Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

kızlar ben geçtiğimiz 3 ay klomen kullandım yumurta takibim hiç yapılmadı ve başarısız olduk. bu ay hiç bir şey kullanmadım adetim 10 gün gecikti ve gele gele koyu kahverengi garip bişey geldi. nedeni ne olabilir bilmiyorum ama korkuyorum.internette kistten kaynaklı yazıyor bende kist var ama çok çok çok küçük.onun yüzünden olacağını sanmıyorum ayrıca kistim daha öncede vardı hiç böyle bişey yaşamamıştım. :(
kızlar nolur cevap yazın iyice evhamlandım ben.bir hafta boyunca o garip şey geldi.doktora da haftaya gidebilcem haftaya kadar kafayı yiycem yaa.

canım bi test yap istersen en azından gebelik varmı yokmu onu öğrenmiş olursun çünkü bazı hamişliklerde böyle lekelenmeler oluyor haa yoksada bebiş panik yapma ilaçlardan felanda olabilir doktorunla bi görüş istersen inş. hamişsindir..

canım bi test yap istersen en azından gebelik varmı yokmu onu öğrenmiş olursun çünkü bazı hamişliklerde böyle lekelenmeler oluyor haa yoksada bebiş panik yapma ilaçlardan felanda olabilir doktorunla bi görüş istersen inş. hamişsindir..

inşallah canım. ama tek çizgi görmekten yoruldum :( yarın sabah yapayım testi. hiç kasıklarımda ağrı falan yok büyük ihtimal gene negatif çıkar ama en azından öğrenmiş olurum :)

opuyorumnanaktanumutlummm opuyorumnanaktankuzummm opuyorumnanaktanzazezimmm opuyorumnanaktanalminasım kısacası bütün opuyorumnanaktanşekerlerrr nasılsınız bakalım...farkındamısınız kızlar hamişlik aklinialirimsmilelistemiz öyle kaldı bu ara hamiş olan yok oluncada peş peşe CADIARZUoluyor eeebenden geçti bu ay ama bekleyenler hadi bi açılış yapında bizde sebeplanalim bu hihoyyytsevinçten kızlar ben doktora gitmeye :jeyyar:başlıyorum ALLAH IN İZNİYLE YARIN.inş. güzel haberler duyarım birde koca karı işlerine :1shok:atıldım arkadaşımın akrabası var hamiş kalamayan kadınların beline fisfisfismasaj gibi bişey yapıyormuş birde mirmirmirmirsarıyormuş bel düşüklüğü diye bişey varmış o düzeliyormuş 3 kişiye yapmış hamiş kalmış bugüne kadar tabiki bunlar tesadüfte olabilir herşeyden önce ALLAH IM ne zaman:Saruboceq: verirse olacak ben zaten çok istemiyorum ama eşim çok Şenizısrar etti onun için birde onu yaptıracam bu ay normalde ben kocakarı şeylerine pek inanmam ama ne yapayım eşimide kıramıyoum birde böyle deneyelim diyor hakkımızda hayırlısı valla ne duyarsak deniyoruz ALLAH ım kucağımızı boş bırakmasın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah canım. ama tek çizgi görmekten yoruldum :( yarın sabah yapayım testi. hiç kasıklarımda ağrı falan yok büyük ihtimal gene negatif çıkar ama en azından öğrenmiş olurum :)

inş. çift çizgiyi görürsün tatlım yok görmezsende ihmal etme bakalım bi doktora git neyin nesidir bi baktır hakkında hayırlısı olsun canım..

ah ah inşallah canım nasıl sevinirdim bilsen ama yok galiba ya bugünkü test negatif çıktı 10 dk dan sonra pempe bi çizgi belirdi ama oda geçersiz sayılıyo zaten :delphin: hiç anne olamıycam ben galiba :1no2: keşke benimkide seninki gibi olsa canım opuyorumnanaktan pazartesi eczaneler açık olur adet olmazsam iki gün geçmiş olcak bi daha yaparım ama hiç umudum yok :çok üzgünüm:

:dance: kızlaaaaaaaaaaaar hamileyyimmmm :teytey: Allahım şükürler olsun sonunda oldu inanamıyorummm :sm_cool: bugün 3.günüm test yaptım pozitif çıktı 2. dakikada belirdi hemen daha öncede yazmıştım bi saat sonra çıkmıştı ikinci çizgi adet günümde bugün test alıp yaptım hemen çıktı 2. çizgi kan testi yaptırdım pozitif değerim 576,10 :lepi: inanamıyorum hala klomen kullanmıştım bu ay ve ilk ayımdı önce bi düşük yaşamıştım hihoyyyt Allahım ne olur bebeğimi sağlığıyla kucagıma almayı nasip et bu defa ayyyyy şoktayım :dance: dua edin kızlar bebeğimi bu defa kucagıma alayım uzun bi bekleyişten sonra geldi meleğim :lepi: çok şükğr Allahımmm :nazar:

