arkdaşlar ben kanda yaptırdım 2 haftalık gebe olduğumu sölediler snradan doktorma gttm böle böle deeim o iğnenin etkisidir felan dedi kafam ck karışık adetin mn gecmesini bekliyorm sce iğnenin etkisi olabilirmi iğneyi yaptıralı ozamn 4 gn elan oluyodu ama 2 hafalık çıktı iğne 2 haftalıknbebk etkisimi veriyo yani saçma lutfen cevaplarınızı hemen acıl beklirormm teşekkurler
Merhaba Arkadaşlar ;
Klomen + çatlatma iğnesinden sonra bugün 18. günüm..
kasık ağrıları yumurtalıklarımda sancılar .. sol bacağımın ağrılar... Birde şu acaba olacakmı düşüncesi .. O kadar yoruldumki ..
1,5 seneyi aşkın çocuk için farklı farklı doktorlara gittim .. ama bu ilk çatlatma iğnem . .. Sizce kan testi olsam çıkarmı .. Yoksa daha beklemem mi lazım ..Bu arada pko hastasıyım en sonra 09/06/2012 de adet oldum ..
Bilgilerinizi bendn esirgemeyinz lütfen :)
cnm evet o testten sonra tekrardan yaptırdm yne pozitif çıktı ama sayısı ilkinden düşük çıktı sonra doktora muayene oldum dokktr utrosyonlabaktı 9 ml embrıyo felan dedi
var gbi gzkukuyo aa gnn gecmeden var yada yok diyemem dedi gnunun gecmesini beklıcez dedi pazar gnu adet inş olmam doktor salı gnu tekrar gel bidaha test yaptırp tekrar bakıcm dedi inş hayrlı heberler alırımm lütfen dua edinnn cevabnızı bekloyormmm
ben bugün ilk defa klomene başladım adetin 13. günü kontrole gidicem ama anlamadığım bişey var ogün doktorum bana iğne mi yapacak burdaki yazıları okudum ve böyle bi sonuç çıkıyor dualarınızı esirgemeyin lütfen
merabalar ben yeni üyeyim bu ay bende ilk kez klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum ovitrelle
doktorum muaynede en az 2 yumurtalık atılmış dedi ve bu gün iğneden sonraki 7. gün çok heyecanlıyım
hem umutluyum hemde korkuyorum bu beklemek geçmiyo günler burdaki yazılanları okudum bana çok faydası oldu
hepiniz sağolun rabbim herkeze bu duyguyu tattırır inşallah banada 2 senelik evliyim ve hiç çocuğum yok
neden bilmiyorum ama bende olmasını çok istiyorum acaba o mutlu haberi duyabilecek miyim çok merak ediyorum
ikiz olabiliyormuş bu ilaçla benim babamda ikiz olmasınıda istiyorum bana söliceklerinizi bekliyorum hamile olabilir miyim sizce
daha bi hafta beklemem gerekiyo ama çok karışık duygular içindeyim
Kızlar acil cevap almam lazım.Doktorum klomen ve pregnly verdi.Klomeni kullandım.İğneyi de adetin 14.günü vurdur dedi.normalde bana 5.000 ampül olandan yazdı eğer bulamazsan 1500 ampül al dedi.Bende 5000 olanını bulamadım 1500 ampüllükten aldım.İçinde 3 ayrı tüp toz ve sıvı var.Dün sağlık kabinine vurdurmaya gittim.Doktorunuz ne dedi hepsimi vurulcak dedi.Bende bilmiyorum dedim.Bşy sölemedi.O da hepsini vurursam çok ağır gelebilir 1 tanesini yapim dedi.Şimdi 2 tanesi vuruyo.Kızlar yardımcı olun siz nasıl yaptınız 3nü de karıştırıp tek doz halindemi yaptırdınız.Bi de nereniden yaptırdınız benimki kalçamdan yaptı.Ama prospektüsünde koldan yapılır yazıyor.Yardımcı olanlara teşekkürler.Bol hamişli topikler.
canım benimde 2 toz 1su karıştırılmıştı ama göbekten vurulmuştu.geçmiş olsun hayırlı haberler alırız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?