Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

amin inş canım bakalım bugün bi kan testi yapıcam inş hamileyimdir allah nasip ederse olur biraz oluruna bırakmak lazım ama insanın elinde değil (

Arkadaşlar dün çatlatma iğnesinden sonra 14. Günümdü kan testi yaptırdım 1,61 çıktı negatif malesef ama erken mi yaptırdım sizce bi fikri olan varmıı adetimin geçmesini beklemelimiydim allahım inş bu testler yanılır(

14.gün kan testi doğru sonucu veriyor zamanında yaptırmışsın...ama çatlatma iğnesi neden yaptın dün ???

merhabalar doktorum bana bugun pregnyl 5000 iğnesı verdi ama hıcbıryerde bulamıyorum aramadıgım bakmadıgım eczane kalmadı iğneyı bugun olmam lazım sız nerelerden buldunuz lutfen acıl cvp beklıyorum...

slm cnm bu numaradan alabilirsin istediginiz kadar temin ediyolarr 05357685320...

slm cnm bnde bursada bir eczanede buldum nosunu vereyim elimden geldikce herkeze yardım etmeye calışıyorumm 05357685320.....

pregnyl 5000 1500 iğne tedaviden artmıştır ihtiyacı olan arkadaşlar bizbize.org sitesindende numarama ulaşabilirler.. 0544 379 83 13

canım ya elinde varmı halen iğne lütfen cvp yaz

merhaba ben birinden bu iğnelerden buldum 5305617451 sanırım dışarıdan getirtiyorlarmış eczaneci olduğunu söylüyor ben alışveriş yaptım bir sıkıntıyla karşılaşmadım umarım herkez başarılı olur.

merhaba canım ben bu iğneyi bir eczanede buldum site üzerinden iğne var temin edebiliriz yazılarına çok fazla itimat etmemenizi öneririm neticede karşınızda bu işin sadece ticaretini yapan kişiler var flütfen iyi düşünün 5305617451 eczacı arkadaşın tlf. ben aldım ve herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım buz aküleriyle özel kutusunda gönderdiler .

meraba canm sen bence kan testi yaptır kanda 1 gnluk olsa bile çıkıyo bende klomen kullandım doktor adetn 16. gnu gel dedi gttm ve yumurtmın buyuduğunu söyledi ve prognyl 5000 ml iğnesi yaptı bugun yaptı daha 15. adet olmam grekiyo inş ollmam dua eder dualarınızı beklerim hz allah hepimize annelik duygusunu bşran önce taddrsn inş

pozitif çkması gebelik anlamınamı geliyor ozamn yksa ilcın verdiği bi etkimi cnm cvbını acil bekliyorum

cnm pozitif cıkması ozamn gebelik anlamınamı geliyor yoksa iğnenin vrdiği bie etkimi cbını bekliyorm acıll sağol

arkadaşm bn test yaptırdm ilk iğne dn snra hmileym şuan daha yni 2 haftalık allh hepinize nasp etsn inş annlek duygusunu hepinize taddırsnn

arkadaşlar bu iğne dediğiniz tüp bebek için mi?bnmde sorunum var tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurmu nolurr kendimi çok stresli ve çaresiz hissediyorum( benim eşimin hareketli sperm sayısı azdı varikosel çıktı ilaçla tedavi oldu sperm sayılarında düzelme başladıbende de 3-4 ayda bir kist çıkıyor bir ay tedavi ile geçiyor. Dr.um bu ay tedaviye başladı.çatlatma iğnesi yapacakmışız.Adetimin 3 günü gittim serephone diye bir ilaç verdi bitince kontrole çağırdı gittim 12 ,13 ve 22 mm lik yumurtalarım olmuş ama 22 yi dikkate almayacakmışız 2 gün sonra tekrar çağırdı yarın tekrar gideceğim ne olacak şimdi iğneyi ne zaman vuracak sonuç ne kadar olumlu çıkar bilenler noluurr yardımcı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…