:dance: kızlaaaaaaaaaaaar hamileyyimmmm :teytey: Allahım şükürler olsun sonunda oldu inanamıyorummm :sm_cool: bugün 3.günüm test yaptım pozitif çıktı 2. dakikada belirdi hemen daha öncede yazmıştım bi saat sonra çıkmıştı ikinci çizgi adet günümde bugün test alıp yaptım hemen çıktı 2. çizgi kan testi yaptırdım pozitif değerim 576,10 :lepi: inanamıyorum hala klomen kullanmıştım bu ay ve ilk ayımdı önce bi düşük yaşamıştım hihoyyyt Allahım ne olur bebeğimi sağlığıyla kucagıma almayı nasip et bu defa ayyyyy şoktayım :dance: dua edin kızlar bebeğimi bu defa kucagıma alayım uzun bi bekleyişten sonra geldi meleğim :lepi: çok şükğr Allahımmm :nazar:

Çokk sevindim cnm.Allah kucağına almayı nasip etsin.darısı başımıza inşallah.Peki klomenden sonra iğne de olmuşmuydun?

yakamoz tebrik ederimmm.benim içime doğmuştu zaten:)
darısı başımıza.sadece klomenmi kullandın?

yok canım doktor klomen bittikten sonra gün vermişti gel yumurtan oluşmuşmu bakalım diye bende ogün tayin dolayısıyla ev tutmak için şehir dışına çıkmak zorunda kaldım gidemedim bi hafta sonra gittim tabi zamanı çoktan geçmişti yumurta görünmüyo oluşmuşsada çatlamış yada oluşmamış şu an bir gebelikte görünmüyo dedi adetin 21. günüydü o zaman, adet günümde test yaptım belli belirsiz bi çizgi çıktı ama sadece ben görüyorum yani ışıkta görünüyo o kadar açık renk eşim evde olmadıgı için fotosunu çektim gelince göstereyim diye o bile güldü canım bu negatif hani çizgi dedi :1: sonra tabi ben yine umutsuzluğa kapıldım kesin yumurta filan oluşmadı ondan gecikti adetim diye düşündüm hafta sonu test alamadım her yer kaaplıydı burda bugün aldım pozitif çıktı hemen, :lepi: kandada baktırdım sonuca bakarken ellerim titriyodu o kadar heycanlıydım yani kaydirigubbakcemile3 o kadar umutsuzluğa kapılmışım ki eşime bugün kesin test bozuktu yine negatif çıkcak diyodum sonuç bi geldi pozitif sositososito çok şükür oldu sonunda 1 seneden sonra olunca böyle oluyo demek insan Allah hepinize nasip etsin bu mutluluğu :Saruboceq: banada sağ salim sağlığıyla kucagıma almayı nasip etsin Allahım dua edin bana kızlar bu defa kucagıma alayım :Saruboceq:

yakamoz tebrik ederimmm.benim içime doğmuştu zaten:)
darısı başımıza.sadece klomenmi kullandın?

Evet canım folik asite başlatmıştı doktor bende nasıl olsa yine olmıycak diye aklıma estikçe alıyodum akıntı için bi ilaç vermişti ( ama onun alakası yoktur sanırım gebelikle ) bide klomen kullandım adetin 5. günü başlamıştım opuyorumnanaktan

ya bu arada bende hiç belirti yok nası iş bu inş. herşey yolundadır doktorda hiçbi soruma cevap vermedi zaten kaç haftalık dedim daha çok küçük belli olmaz şimdi dedi halbuki değerden belli oluyor netten baktıgımda sat 16 eylül 4 artı 4 günlük hamile çıkıyorum kafamçokkarıştı

canım yaa ne mutlu sana
senin adına cok sevindik.
tebrik ederiz.
gözün aydın.
artık darısı da bizim başımıza....

:sm_cool::teytey::dance:a.s.oleyyyy çok şükür yaaaa listemiz öylece duruyor hamiş yokmu dedim hamiş çıktı tebrikler canım :sm_cool:çok çoookkkk sevindim sağlıkla kucağına aldığın günüde görürsün inş.

