bide bişey sorcm bu prengnly göbektenmi kalçadanmı yapılıyor şüpheye düştüm
slm kızlar moralim çok bozuk aşılamam yapılacaktı gittik hastaneye ama aşılamam yapılamadı doktor rahmime giremedi bi yapışıklık var giremiyorum çokta zorlamak istemiyorum dedi okadar çektiğim ağrı acı ve moral bozukluğu yanıma kar kaldı ağlamaktan gözlerim şişti çünkü o kadar umutlanmıştımki ya tutarsa dedim hep öyleki herşeyimi ayarlamıştım okadar inanıyordum olmadı hayırlısı diyorum ama inanın artık bittim tükendim
kimi doktor iğne vermiyor kendiliğinden çatlasın diye ama işte o zaman da kiste dönüebiliyor eğer çatlamazsa.benim doktorum kendiliğinden de çatlar ama biz işimizi şansa bırakmayalım dedi ama bazı kadınlarda çatlama problemi de olabiliyor.ben iğne vuruldum ve çatlaığını düşünüyorum inşallah öyledir:)
selam kızlar bir sorum olcak?cuma günü pregnyl 5000 iğne oldum o günden beri göğüslerimin ucu çok ama çok acıyor iğnenin etkisimii
bilmiyorum ya okadar moralim bozukki kanülle giremedi kürtaj seti istedi onlada rahim ağzından giremedi çokta zorlamayım kanaman olabilir dedi düzenli adet görüp görmediğimi sordu bende 28-29 güne bir gördüğümü söyledim adetliyken gel bakalım dedi olmazsa rahim filmi isticek benden ağlamamak için kendimi çok zor tuttum ama dayanamadım öle çok ağladımki tek umudum buydu eşimin sperm sayı sorunu vardı onu hallettik kürlerle vitaminlerle şimdi sıkıntı bende çıktı yıkıldım sanki 4 gündür ne yemek yediğimden ne su içtiğimden tat alıyorum okadar dua ediyorumki
arkadaşlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım. klomen ile 2. ayım ilk ayımda hiç folikül gelişmedi bu ay ise sadece 1 tane gelişti 12. günümde 19 mm idi 13.günümde tekrar gittim kendiliğinden çatlamış mı diye baktı çatlamamıştı ve ovitrelle vuruldum.sonrasında 3 akşam birlikte olduk ve uzayan akıntıyı farkediyorum dünden beri hep tuvaletim varmış gibi oluyor ve çamaşırıma da sürekli akıntı geliyor umarım çatlamıştır bu yumoş ve döllenmiştir bana bebişimi getirir.dua edelim birbirimiz için 19 nisan da oldum iğneyi daha çok var regl ime bat 7 mayıs.çalışmalara da devam ayrıca ne olur ne olmaz :)))
kızlar bişey sorucam sizin doktorunuz yumurta çatlamış ve kanala girdi deyip progestan diye hap kullan an varmı
bende bugun kontrole gıttım 3 yumurta oluşmuş yarın tekrar gel dedi pregnly yazdı
kızlar ya benim ilk denemem malesef olumsuz sonuçlandıadet oldum çarşamba günü doktora gidicem umarım bu sefer denememde tutar
hayırlısı olsun canım. moralini hiç bozma bu ay olmazsa obür ay olur. yola devam :)
ben de 4 yıllık evliyim 34 yaşındayım yeni tedavi görmeye başladım.Tahlillerim normal çıkıyor ama benim adetlerim düzensiz klomen verdi doktor adetimin 5.günü kullanmaya başladım günde 1 tane içiyorum 5 gün kullan 2 gün ara ver gel dedi benim kasıklarımda iğne batıyormuş gibi ağrılar oluyor bu normal mi kullanan arkadaşlar bunları yaşadınız mı paylaşırmısınız
slm kızlar moralim çok bozuk aşılamam yapılacaktı gittik hastaneye ama aşılamam yapılamadı doktor rahmime giremedi bi yapışıklık var giremiyorum çokta zorlamak istemiyorum dedi okadar çektiğim ağrı acı ve moral bozukluğu yanıma kar kaldı ağlamaktan gözlerim şişti çünkü o kadar umutlanmıştımki ya tutarsa dedim hep öyleki herşeyimi ayarlamıştım okadar inanıyordum olmadı hayırlısı diyorum ama inanın artık bittim tükendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?