iğneleri nerden buluyorsunuz acaba. ben sakaryadayım bulamadım henüz
rabbim isteyem herkese bebiş nasip etsin ben o iğneyi kullandım şimdi 6 aylık kızım var.bulamamıstım kadıköylerden getirttim ve fazla almıstım bulunca .çok zor buldugum için ahtım vardı bulamayan bana ulaşşın cybelozi@hotmail.com
arkadaşlar bende pregly 5000 var isteyen olursa vereceğim istanbuldayım mail atarmısınız ilk isteyene vereceğim cybelozi@hotmail.com
Merhaba ben yeni katıldım klomen kullandım ve 14 mayısta iğnemi oldum bugün test yaptım ama çıkmadı 11, günümdü çok kötü hissediyorum kendimi idrarda çıkması için erkenmiydi bilemiyorum tecrübesi olan arkadaşlar inş cvp yazarda iyi haberlerle mutlu olurum(
14 mayısta çatlatma iğnesi vuruldun değilmi canım.eğer öyleyse erken daha iğneden 11-12 gün sonra anca kanda çıkıyor sonuç.inşallah hayırlı haber alırsın canım.
14 mayısta çatlatma iğnesi vuruldun değilmi canım.eğer öyleyse erken daha iğneden 11-12 gün sonra anca kanda çıkıyor sonuç.inşallah hayırlı haber alırsın canım.
Merhaba ben yeni katıldım klomen kullandım ve 14 mayısta iğnemi oldum bugün test yaptım ama çıkmadı 11, günümdü çok kötü hissediyorum kendimi idrarda çıkması için erkenmiydi bilemiyorum tecrübesi olan arkadaşlar inş cvp yazarda iyi haberlerle mutlu olurum(
idrar testinde çıkması için çok erken...boşuna üzmüşsün kendini asıl sonuç kanda belli oluyor.ben 12.gün öğrendim kan testinde inşallah hamilesindir.....
inş ama bugün çok farklı bişey oldu kanaman var çok az sıvıyla birlikte kahverengi ama 2 mayıs adet günüm çatlatma iğnesinden erken adet olmuş olabilirmiyim bilmiyorum ne kadar zor böyle hayal kırıklıkları:::(( doktora gitmelimiyim sence
hemen doktorunu arayıp görüşsen çok iyi olur bir kere bende böle bişey yaşadım ama aşılama falan yapmadık takiple olmuştu ve herşey yolunda giderken daha kaç gün varken adet olmuştum.doktorumu arayıp görüştüm oda hemen kan tahlili yaptırmamı sölemişti sonuç negatifti adet olmuşum meğer.
üzülme canım ben de yap tım olmadı ve benim gitmediğim doktor kalmadı ama yine olmadı aşılama yaptım olmadı tüp bebek yapacaktık 6 ay ara verdim baktım hamileyim ve allaha şükür 3 aYLIK hamileyim allah sanada ve isteyen her kese nasip etsinMerhaba ben yeni katıldım klomen kullandım ve 14 mayısta iğnemi oldum bugün test yaptım ama çıkmadı 11, günümdü çok kötü hissediyorum kendimi idrarda çıkması için erkenmiydi bilemiyorum tecrübesi olan arkadaşlar inş cvp yazarda iyi haberlerle mutlu olurum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?