Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Arkadaşlar 3,5 yıllık evliyim ilk günden beri bebiş istememe rağmen nasib olmadı klomen kullandım ilk aşamada gebelik oluşmayınca rahim filmi sonuç tek tüp tıkalı dendi geçen ocakda laparoskopi ile açıldı(umarım) aynı zamanda polikistik overliyim yumurtalarım tam gelişemiyor bu ay menagonla yumurtlama takibi arkasından ovitrelle ile çatlatıldı. Umudum tükenmek üzere Allah büyük diyorum ama çatlatma iğnesinden kaç gün sonra adetin gelmesi gerekir genelde yardımcı olurmusunuz

gerçekten çok zor beklemek ama gerçekten allah ne zaman nasip ederse o zman olur sen canını boşa sıkıyorsun herşeyde vardır hayır umudunu sakın kaybetme dua et Rabbim inşallah tez zamanda gönlüne göre verir

kıazlar merhaba ben bugun doktora gıttım klomen kullanmıstım hiç yumurtam gelişmemş cok sayıda var ama buyumemeş.temmuz ayında içtıgım klomende 1 tane olusmustu bunda cok umutluydum bır tane kesın olur da 2-3 tane daha olsa dıodum bı gıttım hiççççç yok.moralım cok bozuldu bayramdan sonra igneye gecerız dedı doktor igne nasıl oluo kızlar kaç kez kullanılıo igne ilaçtan daha tesırlı dımıoff cok zor yaa bebek yapmakkk:14:

cnm moralini bozma. bal tarçın çörekotu karısımını dene ben faydasını gordum tavsıye ederım.. en kısa zamanda kavusursun bebişine inş..

kıssss vardır bi hikmet dedim ondan değişme dedim :9:

:9: :9: :9: için rahat etmedimi :9: :9: kalsaydı ben memnundum halimden zaten doktor umut yok dedi bu ay ondan zaten aralık listesinde de olucam peşinen yazmış olurdun :9: :9: neyse eline sağlık sağol kuzummm :16:
aman her dr dedıgıne kulak asma sen calıs bu ay bol bol
banada tüp bebege kayıt ol olmaz bebegın yoksa demıstı dr sadece tüp bebek demıstı
oyuzden cnm sen boool boool calısssss:)))))
slm kızlar nasılsınızz epeydır gıremıyordum sıteye sızlere kızımın son resımlerını eklıyorummm

umutlum kuzu serselom esemosum zehra cım adını unutttugm dıger arkadaslarım hepınızı cok ozledımm

nıye yukleyemedım kı

hosgeldınn cnmmmm
masalhhhhh revnamızaaaa Allah nazarlardan saklasınnnn dünyalar guzelınıı

KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İ LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::hoşgeldin yağız bebek
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇS IZ::::::::::::::::hoşgeldin serkan bebek
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN::::: hoşgeldin zümra neva bebek
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................4 AGUSTOS ……hoş geldin DORA REVNA bebek
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........13 EYLÜL....hoşgeldin KEREM bebek
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE......7 EYLÜL....hoşgeldin EBRU bebek
109.özemek........................................ ................KLOMEN
110.ceydammm...................................... .............KLOMEN
111.nurtopu....................................... ..................TÜP BEBEK
112.emine kaya.............................................. .....KLOMEN...........13 EKİM
113.firstmoonxxx.................................. ...............MERİONAL 75(İKİZİ OLACAK)hoşgeldın RÜYA VE RÜZGAR bebek
114.testere(BALSURAT)............................. ..........İLAÇSIZ
115.MAVİYESİL1999................................. ...........
116.RUFEYDESERRA.................................. ........İLAÇSIZ..............28 KASIM
117.JUJUMM........................................ ................KLOMEN
118.AYMUEL........................................ ................İLAÇSIZ
119.DENVİR........................................ ..................
120.HEDARZU....................................... ................KLOMEN
121.HAYRAN........................................ .................KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
122.KARAKAYA...................................... ...............
123.NURZUL........................................ ..................KLOMEN
124.GYSHNKY....................................... ................KLOMEN
125.ASYA_DENİZ.................................... ...............KLOMEN
126.GULTUN........................................ ..................KLOMEN
127.DAİSY84....................................... ...................KLOMEN
128.YASMNGU....................................... .................İLAÇSIZ(SOĞAN KÜRÜ)
129.KUZU84........................................ ...................AŞILAMA
130.DELFİNO....................................... ......................İLAÇSIZ
131.ESİLA_TR...................................... .... ..................
132.AYSİMA04...................................... .......................İLAÇSIZ
133.BSBİRKİN...................................... ........................
134.ECEİREMNUR.................................... ....................
135.BETUS19....................................... ..........................serophene
136.MASAL07....................................... ..........................KLOMEN
137.SEYDAM........................................ ...........................metformin
138.YAKAMOZZZ33................................... .......................KLOMEN

