arkadaşlar ben zavallı kulun 5 gün ölüm izni varmış.ben de devlete mi bırakacam bu izni? Yarından itibaren yokum anlayacağınız. Salı görüşürüz.
Selda, zehra, emine ve serap yok yazıldınız bilginizee :76:
Hepiniz kendinize çok iyi bakın görüşürüz. :80:
Günaydın arkadaşlar. Dün uğrayamadım. Kayınpederimi kaybettik. Umarım herkes iyidir. Ben geçmişi bi okuyayayım.
Bu KK da yine değişmiişş, her gün bi değişikliik olmaya başladı. Nolcek böyle bilmem
Tabii ki de içtenlikle yazacam gülüm yazdığımıı. Yıllar oldu burda kader arkadaşlığı yapıyoruzz. Yeri geldiğinde ailelerimizle hatta eşlerimizle paylaşmadığımızı birbirimizle paylaşıyoruz canım beniim. Burdaki dostlukk yalansız, çıkarsız... Sen benim için çoook dğerlisin. Bu defaa Rabbim yüzünü güldürecek inşallah. Sağ saliim kavuşacağız minik yavrumuza.Her zaman dediğim gibi, evet ben de çok istiyorum bi bebeğim olsun diye ama çook şükür ki bir tne yavrum var Rabbim ona sağlk, ömür versin. Hiçç olmayanlara Allahıım tattırsın inşallah annelik duygusunu. Sonra da bana ikinci meleğimi göndersin inşallahhh.
Arkadaşlar ben zavallı kulun 5 gün ölüm izni varmış.ben de devlete mi bırakacam bu izni? Yarından itibaren yokum anlayacağınız. Salı görüşürüz.
SELDA, ZEHRA, EMİNE VE SERAP yok yazıldınız bilginizee :76:
Arkadaşlar ben zavallı kulun 5 gün ölüm izni varmış.ben de devlete mi bırakacam bu izni? Yarından itibaren yokum anlayacağınız. Salı görüşürüz.
SELDA, ZEHRA, EMİNE VE SERAP yok yazıldınız bilginizee :76:
arkadaşlar mrb..bi sorum olucaktı sizlere..şeker ilaçları ile klomeni kullanın mı dedi size dr yoksa kullanmayın şeker ilacını bırakın mı dedi?bide klomen içtiğinizde bel ve karın ağrınız oluyo mu?
seker ılacı ıle kullanımı hakkında bılgım yok ama klomen kasık ve bel agrısı oluo evet yumurtalar buyudugunde karın altında kasıkta agrı olur bıde catladıgında canım senınkıde bu yuzden olabılır
kızlar merhaba bu ayda boş geçti benım klomen kullandım ovulasyon gerçekleşmedi.inş bu ay igneye geçecek.bı sorum olcak igne ile aşılama aynı seymı.igne kullnıp hamıle kalan arkadsalrım benı bıraz bılgılendırebılırlermı acaba.18 kasımda adet olcaktım olmadım bugun doktora gıttım söktürücü verecek sogan suyuda içtim yok bı faydaa.çatlıcaaaaam yaaa:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?