Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ben denemiştim bal tarçın çörek otunu su anda tarçından tiksinti geldi, tarçınlı bişey yiyemiyorum. onun yerine kök tarçınlı çay yapıyorum içiyorum. bir de yumurtlayana kadar adaçayı içtim ben bu ay. Soğan küründen de çok fayda gördüm. adetin düzenli olması ve kist olmaması için çok faydalı. onu çok tavsiye ediyorum bak.

İşallah bu ay güzel haberler olur, stres yapma, kafanıu başka şeylerle meşgul et. çok zor ben daha önce de geçirdim, ha sana söylüyorum benim de günüm yaklaşınca ben de aynı hissetcem biliyorum o ayrı, allah sağlık versin işallah bebişlerimizi kucağımıza alalım....

kimi doktor iğne vermiyor kendiliğinden çatlasın diye ama işte o zaman da kiste dönüebiliyor eğer çatlamazsa.benim doktorum kendiliğinden de çatlar ama biz işimizi şansa bırakmayalım dedi ama bazı kadınlarda çatlama problemi de olabiliyor.ben iğne vuruldum ve çatlaığını düşünüyorum inşallah öyledir:)

merhaba arkadaşlar ,
bende sizler gibi bebek için uğraşıyorum. bu ay ilk defa klomen ve pregnly çatlama iğnesi oldum adetime 1 hafta var va göğüslerim şişti ve çok acıyor dokunamıyorum. iğne ve hapın etkisimi sizler daha önce kullandığınızda böyle olmuşmuydu?

Merhaba arkadaşlar;
Öncelikle çok güzel bir paylaşım sitesi söylemek isterim..Paylaşımlarınızı okudukça heyecanlanıyorum..Biz de yeni başladık bebek için 3 aydır korunmuyorduk lain birşey olmadı.Doktora gittik eşimde ben de tahlıller yaptırdık herşey normal dedi doktor hatta şaşırdır bır de neden geldınız dercesine:)
Ama yardımcı olması için adetın 2.gunu akşamdan başlamak üzere serophene verdi siklusun 12.gununde de kontrole çağırdı.O gün 2 adet yumurtam olduğunu söyledı ve çatlatma iğnesı yapalım dedi.Ben kendi çatlamazmı dıye sordum çatlar ama şansa bırakmayalım dedı.Pregnyl yaptı 2 ampul ve bır gun sonrasından itibaren gün aşırı birliktelik önerdi.İlk birlikteliği yaşadık yalnız gecenın devamında sabaha karşı mide bulantısı yanma kasık ağrısı ile uyandım.Çok kötü bir geceydi.Merak ettiğim çatlatma iğnesınden mi oluyor acaba dr a da masaj bıraktım sordum henuz donmedı ama okuduklarımdan aranızda buna benzer deneyımler yaşayanlar olduğunu gördüm.Normal mi bu durum hamıle kalmışmıyımdır bır sürü soru zor bir iş bebek sahıbı olmak Allah hepımıze yardımcı olsun..
Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.:97:

arkadaşlar bende bugün pregnyl iğneden vuruldum iğneden önce doktorum hap vermişti onu kulandım benim iğnem tek bir tane verdi bu iğnenin devamı oluyormu acaba aranızda bilen varmı ve ilk seferde olumlu sonuç alan varmı

slm canım bende bugun ikinci kere vuruldum iğnemi. ilkinde senın dedıgın sıkayetler bendede olmustu ama adet oldum ben. işallah senınkı bebiştir.

slm canım bende iğnemi bugun vuruldum benım bu ay ikinci olcak. ama doktor bana 500luk ıkıtane pregnly vermişti. herkese göre farklı heralde. bu ıgnenın devamı sonuc negatıf olursa tekrar aynı tedaviye devam ederse doktorun osekılde olur. benım ılk seferde olmadı ama senın olur ısallah. tabı benımde olur ısallah bu ay :)

Benim dr um olmazsa pes etmek yok devam edeceğiz dedi sanırım olmazsa devamı oluyor..reglime 1 hafta kaldı doğrusu çok heyecanlıyım umarım güzel haberleri pyalaşırıs..:94:

inş herkesin istediği gibi olur herşey doktorum bugünkü kontrolunde kanalı girdiğini söyledi yumurtalarım ikiside çatlamış 25 gün beklicem şimdi inş hastalanmam da ilk seferde olur

mrb kızlar bende aranızda yeniyim bende klomen kullandım bu ay adetimin 3.günü başladım kullanmaya ve bugün 11.gün sağ ve sol yumurtalıklarımda biri 20mm diğeri 18mm iki yumurtam oluşmuş pregnyl 10000 yazdı yarın vurdurcam iğneyi korkuyorum göbeğimden yapcaklar acıtıyormu çok bilmiyorum birde doktor ikiz olabilir dedi ben birinede razıyım yeterki hayırlı ve sağlıklı olsun tecrübesi olanlar paylaşsın lütfen biraz tedirginim çünkü :18:

bide bişey sorcm bu prengnly göbektenmi kalçadanmı yapılıyor şüpheye düştüm

bide bişey sorcm bu prengnly göbektenmi kalçadanmı yapılıyor şüpheye düştüm

ben de pregnyl yaptırdım ve kalçadan yapılıyor..hatta ben forumda göbekten iğne olanları okuyunca bu iğne göbektenmi demiştim hemşire hayır kalçadan yapıyoruz demişti ve kalçadan yaptı bana da..

bana göbekten dedi ama neyse yarın bidaha sordurcam bakalım gece yaptırcam çünkü iğneyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…