********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************

...........................EKİM AYI LİSTEMİZ............................

MASAL_NAZ.............................2 EKİM
EBRUDUR................................9 EKİM
ASKMESK..............................10 EKİM
EDAKARA..............................11 EKİM
SİYASİYA...............................16 EKİM
LİGHTLİFE..............................16 EKİM
MAWWİ35...............................19 EKİM
GUBETGUZELİ........................19 EKİM
AYSEN_34...............................28 EKİM

........................KASIM AYI LİSTEMİZ......................

ANATOLYA20.......................2 KASIM
ZAZEZ..................................5 KASIM
MELİKE_ECESUU.................8 KASIM
NAZİKLİ82.............................8 KASIM
DEFHNE...............................11 KASIM
SODDOS..............................13 KASIM
GİDA_PİNAR.........................15 KASIM
ESEMOS..............................16 KASIM
İLKNURR1984....................... 16 KASIM
SERSELO.............................17 KASIM
EXORCİST_TREX...................17 KASIM
TARİORONAR........................17 KASIM
FATMA 1986...........................18 KASIM
MİKİ24....................................18 KASIM
G.ERKL...................................18 KASIM
KİDY.......................................19 KASIM
ZEYNO_81...............................20 KASIM
AYSGLBRKN...........................27 KASIM
MİRAY15.................................27 KASIM
YELLOWWKİTTY.....................28 KASIM
EMRİVAKİ................................30 KASIM

.........................ARALIK AYI LİSTEMİZ..........................

UMUTLU22................................2 ARALIK

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN...MAAŞALLAH

arkadaşıma tamamen katılıyorum..demin başka bi topikte de yazdım HSG ile ilgili..bende daha yeni çektirdim..1 hafta oldu..çektirmesi gerekipte korkudan çektiremeyen arkadaşlar ERTELEMEYİNNNNN..bende çok korkuyodum..inanın çektirceğim gece hiç uyumadım..1-2 saat sabaha karşı dalmışım..gece de oturdum ağladım korkudan canımdan can gitcek diye..ne mi oldu..hiçbir acı hissetmedim..anestezisiz çektirdim..işlemin başı normal jinekolojik muayene gibi (ben öyle hissettim aletleri)..bi fark yoktu benim için..ilaç verilirken dr bana şimdi ilaç vericem biraz ağrı olabilir dedi..bende biliyodum zaten bunu biliyorum dr bey tamam dedim ilacı verdi..o anda sadece adet sancısı gibi karında hafif bişey oldu..adet sancısından fazlası değildi benim için..kaldı ki benim rahim ağzımda yara var..düşünün o kısma alet geliyor ve ilaçlı su veriliyor..hiç bi yanma acı vb hissetmedim..
erteleyen arkadaşlar gidin bian önce çektirin filminizi..anestezi vb kararı verip de özel hastaneleri zengin etmeyin..herşey paraya döküldü..demin bi arkadaşın yorumunu okudum bu topikte..dr u anestezili ol demiş özellikle..bu nasıl bi mantık yaaa..senin çekceğin acıdan dr a neymiş..gözünüzü korkutmayın..en güzel örneği benim..beni örnek alın..sağ tüpüm tıkalı imiş,işlem sırasında açıldı..eğer erteleseydim nolcaktı sağ tüpü kapalı kapalı hamile kalmak için aylarca klomen içicektim..şimdi noldu...sağ tüpümde sol tüpümde açık (bunu biliyorum en azından artık içim rahat) ve daha kolay hamile kalabilcem..
acıdan korkan arkadaşlar..hayatta çok daha büyük acılar var..bu işlem 3 dk sürüyor..trafik kazasında kolu kopan,bacağı kopan,kendi kendine iğne vuran,serum takan vb binlerce insan var..3 dk yaaaa..3 dk cık ufacık sancıya dayanamıycak mısınız?yapmayın ne anestezisi..hamile kalıp karnında bebeği ölen arkadaşım var benim..suni sancı ile 8 saat ameliyathanede kaldı o acıyı çekti..suni sancı ile bebeği düşürttü dr..daha neler yaşıycaz kimbilir..bu acı hafif bile bizler için..hayat bu yaaa..dayanıklı metanetli olun..
benden bu kadar..

