inşallah canım benim karnım şişti yani resmen adete işaret gibi geliyor tahlil zamanıda geldi ama gitmedim zaten olacak gibiyim bide bunun için kendime stres yapmıyayım dedim artık şey yapıcam adet olursam adetin 2. günü bal tarçın çörek otu karışımmından sabah akşam yiycem bide sogan kürü falan bakalım canım zaman neyi gösterecek...
t
kimi doktor iğne vermiyor kendiliğinden çatlasın diye ama işte o zaman da kiste dönüebiliyor eğer çatlamazsa.benim doktorum kendiliğinden de çatlar ama biz işimizi şansa bırakmayalım dedi ama bazı kadınlarda çatlama problemi de olabiliyor.ben iğne vuruldum ve çatlaığını düşünüyorum inşallah öyledir:)ben de 8 ay kadar önce kolemni kullandım ilk kez, bende de ilk ay günde 1 tane kullanınca folikül geliştirmedi, sonra günde 2 tane kullanınca gelişti. o seferde de yumurta kist oldu, ben de perişan oldum...İşallah bu ay denedim ben de , birbirimize umut olur, bebek haberlerimizi veririz işallah..:)
amin canım işallah... bende hepimiz için dua ediyorum. allah dualarımızı kabul ederde bebişlerimiz hemen gelir :) sen yine şanslısın bitane var diye okudum yanlış hatırlamıyosam dımı.
evet canım b,ir oğlum var 8 yaşında........
merhaba arkadaşlar ,
bende sizler gibi bebek için uğraşıyorum. bu ay ilk defa klomen ve pregnly çatlama iğnesi oldum adetime 1 hafta var va göğüslerim şişti ve çok acıyor dokunamıyorum. iğne ve hapın etkisimi sizler daha önce kullandığınızda böyle olmuşmuydu?
arkadaşlar bende bugün pregnyl iğneden vuruldum iğneden önce doktorum hap vermişti onu kulandım benim iğnem tek bir tane verdi bu iğnenin devamı oluyormu acaba aranızda bilen varmı ve ilk seferde olumlu sonuç alan varmı
tşk ederim cvp için yarın doktora gidicem umarım ii bir hbr verir inş ikinciye tekrardan olmam tek seferde olur
arkadaşlar bende bugün pregnyl iğneden vuruldum iğneden önce doktorum hap vermişti onu kulandım benim iğnem tek bir tane verdi bu iğnenin devamı oluyormu acaba aranızda bilen varmı ve ilk seferde olumlu sonuç alan varmı
bide bişey sorcm bu prengnly göbektenmi kalçadanmı yapılıyor şüpheye düştüm
bana göbekten dedi ama neyse yarın bidaha sordurcam bakalım gece yaptırcam çünkü iğneyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?