Merhaba 1.5 yıllık evliyim bu ay klomen ve ovitrelle kullandım bugun 13.günüm idrar testş negatif gösterdi yanlışlık payı var mıdır?
adetın 1 2 gun gecsın canım oyle yap bence hata payıolabılr. bıde adetını beklediğin gun hassas testler var kalitelileri onlardanda alabılrsın. bıde bnde sadece klomen kullandım 1 ay gerı bıraktım fazlada kaptrma cnm ılk ayda pek olmaya bılır inş vardır
ben de aynı durumdayım cnm negatif görmekten okadar yılgınlık geldiki adetim gecikti hala test yaptırmadım adete 2-3 gün kala idrar testi yaptım negatifti ilaçla 3.denememiz ilkinde 4 gün ikincide 6 gün adetim gecikti ama bebek yoktuB'nde aynı tedaviyi gördüm bu ay adetime 2 gün varken test yaptım ama negatif üzüldüm bende bu ayda yok diyeama adetim 1gün geçti beklemedeyizz... Her ay sonuç hüsran oluyor diye kan testi yaptırmak isteniyorum ((((
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben de aynı durumdayım cnm negatif görmekten okadar yılgınlık geldiki adetim gecikti hala test yaptırmadım adete 2-3 gün kala idrar testi yaptım negatifti ilaçla 3.denememiz ilkinde 4 gün ikincide 6 gün adetim gecikti ama bebek yoktu
ben de aynı durumdayım cnm negatif görmekten okadar yılgınlık geldiki adetim gecikti hala test yaptırmadım adete 2-3 gün kala idrar testi yaptım negatifti ilaçla 3.denememiz ilkinde 4 gün ikincide 6 gün adetim gecikti ama bebek yoktu
çok heycanlıyım ama adet tarihim 28 haziran ama heryerde 14.gün adet olunur denildiği için merak ettim sen neden klomeni geri bıraktın ?
yok canm öle bişe adet gununde oluyorsun bekle hatta ilişkiye devam bile etseydın gerçi doktor yumrta takıbı yapmştr. bnde bıraktım başka bi doktora gıdıcem bnde salı gunu baslıorum tedavıye
Bende bu sitede okudum 14. gün diye o yüzden merak ettim ozamn normal adeet günümü beklemeliyim arada bi sancı geliyor belime kasıklarıma bunada anlam veremiyorumçok merak ediyorum ama kan vermeyede cesaretim yok
14. gün adet olmayıp hamile olan varmdıır acaba??
kesinlikle daha kötü oluyor hiç umudun kalmıyorbende beklemekteyim günümü 27 hazirandan sonra bakalım diyorum kan testi yaptırıp negatif çıkması daha kötü oluyor
kesinlikle daha kötü oluyor hiç umudun kalmıyor
14haziran 6.27
16haziran 14.97
18haziran 30.54
20haziran 66.97
Kızlar beta hcg değerlerim bunlar sonucum nasıl kızlar yavaş mı ilerliyor bi sorun mu var ki neden az artıyorhala sevinemedim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bir gunde iki katina cikmis degerler...yinede doktoruna danis
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tutmadıı canım zatenn(( hastalandım ( ümidimiz öbür aya
inş öbür ay tutar cnm ben hala adet olmadım ama umudum yok idrar testi negatif çıkıyor olsa çıkardıbenim son deneme artık rahim filmi çekecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?