Fikirlerimi destekleyici bir mesaj..
Yorumsuz....:46::46::46:

gerçekten çok zor beklemek ama gerçekten allah ne zaman nasip ederse o zman olur sen canını boşa sıkıyorsun herşeyde vardır hayır umudunu sakın kaybetme dua et Rabbim inşallah tez zamanda gönlüne göre verir

Çatlatma iğnesi genelde 12-15 . günler arasında yapılıyor.Regl olacaksan her zamanki periyodunda 27. günden itibaren gelebilir cnm.

cnm moralini bozma. bal tarçın çörekotu karısımını dene ben faydasını gordum tavsıye ederım.. en kısa zamanda kavusursun bebişine inş..

inşlahh canım nasıl kullandın bel corek otunu bıde ne zaman başlıosun yanı bellı bı gunu varmı yoksa herhangı bı gun mu baslanıo.inş llh sende bebegını saglıcakla kucagına alırsın canım:49:

kızlar yaaaa söylemesi ayıptır 4 klomen ve 1 serophene kullanmanın sonundayım.
diğer aylar iğneyi de kullandığım zamanlarda adetime bi hafta kala falan gögüslerim çoooooooookkkk şişmişti.
ama bu ay öyle birşey yok. adetim büyük ihtimalle 15 inde olacak 9 gün var daha
neden bu ay böyle oldu anlamadım

fikirlerinizi tecrübelerinizi bekliyorum.

kızlar yaaaa söylemesi ayıptır 4 klomen ve 1 serophene kullanmanın sonundayım.
diğer aylar iğneyi de kullandığım zamanlarda adetime bi hafta kala falan gögüslerim çoooooooookkkk şişmişti.
ama bu ay öyle birşey yok. adetim büyük ihtimalle 15 inde olacak 9 gün var daha
neden bu ay böyle oldu anlamadım

fikirlerinizi tecrübelerinizi bekliyorum.

slm cnm.bende klomen kullandım 3.ye ve gelısmedı yumurtam.14 mm olmustu hemen ıgneyle devam ettık.neysekı olustu.sonra catlama ıgneme oldum.adetıme 5 gun yada 4 gun var ama daha dun gogus agrım basladı sıstıler cok.ama gecen aylarda yatmıstım bıle agrıdan sızıdan mahvolmustum bu ay hıcbırsey yok.kasıklarımda azıcık ara ara batma.onun dısında buay cok rahat gectı.ama sanırım hastalanıcam ayın 10 nunda.demekkı olabılıyor boyledı.bekle bakalım ınsallah sonuc olumlu olur.

inşlahh canım nasıl kullandın bel corek otunu bıde ne zaman başlıosun yanı bellı bı gunu varmı yoksa herhangı bı gun mu baslanıo.inş llh sende bebegını saglıcakla kucagına alırsın canım:49:

cnm bal-tarcın corekotunu göz kararı karıstırıyrsun ve adetın 2. gunu sabah aç karnına ve akşam yatarken 1 kasık yıyorsun. umarım senınde ısıne yarar.

