aminn canım çok saol duaların için
saol canım duaların için
sende içini ferah tut biras yemene dikkat ederk çözersin inş.
canım inan bu yazdıklarınız çok moral oluo bana
ama benim içimde yinede umutsuzluk var
hatta aklıma çok gelmio bile
belkide diorum Rabbim bana varlığına alıştırmadan alıcak benden
onun için bu kadar sakinim
hiç panik diilim şaşıorum kendime
bakalım yarınki değerlere göre şekillenmeye başlar inş. herşey
Kızlar dün idrar testi yaptım,varla yok arası belki de sadece benim göreceğim bir çizgi belirdi.Ama belki de çizginin yeri bellideir diye düşündüm o kadar yani.
Bugünde kan testi yaptırdım 17.8 yani pozitif ama doktoruma sorduğumda daha çok erken çarşamba yineleyelim testi dedi.Sevinemedim de üzülemedim de garip bi duygu yarım kaldı içimde.
Bu ay 2 çatlatma iğnesi oldum acaba bu değerleri yükseltmiş olabilir mi?Var mı bilgisi olan?:26::26:
günaydın kızlarrrr
emosumm gelmışşşşş gıtmssss
zazezcımmm sende cii yapmıss gıtmıssn :))
umutlummmmmmmmmm artık ugruosun
kızlarrrrrrr hadı evet eskısı gıbı olsunn bı topıccccc
benımde persembe gunu ayrıntılı ultrasonum var ınşş hersey yolundadrrr teyzelerı dua edın
umutlum ordamısın tatlım nasılsın hiç karşılaşamadık uzun zamandır şekerim..
Buradyım gülümmm. ben iyiyim şükür. eşiimin bütün engellemeleine rağmen bu ay yine gittim doktora ve yine serophene verdi. bugün sonuncuyu içecem baklım büyüyecek mi benim nazlı yumurtalar. bal+tarçın+çörek otu da yaptın iki günden beri onu da yiyiyorum. Sende ne var ne yok
Canım benim yaaa. geçmişte kötü birşeyler yaşadğımız için sanırım güzel şeylere inanmamız biraz zaman alıyor. Rabbiim yardım etsin, hayırlsı neyse onu versin sana daa, herkese dee. Güzel habrlerini bekliyoruz merakta bırakma bizi.aminn canım çok saol duaların için
saol canım duaların için
sende içini ferah tut biras yemene dikkat ederk çözersin inş.
canım inan bu yazdıklarınız çok moral oluo bana
ama benim içimde yinede umutsuzluk var
hatta aklıma çok gelmio bile
belkide diorum Rabbim bana varlığına alıştırmadan alıcak benden
onun için bu kadar sakinim
hiç panik diilim şaşıorum kendime
bakalım yarınki değerlere göre şekillenmeye başlar inş. herşey
ayy canım iyi yapmışsın valla inş. bu ay gelir yavrun zehrada meleğine kavuştu inş. güzel haberlerlede gelecek ben inanıyorum eeee sıra bizde ardık serapım ben bişey yapmıyorum canım tam 1 yıl oldu ilaç kullanmayalı ben çok yoruldum her adetimde ağlıyorum sonra normale dönüyorum 4,5 yıldır hiç sorunum çıkmadı eşimin spermleride normal çıktı ama eşim kasık bölgesindeki ağrı için geçenlerde doktora gitti tam anlamadım ama damarlarında bi problem varmış ve çocuk olmasını engelleyebilirmiş bütün eski tahlil sonuçlarımızı istemiş bakalım cuma günü gidecez bu doktora bizi başka bir kadın doğumcuya yönlendirecek sanırım yani sonuç yine ve herzamanki gibi doktor hatası okadar sperm aldılar ama şu da sorun oalbilir demedile biraz kızdım doktoruma ama herşeyde vardır bi hayır sözününde hala arkasındayım..biraz uzunmu oldu ne:13:
Canım benim yaaa. geçmişte kötü birşeyler yaşadğımız için sanırım güzel şeylere inanmamız biraz zaman alıyor. Rabbiim yardım etsin, hayırlsı neyse onu versin sana daa, herkese dee. Güzel habrlerini bekliyoruz merakta bırakma bizi.
Ha bu ay, ha bi daha ki ay derken yılları devirdik güzeliim. Ama dediğin giibi, her şer'de bir hayır vardır diyerek her defasında ayağa kalkıp yolumuza devam etmeye çaıştık. Yaradan da bunu görüyordur elbet. O da günün birinde bizlerin mükafatını gönderecektir. Eşimin rahatsızlığyla uğraşıyoruz demiştin en son ama ben sorunun ne olduğunu blmiyordm Emineciğiim. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşuruz sevdiceğiin ve meleğinle arandaki bütün engeller ortadan kalkmış olur. Ne olur kendini daha fazla üzme arkadaşım. Hayatta neler oluyor, bu günümüze çok şükür. Ve burda seni sevenlerin, senin için dua edenlerin olduğunu sakın unutma. Seni seviyorum Emineciğiim.
merhaba arkadaşlar,
aranıza yeni katıldım yardımıza ihtiyacım var( adetime 4 gün kala kanda gebelik testi yaptırdım daha öncede yaptırmıştım 0.8 çıkmıştı gebe değildim şimdiki değer bu ay 5 çıktı sizce bi umut var mı yani erken mi yaptırdım acaba ??? bu ay klomende kullanmıştım ufff çok fenayım lütfen bilginiz var ise bu konuda yardım ((
merhaba arkadaşlar,
aranıza yeni katıldım yardımıza ihtiyacım var( adetime 4 gün kala kanda gebelik testi yaptırdım daha öncede yaptırmıştım 0.8 çıkmıştı gebe değildim şimdiki değer bu ay 5 çıktı sizce bi umut var mı yani erken mi yaptırdım acaba ??? bu ay klomende kullanmıştım ufff çok fenayım lütfen bilginiz var ise bu konuda yardım ((
kızlar ben çıkıyorum umutlum öptüm seni gelirim sonra zehradan güzel haberler duyarız inş. kuzum la karşılaşamadık bugün byy
HAdi hayrlısı Nursevimciğim. İnşallah hamilesindir. Klomen kullanmşsın ama çatlatma iğnesi kullanıp kulmadığını yazmamışsın. Eğer çatlatma iğnesi vurulduysan ve üzerinden 14 gün geçmediyse de değerin böyle yüksek çıkmış olabilir.
slm arkadaşlar.şimdi doktordan geldim.bugün 13.günüm 2 yumurtam varmış biri 16mm diğeri 17mm ve çatlatma iğnesi vuruldum.sizce erken mi vuruldu?sizin kaç mm iken iğne oldunuz?kafam karışık lütfen cvp verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?