Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar bir şey sorucam siz iğne olduktan sonra doktorunuz dedimi size kanala girdi diye ve bu haldeyken hamile kalan yada kalma şansı ne kadr bilen varsa yardım edebilirmi

slm kızlar moralim çok bozuk aşılamam yapılacaktı gittik hastaneye ama aşılamam yapılamadı doktor rahmime giremedi bi yapışıklık var giremiyorum çokta zorlamak istemiyorum dedi okadar çektiğim ağrı acı ve moral bozukluğu yanıma kar kaldı ağlamaktan gözlerim şişti çünkü o kadar umutlanmıştımki ya tutarsa dedim hep öyleki herşeyimi ayarlamıştım okadar inanıyordum olmadı hayırlısı diyorum ama inanın artık bittim tükendim

ya kızlar bişey sorucamsizce benim hamile kalma şansım ne kadar ya doktorum kanala girdi dedi yumurtalarımda ikisi çatlamış bana cvp verirseniz çok sevinirim

geçmiş olsun arkadaşımtam bir sürece gireceğin anda bunu yaşamak çok zordur mutlaka,Allah yardımcın olsun..ama aşılama yapılacağı anda dr.un rahimde yapışıklık var rahime giremiyorum demesini anlayamadım.yani herhangi bir yapışıklık durumunda aşılama sırasında bu anlaşılabiliyormu?kafam karıştı açıkçası..

bilmiyorum ya okadar moralim bozukki kanülle giremedi kürtaj seti istedi onlada rahim ağzından giremedi çokta zorlamayım kanaman olabilir dedi düzenli adet görüp görmediğimi sordu bende 28-29 güne bir gördüğümü söyledim adetliyken gel bakalım dedi olmazsa rahim filmi isticek benden ağlamamak için kendimi çok zor tuttum ama dayanamadım öle çok ağladımki tek umudum buydu eşimin sperm sayı sorunu vardı onu hallettik kürlerle vitaminlerle şimdi sıkıntı bende çıktı yıkıldım sanki 4 gündür ne yemek yediğimden ne su içtiğimden tat alıyorum okadar dua ediyorumki

selam kızlar bir sorum olcak?cuma günü pregnyl 5000 iğne oldum o günden beri göğüslerimin ucu çok ama çok acıyor iğnenin etkisimii

uzun bir aradan sonra yeni girebildim internete. Ben 2 mayısta yani 28. gün hastalandım, idrar testi bile yapmama gerek kalmadı. yeniden klomen içtim 11. gün bugündü dr.a gittim, 10mm civarında foliküller çok sayıda muhtemelen gelişmeyecek, buna üzüldüm valla çoook

sen ne haber?İnşallah iyi birşeyler olmuştur.???

selam kızlar bir sorum olcak?cuma günü pregnyl 5000 iğne oldum o günden beri göğüslerimin ucu çok ama çok acıyor iğnenin etkisimii

evet kesinlikle iğneden. benim de iğne vurulduğum zaman göğüslerm hemen acımaya başlıyor, işallah tutar seninki bu ay...

canım durumun gerçekten çok zor olmuş, ama kendini harap ettiğin sürenin 2 katı kadar bir süre vücudun u stresi atamıyor, yani yakın gelecekte olma ihtimalini de azaltıyorsun. umutlu ol, allah büyük....

Ercelf güzel bir haber var mııı???????????????

ben de 4 yıllık evliyim 34 yaşındayım yeni tedavi görmeye başladım.Tahlillerim normal çıkıyor ama benim adetlerim düzensiz klomen verdi doktor adetimin 5.günü kullanmaya başladım günde 1 tane içiyorum 5 gün kullan 2 gün ara ver gel dedi benim kasıklarımda iğne batıyormuş gibi ağrılar oluyor bu normal mi kullanan arkadaşlar bunları yaşadınız mı paylaşırmısınız

aynısı bendede oldu canım hatta geceleri falan uykumdan uyandıracak kadar çok ağrıyodu bide belim çok ağrımıştı iğne karaciğerde çözündüğü için öle oluyormuş hayırlısı olsun inş... tutar

allah allah aşılamaya kadar hsg çekmedi mi
hsg de görülürdü rahimdeki yapışıklık
benim doktorcum önce hsg eğer iyi çıkarsa aşılama demişti çünkü
benim de rahim giriş kısmında bir yapışıklık varmış hemen müdahale etti film sırasında
ama benim tüpler tıkalı çıktı sadece bir tanesi çok çok az belirsiz bir şekilde açıldı film sırasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…