çok sevindim canım Allah sağ salim bebişini kucağına almayı nasip eder inşallah hihoyyyt

hayırlı akşamlaer kızlara.s.
bende bu hafta serephone kullandım dr gitmeye basladım carsamba kontrole gel dedi bakalım gidicem hayırlısıylaa rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhholumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:

yok canım doktor klomen bittikten sonra gün vermişti gel yumurtan oluşmuşmu bakalım diye bende ogün tayin dolayısıyla ev tutmak için şehir dışına çıkmak zorunda kaldım gidemedim bi hafta sonra gittim tabi zamanı çoktan geçmişti yumurta görünmüyo oluşmuşsada çatlamış yada oluşmamış şu an bir gebelikte görünmüyo dedi adetin 21. günüydü o zaman, adet günümde test yaptım belli belirsiz bi çizgi çıktı ama sadece ben görüyorum yani ışıkta görünüyo o kadar açık renk eşim evde olmadıgı için fotosunu çektim gelince göstereyim diye o bile güldü canım bu negatif hani çizgi dedi :1: sonra tabi ben yine umutsuzluğa kapıldım kesin yumurta filan oluşmadı ondan gecikti adetim diye düşündüm hafta sonu test alamadım her yer kaaplıydı burda bugün aldım pozitif çıktı hemen, :lepi: kandada baktırdım sonuca bakarken ellerim titriyodu o kadar heycanlıydım yani kaydirigubbakcemile3 o kadar umutsuzluğa kapılmışım ki eşime bugün kesin test bozuktu yine negatif çıkcak diyodum sonuç bi geldi pozitif sositososito çok şükür oldu sonunda 1 seneden sonra olunca böyle oluyo demek insan Allah hepinize nasip etsin bu mutluluğu :Saruboceq: banada sağ salim sağlığıyla kucagıma almayı nasip etsin Allahım dua edin bana kızlar bu defa kucagıma alayım :Saruboceq:

wayyyyy canım arkadasım benimmmm hamilemisin ayyyy nasıl sevindim yaaaaaa süppperrr bi haber kuzuuu tayin cıktı ikimizinde bak ugurlu geldiii darısıda bana inşallahhh bebegemm hayırlı ugurlu olsun rabbim bu defa saglıcakla kucagına almayı nasip etsin bitanem benimmmolumunekankayizsmile Şeniz :ecrin_bebek: :Saruboceq:

canım yaa ne mutlu sana
senin adına cok sevindik.
tebrik ederiz.
gözün aydın.
artık darısı da bizim başımıza....

teşekkür ederim canım benim darısı başına inşallah benim hiç umudumun kalmadığı bir anda geldi bebişim, hatta doktora klomeni bile yazarken sonraki tedavi aşamasını sormuştum kesin yine olmıycak diye kendimi sonraki tedaviye hazırlıyordum aşılamayı araştırıp duruyodum onada normal yolla birliktelikten çok farkı yok diyenler olunca iyice umudumu kaybetmiştim, Allah isteyince veriyo demek Şeniz hayırlısıyla bide kucagıma alsaydım şimdi onun tasası başladı önceki düşük olunca :delphin:

wayyyyy canım arkadasım benimmmm hamilemisin ayyyy nasıl sevindim yaaaaaa süppperrr bi haber kuzuuu tayin cıktı ikimizinde bak ugurlu geldiii darısıda bana inşallahhh bebegemm hayırlı ugurlu olsun rabbim bu defa saglıcakla kucagına almayı nasip etsin bitanem benimmmolumunekankayizsmile Şeniz :ecrin_bebek: :Saruboceq:

ayy Melikem şimdi aklımdan geçtin faceden mesaj yazacaktım tam bende sana çok şükür hamileyim tatlım inanamıyorum :lepi: sonunda oldu darısı sana inşallah canım benim klomen mi yaradı tayinmi bilmiyorum ama ne yaradıysa çokda iyi oldu :1:

Son düzenleme:
:sm_cool::teytey::dance:a.s.oleyyyy çok şükür yaaaa listemiz öylece duruyor hamiş yokmu dedim hamiş çıktı tebrikler canım :sm_cool:çok çoookkkk sevindim sağlıkla kucağına aldığın günüde görürsün inş.

çok şükür canım oldu sonunda Allahım hepinize nasip etsin en kısa zamanda inşallah Şeniz banada sağlığıyla kucağıma almayı nasip etsin Allahım :Saruboceq: Bebiş doğuncada yazacam inşallah canım sağlıklı bi şekilde kucagımda diye inş. Allah o günleride gösterir :nazar:

Back
X