Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

kızlar günaydın.ben pazartesi günü doktora gittim.adet olmustum ama sadece bikaç damla oldu ve bitti.adet düzensizliğim vardı doktorum yasmin verdi önümüzdeki ay zamanında olayım diye.adetimin 2. günü aşılama yapılacak önümüzdeki ay.eczacı bi arkadasım var onunda 3. aşılamasında bebeği olmus.doktorlar bebek için beklemenin bir anlamı olmadığını ve bu bebek olmama durumunun çağın hastalığı olduğunu söylemiş.onlar ilk 2 yıl bebek istememişler,sonra da kendi olmamış 3 yıldan fazla olmus bebek oluşumu.bebek isteyen herkes zaman kaybetmesin bence.zaten bu bir süreç ha deyince gelmiyor bebişlerimiz.allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin onları insallah

zehraaaaa canım hamişsin haaa canım benim çok sevindim ne güzel bi haber bu ya offf tebrikler bidenem sağlıkla kavuşun birbirinize inş. değere felan takılma tatlım daha çok yeni senin meleğin büyüyecek annesi sen merak etme canım benim dualarım seninle hep güzel haberlerini bekliyorum öptüm seni güzel anne...

canım iğneden sonra 12 -13 gün geçtiyse iğnenin etkisi değildir bebeğin haberidir merak etme inş. değerin yükselir sende hamişsindir hadi bakalım sendende güzel haberler duyalım

herzaman dualarım seninle canım prensesi dahada net görürsün perşembe günü bizede anlat bakalım sanamı yoksa babayamı benziyorcanım güzel haberlerle gel hep öptüm seni

GÜnaydın arkadaşlar
EMİNEEEMM gelmişsin hoşgeldiin. Nasılsın gülüüüm. Çoz özledim seni vallahi. Zehrayı merak ettim ben de yeni birşey yadı mı diye. kısmette sana rastlamak varmış.

umutlum ordamısın tatlım nasılsın hiç karşılaşamadık uzun zamandır şekerim..

Buradyım gülümmm. ben iyiyim şükür. eşiimin bütün engellemeleine rağmen bu ay yine gittim doktora ve yine serophene verdi. bugün sonuncuyu içecem baklım büyüyecek mi benim nazlı yumurtalar. bal+tarçın+çörek otu da yaptın iki günden beri onu da yiyiyorum. Sende ne var ne yok

ayy canım iyi yapmışsın valla inş. bu ay gelir yavrun zehrada meleğine kavuştu inş. güzel haberlerlede gelecek ben inanıyorum eeee sıra bizde ardık serapım ben bişey yapmıyorum canım tam 1 yıl oldu ilaç kullanmayalı ben çok yoruldum her adetimde ağlıyorum sonra normale dönüyorum 4,5 yıldır hiç sorunum çıkmadı eşimin spermleride normal çıktı ama eşim kasık bölgesindeki ağrı için geçenlerde doktora gitti tam anlamadım ama damarlarında bi problem varmış ve çocuk olmasını engelleyebilirmiş bütün eski tahlil sonuçlarımızı istemiş bakalım cuma günü gidecez bu doktora bizi başka bir kadın doğumcuya yönlendirecek sanırım yani sonuç yine ve herzamanki gibi doktor hatası okadar sperm aldılar ama şu da sorun oalbilir demedile biraz kızdım doktoruma ama herşeyde vardır bi hayır sözününde hala arkasındayım..biraz uzunmu oldu ne:13:

Canım benim yaaa. geçmişte kötü birşeyler yaşadğımız için sanırım güzel şeylere inanmamız biraz zaman alıyor. Rabbiim yardım etsin, hayırlsı neyse onu versin sana daa, herkese dee. Güzel habrlerini bekliyoruz merakta bırakma bizi.

