyor.çoktan çatlama yada kist oldu yirmi dördüncü gün.bence yumurtalar malesef kist oldu onların acıma ihtimali varmı acaba?hemde iki taraflı acıma oluyor öksürürken yazık ya kistle uğraşıcam bu ay yine((dr iğne bile vermemişti halbuki bu ay..:84:

canım bende kist oldu 35 mm inan ağrım sızım hiç olmadı bence alakası yok ağrıyla korkutma kendini

arkadaşlar merhaba ben arnıza yeni katıldım.tedavi olurken sakın umudunuzu yitirmeyin.be 17 seneden sonra oğlumu kucağıma aldım şuanda 7 aylık.çok zor ve sıkıntılı günlerden sonra kavuştum ona inşallah size umut olurum sizde en kısa zamanda muradınıza erersiniz.

amin....sizde ne kadar acı ve sıkıntı çekmişsinizdir tahmin ediyorum.rabbim yüzünüzü güldürmüş.darısı bizlerin başına.allah bebeğinize de size uzun ömürler nasip etsin.

canımmmm diğer topiğe de yazmıştım bol bol dua edelim busefer herşey yolunda gidecek inş. Rabbim yardımcın olsunnn

saol canım Allah razı olsun duaların için

canımmm eminemm çok çok saol
ama sanırım buda geçenki gibi olucak
bugün 79 çıktı değerim
%60 artsa yeter demişti dr.um öle de oldu
ama yinede çok umut vaad etmedi

ayyy zehra cokk sevındımmm mutlulugumu tarıf edemem
sevdacım çok saol içtenliğin için

bu ağlama krizleri klasik galiba , ağlamayan varmı acaba,zararı olmucanı bilsem antidepresan alcam ,
Umarım derdinize bi çare bulunur ,inşallah sebep olur bebeğe,

Herkese günaydın,hayırlı sabahlar.

günaydın arkadaşlar ben sabah test yaptımmmm hamileyimmmmmm kuzummm valla aralık listesinden silme iyi olmuş hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…