Aahhh kuzuum aahhh. inşallahh veririm tez zamanda böyle güzel bir haberi. :78: Birkaç gündür yine umutsuzlaşmya başladıım.Allahımmmmmmmmmmm melegımızzz gelıooooooooooooooooooo
zehraaaaaaaaaaa cnmmmm ayyyyyyyyy nasıl sevındım anlatamam arayamadımda senı ya benım telım rehberı kafayı yedı senın numaranı bulamadım sevda bıle aradı ıstedı veremedım ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
topıcımızdee hamılerr cogalıooo umutlummmda verıcek tez zamnda bu haverı inşşşşşşş
ayyyyyyyyy cok sevındım yaaaaaaaaaaa
Hayııırr benim gülüm vefasız olamaz. Kendi telaşından bizi hatırlayamaman çok normal güülüm. Olsn sonunda güzel haberi verdin ya, önemli olan ocanlarım beni merak etmişsiniz ama ben vefasız insan bi giripte cevap yazamadım size
hepiniz çok çok saolun
canım arkadaşlarım hep umutsuzdum biliosunuz ama sanki bi umut ışığı doğdu bugün
bugün değerim 78 den 206 ya çıktı
daa dr.umla görüşemedim ama inş. hayırlı bi sonuç olur
duanızı eksik etmeyin nolur
Aahhh aahhh ağzın bal yesiin gülüüm. Hatta canın ne istiyrsa syle göndereyim edirnedenn. Yaaa benim kayınpederde hstalanacak zamanı bulduu. Ne biçim düşünüyorsun deme, zaten aramız iyi değildi. Ama hasta olunca da üzüldük tabii ve yaptığımız planların hiçbirini gerçekleştiremedik. Yine de hayrlısı. Yumurtam büyüdü mü onu bile bilmiyorum ama dediğim gibi çokk sancım oldu, büyük olsılıkla büyüdüü.cnmmm benım saol teyzesı amın
heralde asya olcak kızcemın ismı:)) canımm darısııı inşşşşşşş senın basına
canımmmmmmmmmmmmmmm
Allahım o guzel yumosunu guzellllllllllll bır kızçe yapsın inşşşşşşşşşşş bol bol calıss bak bayram tatılıde gırdı araya :))))
Amaann salla doktoru gülüüm. Biz burda sana herşey yolunda diyoruuuz. Yoksa inanmıyor musuungünaydın kızlarrr
şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun inş.
çok güzel bi bayram geçirin hep gülün ve mutlu olun
ben dün tekrar kan testi yaptırdm değerim 206 dan 647 ya çıkmış
dr.um sanki fazla artmış dedi ama ben artık kulaklarımı kapatma kararı aldım
herşeyde bi hayır var diorum
bence gayet güzel artıodeğerlerin hıhhhhh
nasipse bayramdan sonraki cumartesi yada pazartesi gidicem dr.a
hepinizi kocaman öpüorum dualarınızı eksik etmeyin
Sağol gülüm senin de bayramın kutlu olsuun. Önümüzdeki ay göbüşün bebiş dolsuunselam kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun hepinizi çok özledim şuan annemlerdeyim yeni regl tarihim 13 aralık öptüm hepinizi yeni hamişler bebişlerinizi hayırlısıyla kucağınıza alın
kızlaaaarrrrr testt yaptım hemen ikinci cizgi cıktı.ayyyyyyyyy bilmiyorum hamile miyim değil miyim. 5 gün geçti .
anca kan testi yaptırırsam rahatlarım .onu da yarın yaptırabilirim....
sizce hamile miyim yoksa yalancı ikinci cizgi miii????
ilk defa böyle ikinci cizgi cıktıııııı
bana bişelerrrrrrrrrrrrrrrrrrr diyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin yaaaaaaa pleaseeeeeee
kızlar çok şükür geldim sabahtan beri 3 hastane gezdim
çok şükür gördüm keseyi
1 cm cik miş daaa
bebeğimi göremedim daa
haftaya görülür dedi
kendi dr. burda yok başka dr.ları gezdim ama sonunda gördüm
Rabbim inş. sorunsuz bi şekilde kucağıma almayı nasip etsin
exorcist-trex bekliorum seninde güzel haberlerini
teşekkür ederim canım çok saol
evet uzun zamandır uğramıosun
napıosun ne alemdesin haberdat et arada
canımm inş. güsel dileklerin gerçekleşir canım
cmrtesi keseyi gördüm çok şükür
bugün de kendi dr.ma gidicem inş.
darısı sizlerin başına inş.
inş. ağrıların yumoşların çatladığına ve minik bi bebeğin habercisidir
banda dua edin canım kalp atışlarını görene kadar kendimi fazla kaptırmak istemiorum
Çokk şüküür. Kız gözlrim doldu valla güzel haberlerini okuyuncaa. Süpeer bi duygu bu. Yani kendimde olmasa da sizde olduğunu duymak, yakın bir zamanda yavrularınıza kavuşacağınızı bilmekk öyle mutlu ediyor ki benii. Allahıım herkesin gönlündeki muradı versin inşallah :2:
Bu defa herşeyy güzel olacak Zehraam.