Ha bu ay, ha bi daha ki ay derken yılları devirdik güzeliim. Ama dediğin giibi, her şer'de bir hayır vardır diyerek her defasında ayağa kalkıp yolumuza devam etmeye çaıştık. Yaradan da bunu görüyordur elbet. O da günün birinde bizlerin mükafatını gönderecektir. Eşimin rahatsızlığyla uğraşıyoruz demiştin en son ama ben sorunun ne olduğunu blmiyordm Emineciğiim. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur sevdiceğiin ve meleğinle arandaki bütün engeller ortadan kalkmış olur. Ne olur kendini daha fazla üzme arkadaşım. Hayatta neler oluyor, bu günümüze çok şükür. Ve burda seni sevenlerin, senin için dua edenlerin olduğunu sakın unutma. Seni seviyorum Emineciğiim.

Son düzenleme:

ayyy serapcım burdaki arkadaşlığı hiç unuturmuyum neye sıkılsam :96:bunalsam kendimi burda buluyorum hep birlikte dertleşiyoruz burdaki bütün melek bekleyen arkadaşlara herzaman bende dua ediyorum serapcım senin desteğin ap ayrı tabiki saol canım içimi rahatlatıyorsun sanırım yarın benim kırmızılar gelecek moralim gayet iyi inş. şu 5 günü :84:ağlamadan sızlamadan atlatacam bu kez dahada rahat bi kıvama gelmeyi istiyorum arkadaşım hakkımızda herzaman hayırlısı olsun inş. bende :78:seni seviyorum tatlım öptüm seni...

merhaba arkadaşlar,
aranıza yeni katıldım yardımıza ihtiyacım var ( adetime 4 gün kala kanda gebelik testi yaptırdım daha öncede yaptırmıştım 0.8 çıkmıştı gebe değildim şimdiki değer bu ay 5 çıktı sizce bi umut var mı yani erken mi yaptırdım acaba ??? bu ay klomende kullanmıştım ufff çok fenayım lütfen bilginiz var ise bu konuda yardım ((

HAdi hayrlısı Nursevimciğim. İnşallah hamilesindir. Klomen kullanmşsın ama çatlatma iğnesi kullanıp kulmadığını yazmamışsın. Eğer çatlatma iğnesi vurulduysan ve üzerinden 14 gün geçmediyse de değerin böyle yüksek çıkmış olabilir.

merhaba canım hoşgeldin aramıza tam olarak bir bilgim yok ama gebelik yoksa 0 çıkması gerekir diye biliyorum ama doktorlarda 5 gibi düşük değerleri gebelik olarak kabul etmiyorlar gününde geçmemiş zaten sanırım sabırsızsın benim gibi madem öyle 2 gün sonra testi tekrarla eğer artıyorsa gebelik var demek çok erken bir gebeliktir belki geç döllenme olmuştur sen testi tekrarla yada gününün geçmesini bekle öyle yap tekrar inş. en kısa zamanda hamiş kalırsın canım..

kızlar ben çıkıyorum umutlum öptüm seni gelirim sonra zehradan güzel haberler duyarız inş. kuzum la karşılaşamadık bugün byy

evet biraz sabırsızım ama insanın elinde olmuyor. çatlatma iğnesi kullanmadım dr. bi sorun yok biraz tembellik var dedi klomeni verdi. Daha önceki testlerde hep 0.8 0.17 çıkıyordu birden 5 i görünce ümitlendim haliyle ama internet öle çok kafa karıştırıyor ki bilemedim.. ne zormuş bebiş isteyip bekleyip olmaması...

yani değer yüksek mi?? umutlanmak istiyorum gerçekten.. cevap için teşk ederim umarım allah herkesin gönlüne göre verir..

slm arkadaşlar.şimdi doktordan geldim.bugün 13.günüm 2 yumurtam varmış biri 16mm diğeri 17mm ve çatlatma iğnesi vuruldum.sizce erken mi vuruldu?sizin kaç mm iken iğne oldunuz?kafam karışık lütfen cvp verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…