merhaba kızlar.ben 27 haftalık hamileyim.anlatacaklarım ablamla ilgili.ablamında 6 yıldır olmuyordu bebeği.evliliğinin ikinci yılında göbekten iğne ile tedavi olmaya başladı fakat maddi imkansızlıklardan yarım kaldı.bundan üç ay önce tekrar başladı tedaviye.başka bir doktorda başka bir yöntemle başladı.doktor 5 ay tedavi uygulayacağını sonuç alınmazsa tüp bebek tedavisine başvurulacağını söylemişti.aradan iki ay gecti.klomen hap kullanıyordu ve bir kerede iğne vuruldu.hapa devam etti.en son adet tarihi 23 eylüldü.bu ay bekledi adetini fakat olmadı.3.gününde test yaptı negatif cıktı.aradan 12 gün kadar bir süre geçti hala olmadı.bugün kendi evde test yaptı ve sonuç çift çizgi:))ilk eşini aramış.sonra da beni.şaşkındı.şoktaydı.ve cok mutluydu.bir kaç dakika içinde tüm sülale duydu bu mutlu haberi.6 yılın sonunda herkeste aynı mutluluk vardı.

işte kızlar sizleree umut olsun diye yazdım.sabrın sonu selamet.bu tedavi yöntemine cok güveniyorum.lütfen pes etmeyin ve sabırla bekleyin.rabbim zamanını biliyor.inşallah sizlerede en kısa zamanda nasip eder bu mutluluğu.

Son düzenleme:
cnm bal-tarcın corekotunu göz kararı karıstırıyrsun ve adetın 2. gunu sabah aç karnına ve akşam yatarken 1 kasık yıyorsun. umarım senınde ısıne yarar.

canım benim cok saol sorularım olcak sana.çoerkotunu havanda dovupmu katıoruz balın içine yoksa dırekmı.bıde hergun tazemı yapıp yenıcek yoksa fazla yapıp kur bıtene kadarmı kullnıoruz bıde kaç gun yıoruz bunu.son olarak tarçında katıomusun canım cevaplarsan sevınırımm:13:

merhaba kızlar.ben 27 haftalık hamileyim.anlatacaklarım ablamla ilgili.ablamında 6 yıldır olmuyordu bebeği.evliliğinin ikinci yılında göbekten iğne ile tedavi olmaya başladı fakat maddi imkansızlıklardan yarım kaldı.bundan üç ay önce tekrar başladı tedaviye.başka bir doktorda başka bir yöntemle başladı.doktor 5 ay tedavi uygulayacağını sonuç alınmazsa tüp bebek tedavisine başvurulacağını söylemişti.aradan iki ay gecti.klomen hap kullanıyordu ve bir kerede iğne vuruldu.hapa devam etti.en son adet tarihi 23 eylüldü.bu ay bekledi adetini fakat olmadı.3.gününde test yaptı negatif cıktı.aradan 12 gün kadar bir süre geçti hala olmadı.bugün kendi evde test yaptı ve sonuç çift çizgi:))ilk eşini aramış.sonra da beni.şaşkındı.şoktaydı.ve cok mutluydu.bir kaç dakika içinde tüm sülale duydu bu mutlu haberi.6 yılın sonunda herkeste aynı mutluluk vardı.

işte kızlar sizleree umut olsun diye yazdım.sabrın sonu selamet.bu tedavi yöntemine cok güveniyorum.lütfen pes etmeyin ve sabırla bekleyin.rabbim zamanını biliyor.inşallah sizlerede en kısa zamanda nasip eder bu mutluluğu.
ablanı tebrık ederım canım darısı bıze inşllah.ablan klomen+ignemı kullanarak hamıle kaldı

çokk sevindim 6 yıl çok uzun neler yaşamıştır kimbilir o kadar mutlu oluyorum ki böyle bebek haberlerini duyunca allah kucağına almayı nasib etsin sağlıkla darısı hepimizin başına

iyi akşamlar kızlar kimsecikler yokmuu bugün doktora gittim yine klomene başlıyorum inş bu ay olur yanlız doktorum gidiyormuş çok üzüldüm:5: yeni bi doktor bulmam gerek Bursa da oturan arkadaşlarım hangi doktora gidiyorsunuz varmı bana tavsiye edebiliceğiniz doktorlar

KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İ LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::hoşgeldin yağız bebek
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇS IZ::::::::::::::::hoşgeldin serkan bebek
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN::::: hoşgeldin zümra neva bebek
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................4 AGUSTOS ……hoş geldin DORA REVNA bebek
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........13 EYLÜL....hoşgeldin KEREM bebek
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE......7 EYLÜL....hoşgeldin EBRU bebek
109.özemek........................................ ................KLOMEN
110.ceydammm...................................... .............KLOMEN
111.nurtopu....................................... ..................TÜP BEBEK
112.emine kaya.............................................. .....KLOMEN...........13 EKİM
113.firstmoonxxx.................................. ...............MERİONAL 75(İKİZİ OLACAK)hoşgeldın RÜYA VE RÜZGAR bebek
114.testere(BALSURAT)............................. ..........İLAÇSIZ
115.MAVİYESİL1999................................. ...........
116.RUFEYDESERRA.................................. ........İLAÇSIZ..............28 KASIM
117.JUJUMM........................................ ................KLOMEN
118.AYMUEL........................................ ................İLAÇSIZ
119.DENVİR........................................ ..................
120.HEDARZU....................................... ................KLOMEN
121.HAYRAN........................................ .................KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
122.KARAKAYA...................................... ...............
123.NURZUL........................................ ..................KLOMEN
124.GYSHNKY....................................... ................KLOMEN
125.ASYA_DENİZ.................................... ...............KLOMEN
126.GULTUN........................................ ..................KLOMEN
127.DAİSY84....................................... ...................KLOMEN
128.YASMNGU....................................... .................İLAÇSIZ(SOĞAN KÜRÜ)
129.KUZU84........................................ ...................AŞILAMA
130.DELFİNO....................................... ......................İLAÇSIZ
131.ESİLA_TR...................................... .... ..................
132.AYSİMA04...................................... .......................İLAÇSIZ
133.BSBİRKİN...................................... ........................
134.ECEİREMNUR.................................... ....................
135.BETUS19....................................... ..........................serophene
136.MASAL07....................................... ..........................KLOMEN
137.SEYDAM........................................ ...........................metformin
138.YAKAMOZZZ33................................... .......................KLOMEN

********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************

...........................EKİM AYI LİSTEMİZ............................

MASAL_NAZ.............................2 EKİM
EBRUDUR................................9 EKİM
ASKMESK..............................10 EKİM
EDAKARA..............................11 EKİM
SİYASİYA...............................16 EKİM
LİGHTLİFE..............................16 EKİM
MAWWİ35...............................19 EKİM
GUBETGUZELİ........................19 EKİM
AYSEN_34...............................28 EKİM

........................KASIM AYI LİSTEMİZ......................

ANATOLYA20.......................2 KASIM
ZAZEZ..................................5 KASIM
MELİKE_ECESUU.................8 KASIM
NAZİKLİ82.............................8 KASIM
DEFHNE...............................11 KASIM
SODDOS..............................13 KASIM
GİDA_PİNAR.........................15 KASIM
ESEMOS..............................16 KASIM
İLKNURR1984....................... 16 KASIM
SERSELO.............................17 KASIM
EXORCİST_TREX...................17 KASIM
TARİORONAR........................17 KASIM
FATMA 1986...........................18 KASIM
MİKİ24....................................18 KASIM
G.ERKL...................................18 KASIM
KİDY.......................................19 KASIM
ZEYNO_81...............................20 KASIM
AYSGLBRKN...........................27 KASIM
MİRAY15.................................27 KASIM
YELLOWWKİTTY.....................28 KASIM
EMRİVAKİ................................30 KASIM

.........................ARALIK AYI LİSTEMİZ..........................

UMUTLU22................................2 ARALIK

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN...MAAŞALLAH

--------------------------------------------------------------------------------

Back
X