Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar bende bu ay klomenle akip yaptırım ve 4 tane yumurta oldu geçen hafta pazartesi akşam 18:35 te pregnyl iğne oldum ve salısabah akşam çarşam akşam ve perşembe akşam değelerndirdik benim kasıklarımda ağrılar var sanki adet olacakmışım gibi ama aşırı akıntıda avr beyaz pregnyl in bet değerini yükselttiğini biliyorum sırf çift çizgiyi görmek için iğneden 4gün sonra test yaptım tabiki çift çizgi çıktı bugün iğneden sonraki 8. gün test yaptım öylesine oda pozitif silik ama belli çizgi yani presgnylin etkimidir sizce ne zaman gerçek değer çıkar acaba ?

kadser sanırım seninle aynı gün çatlama iğnesi yaptırdık ama kesin sonuç için önümüzdeki pazartesiyi beklemeliyiz senin dedigin gibi benimde kasıklarımda ara ara agrılar oluyor hayırlısı

çok sagol kadser birazcık içim rahatladı
ama sen kaç günde bir regl oluyorsun benimkinin süresi çok kısada.

benim bu tedaviyi ikinci denemem. ben de 18 nisan pazartesi vuruldum ovitrille yi. daha önceden biliyorum 8 gün idrarda cıkması için çok erken. nen azından adet gününü 1 gün falan geçince bak. onda bile idrarda zor eğer bhcg çok yyüksek değilse.

kasık ağrısı falan bebek yerleşme ağrısıdır işallah....iyi haberlerini bekliyorum

sergün canım senin iğneyi ilk yaptırdıgında ağrın olmamışmıydı bende buayın 11 de çatlama iğnesi oldum ama sanki adet olcakmışım gibi ağrılarım var birazda vucudumda üşüme var bilmiyorum geçen dr gittim iğneden 1 hafta sonra yumurtan çatlamış inşallah tutar dedi sadece beklemek lazım dedi bide ben sadece 3 ilişki oldu inşallah rabbim nasip eder buay hayırlı haberi verririm canım

benim bu tedaviyi ikinci denemem. ben de 18 nisan pazartesi vuruldum ovitrille yi. daha önceden biliyorum 8 gün idrarda cıkması için çok erken. nen azından adet gününü 1 gün falan geçince bak. onda bile idrarda zor eğer bhcg çok yyüksek değilse.

kasık ağrısı falan bebek yerleşme ağrısıdır işallah....iyi haberlerini bekliyorum

sergün ben 27 yaşındayım canım 1 oğlum var 8 yaşında 2. için ugraşıyoruz inşşalah

sergün ben 27 yaşındayım canım 1 oğlum var 8 yaşında 2. için ugraşıyoruz inşşalah

benim de 1 oğlum var 6 yaşında, ikinci için uğraşıyoruz biz de...geç kaldık galiba yaa, zaman ne kadar çabuk geçti ha dur şimdi ha dur sonra derken şimdi de istiyoruz yok. Allah herşeyin hayırlısını versin ama illa olacak gibime geliyor

ben de bu ay komen içtim, sağda 18 mm yumurta varken iğne yapıldı, solda da 16 mm vardı 2 tane. ama tabi dünü kaçırdık ne olur bilemem. daha önceki denemede çok stresliydim bu sefer çok rahatım bakalım hayırlısı işallah.....

kadser durumun ne oldu canım?nasılsın?

canım valla bende busefer çok stresliyim artık herşeyi daha iyi anlıyoruzya yumurta oluşması çatlaması ilşki günleri falan benim şuan adet olacak gibi sancım var sanırım adet olucam ama duat inşallah buay tutar ilaçlar bizi mahvetti zaten buay olmazsa bir süre kendi haline bırakıcam canım.

