rahim filminde cnm rahmin içine bir sıvı veriyolar tüpler tıkalı mı açık mı onu gösteriyor eğer tüplerde sorun yoksa aşılama yapıyorlar eşinden sperm alıp onu yıkayıp ayrıştırıyolar yani sağlıklı olan spermleri seçiyolar sonra o spermleri rahmine enjekte ediyolar yani yumurtayla dışarda birleştirmiyolar sadece rahme gönderiyolar aşılama yaptırmadım cnm daha adet olmadım olduktan sonra film çekip aşılama yapacaklarRahim filmi çekilince ne oluyo canım ??? Birde aşılama yaptırdın mı yaptırdıysan nasıl oluyo tüp bebek gibi bişimi dölleuip mi enjekte ediyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
rahim filminde cnm rahmin içine bir sıvı veriyolar tüpler tıkalı mı açık mı onu gösteriyor eğer tüplerde sorun yoksa aşılama yapıyorlar eşinden sperm alıp onu yıkayıp ayrıştırıyolar yani sağlıklı olan spermleri seçiyolar sonra o spermleri rahmine enjekte ediyolar yani yumurtayla dışarda birleştirmiyolar sadece rahme gönderiyolar aşılama yaptırmadım cnm daha adet olmadım olduktan sonra film çekip aşılama yapacaklar
merhaba arkadaşlar. klomenle 23.5 mm tek yumurtam vardı. 27 haziran akşamı ovitrelle vuruldum. bugün iğne gününü de sayarsak 12. gün. ben dayanamadım 10 11 ve 12. günlerde idrar testi yaptım ve hepsinde 2. çizgiyi gördüm. aşırı silik değildi. belliydi. hatta 2 gündr gün ortasında yapıyorum sabah israrıyla değil. bu sonuç iğnenin etkisi midir. bu ay da hamile kalamazsam rahim filmine gidiyorum( 1 yıl önce boş gebelik yaşadım. 3 ay önce kimyasal gebelik. bi,r türlü tutturamadık
Bende bu ay klomeni 2. Kez kullanıyorum ama hiç ümitli değilim, en iyisi oluruna bırakmak bile diyorum çünkü bizim nedensiz..Bende 2 ay klomen ardından klomen+ovitrelle tedavisi oldum ama hamile olamadım üstüne birde iğne kist yaptı yasmin kullandım ardından 1 ay dinlenip doktorumu değiştim mayıs ayında antibiyotik hap ve fitil kullandım haziranda rahim filmi çektim temmuzda klomen+ovitrelle kullandım yumurtalarım baya gelişmişti hatta doktor ikiz üçüz olabilir demişti ama sonu yine hüsran olmadı progestan 1 hafta kullandım bu ay başka ilaç vermedi şimdi ovulasyon testi yapıyorum bakalım Allah isteyen herkese nasip etsin bizede sabır versin.
Sende dikkat et canım inan hiç olumsuz konuşmak istemiyorum inş vardır bebeğin ama bi kaç gün mutlaka bekle test için
Evet canm malesef sorunumuz yok ama bebegimizde yok Allah bian once nasip etsin ins[/QUOTE][QUOTcanmbost: 36496109, member: 515297"]Bende bu ay klomeni 2. Kez kullanıyorum ama hiç ümitli değilim, en iyisi oluruna bırakmak bile diyorum çünkü bizim nedensiz..
Bende senin gibiyim midem bulanıyor ilaçlardan hareket etmek bile istemiyorum bazen. Bide kim ne derse yapmaktanda bıktım ne duysam deniyorum, artık bu ayda olmazsa bırakacağım bir süre.Aynen canım ya ya doktora soruyorum madem sorun yok neden oluyo o zmn olur diyo tamm olurda ne zamn daha ne kadar tedavi olucam inan ilaç kullanmaktanda görmektende midem bulanıyo artık
Bende klomene başladığım için mecburen gideceğim ama bu son çatlama iğneside verirse bir daha gitmem, zaten çok gerginimBende ne soğan kürü kaldı ne incir kürü ne bal+tarçın+çörek otu yemediğim denemediğim hic bişey kalmadı ama artık inan ki yoruldum bişey değil bide etrafa laf anlatmak o kadar zor ki onlar bilmiyolar fakat her sorduklarında bizim içimizden bişey koparıyolar en iyisi bırakmak bende bu ay gitmedim doktora biraz dinlenmek istedim stresten gidip gelmekten yoruldum inş sonunda kavuşuruz bebeklerimize...
Sıkma canını inan ne yaparsak yapalım o zamanını bekliyo ben ovulasyon testine başladım bu ay 11.günden beri yapıyorum silikti dün koyu çizgiyi yakaladım umut işte bekliyorum dur bakalım hayırlısı olsun hakkıımızdaBende klomene başladığım için mecburen gideceğim ama bu son çatlama iğneside verirse bir daha gitmem, zaten çok gerginim
Âmin yaa hiç doktora gitmedin herhalde değil mi? Bende doktor öncesi 4 ay ovulasyon testi denemiştim.Sıkma canını inan ne yaparsak yapalım o zamanını bekliyo ben ovulasyon testine başladım bu ay 11.günden beri yapıyorum silikti dün koyu çizgiyi yakaladım umut işte bekliyorum dur bakalım hayırlısı olsun hakkıımızda
Doktora gittim canım ama bu ay ilaç kullanmadım sadece ovu. testi kullandım bakalım inş hayırlısıyla olur.Âmin yaa hiç doktora gitmedin herhalde değil mi? Bende doktor öncesi 4 ay ovulasyon testi denemiştim.
Gittim canım klomen ovitrelle hsg filmi hepsini denedim ama 9 aydır bekliyoruz olmadı bu ay hiç ilaç kullanmadım inş olur bakalımÂmin yaa hiç doktora gitmedin herhalde değil mi? Bende doktor öncesi 4 ay ovulasyon testi denemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?