üzülme canım ben de yap tım olmadı ve benim gitmediğim doktor kalmadı ama yine olmadı aşılama yaptım olmadı tüp bebek yapacaktık 6 ay ara verdim baktım hamileyim ve allaha şükür 3 aylık hamileyim allah sanada ve isteyen her kese nasip etsin
Arkadaşlar dün çatlatma iğnesinden sonra 14. Günümdü kan testi yaptırdım 1,61 çıktı negatif malesef ama erken mi yaptırdım sizce bi fikri olan varmıı adetimin geçmesini beklemelimiydim allahım inş bu testler yanılır(
14.gün kan testi doğru sonucu veriyor zamanında yaptırmışsın...ama çatlatma iğnesi neden yaptın dün ???
yok çatlatma iğnesi yapmadım iğnemi 14 mayısta yaptırmıştım 28 mayıstada kan testi yaptırdım negatifti yani bi dahaki aya inşş(
hakkında hayırlısı bir dahaki sefere inşallah bebeğine kavuşursun
merhabalar doktorum bana bugun pregnyl 5000 iğnesı verdi ama hıcbıryerde bulamıyorum aramadıgım bakmadıgım eczane kalmadı iğneyı bugun olmam lazım sız nerelerden buldunuz lutfen acıl cvp beklıyorum...
canım çok şükür ki ben buldum iğneyi bugün vurdurucam allahın izniyle hamile kalırım birrde bana
yanında progestan diye bir hap verdi o ne için anlamadım eğer bana yardım ederseniz sevinirim herkesin şimdiden allah yardımcısı olsun
Arkadaşlar inşallah hepimize Allah gönlümüze göre sağlıklı bebekler nasip eder..Her şeyin hayırlısını dilemek gerek.Doktorumuz tedavi yöntemini değiştirdi.Elimizde 8 adet pregnyl 5000 var.İhtiyacı olanlara yardımcı olabilirim.Özel mesaja mail yada iletişim bilgilerinizi yazarsanız iyi olur.Mesaj sayım az olduğu için yanıt veremiyorum.
cnm evde yoktum şimdi gördüm yazını.evet igneyi ilk vuruluşum.bende bugün öylesine bi yapayım dedim.silik çizgi çıktı.çok açık pembe.ama eczaneye sordum yoktur şimdi belli olmaz dedi.e peki bu çizgi niye çıktı dedim,ilaçların etkisindendir dedi,bende anlamadım yani ilk defa böyle bişy başıma geldi.bekliyorum şimdi 10 gün sonra yine yapıcam artık.eczacılar umudumu iyice kırdı gerçi ama yinede ben o hissi taşıyorum hamileyim gibi geliyo meraba canm sen bence kan testi yaptır kanda 1 gnluk olsa bile çıkıyo bende klomen kullandım doktor adetn 16. gnu gel dedi gttm ve yumurtmın buyuduğunu söyledi ve prognyl 5000 ml iğnesi yaptı bugun yaptı daha 15. adet olmam grekiyo inş ollmam dua eder dualarınızı beklerim hz allah hepimize annelik duygusunu bşran önce taddrsn inş
arkadaşım evet çıkar ama nakadar sağlıklı olur onu bilmiyorum çünkü bu iğneden sonra pozitif çıka biliyormuş ilacın etkisiymiş ben yaptım pozitif çıktı bu şekilde çıka biliyormuş beklememiz daha sağlıklı..
arkadaşm bn test yaptırdm ilk iğne dn snra hmileym şuan daha yni 2 haftalık allh hepinize nasp etsn inş annlek duygusunu hepinize taddırsnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?