KADSER
canım senin çatlama iğnesi nezaman olmuştu tahlil yaptırdınmı?

ilaçlar gerçekten mahvediyor insnı hem psikolojik hem de bedensel. Nası şişiyorum ben adetten önce nası rahatsızlık duyuyorum. Ben de dedim bu ay olmazsa bırakayım ama bende yumurta oluşmuyor klomensiz, 4 ay takip ettik 21. günde progesterona bakıldı 0.400 lerde çıkıyor, yumurtlama olsa 16-20 falan çıkacak, düşün o kadar çalışmıyor yumurtalıklarım. Bir de küçük kistler var yumurtalık duvarında o da engelmiş hamile kalmaya.

Dediğin gibi şimdi bi sürü şey bilince oğluma hamile kalmayı başarmanın denizi ortadan ikiye ayırmak kadar mucizevi olduğunu düşünmeye başladım:) yeni ben tedaviyi bırakamam, ama klomeni ne kdar daha kullanırım bilmiyorum, 7 ay önce bi kere daha denedik klomen ve ovitrrileyi o zaman 9cm kist yaptı. gerçi o zaman incir suyu da içtim o da sebep oldu sanırım, ama perişan oldum.

şimdi bakalım, asıl olması gerekn günü kaçırdık eşim nöbetçiydi, o yüzden hayırlısı diyorum. tüp bebek falan yaptımayı düşünmüyorum belki aşılama olabilir en iyi ihtimal.

Hamileliğin ilk zaamnlarında da sanki her an hastalanacakmışssın gibi ağrır kasıkların, belki öyle bi şeydir Hülya. Güzel haberllerini bekliyorum.....

inşallah canım benim karnım şişti yani resmen adete işaret gibi geliyor tahlil zamanıda geldi ama gitmedim zaten olacak gibiyim bide bunun için kendime stres yapmıyayım dedim artık şey yapıcam adet olursam adetin 2. günü bal tarçın çörek otu karışımmından sabah akşam yiycem bide sogan kürü falan bakalım canım zaman neyi gösterecek...
t

arkadaşlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım. klomen ile 2. ayım ilk ayımda hiç folikül gelişmedi bu ay ise sadece 1 tane gelişti 12. günümde 19 mm idi 13.günümde tekrar gittim kendiliğinden çatlamış mı diye baktı çatlamamıştı ve ovitrelle vuruldum.sonrasında 3 akşam birlikte olduk ve uzayan akıntıyı farkediyorum dünden beri hep tuvaletim varmış gibi oluyor ve çamaşırıma da sürekli akıntı geliyor umarım çatlamıştır bu yumoş ve döllenmiştir bana bebişimi getirir.dua edelim birbirimiz için 19 nisan da oldum iğneyi daha çok var regl ime bat 7 mayıs.çalışmalara da devam ayrıca ne olur ne olmaz :)))

inşşallah canım allah dualarımızı kabul etsin

benımde klomende bu 2. ayım. ılk ay olmadı. bu ay yenıden basladım. salı gunu kontrole gıdıcem bakalım yumoşum büyümşmü ona bakılcak. sonra yıne ıgne verir heralde. işallah bu sefer olur kızlar birbirimize dua edelim. hepimizin gönlüne göre versin allahım... durumlarımızı paylaşmaya devam edelim burdan..

inşallah büyür yumoşların canım rabbim herkese istedigi hayırlı evlatlar nasip etsincanım senin için dua edicem canım ..........

inşallah büyür yumoşların canım rabbim herkese istedigi hayırlı evlatlar nasip etsincanım senin için dua edicem canım ..........

amin canım işallah... bende hepimiz için dua ediyorum. allah dualarımızı kabul ederde bebişlerimiz hemen gelir :) sen yine şanslısın bitane var diye okudum yanlış hatırlamıyosam dımı.

ben de 8 ay kadar önce kolemni kullandım ilk kez, bende de ilk ay günde 1 tane kullanınca folikül geliştirmedi, sonra günde 2 tane kullanınca gelişti. o seferde de yumurta kist oldu, ben de perişan oldum...İşallah bu ay denedim ben de , birbirimize umut olur, bebek haberlerimizi veririz işallah..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…