canım ben beklemedeyim sonuc alırsam buraya yazarım mutlaka. gerçi pek de ümidim yok. (hiç problemimiz yok)hanımlar tedavileriniz ne sonuç verdı acaba hamıle kalan varsa lütfen bızımlede paylaşsın bızlerede ümit olur bırazda olsa bende aylardır prengly klomen .iğne hepsini kullandım bu ay tekrar prengly vuruldum cok meak edıyorum sonuc alan varmı
merhaba sıtede gezinirken gördm ymrta takıbıylemı hamıle kaldnzserophone klomenin muadili bir ilaç zaten pazartesi bakacak bana iğne vericekmiş çarşamba da aşılamaymış peki ben ne zaman vurunucam iğneyi acaba canım ya tabi yumoşlar büyürse dün 16 ve 14 mm iki yumurta vardı kuru incir yiyorum habire belk büyür diye
persa33 rabbım inşallah bizimde yüzümüze gülücektir bende öyle beklıyorum dun yaptırdım iğneyi 1,5 yıldır da uğraşıyorum şuan ıcın bızdede bır sorun olmadığı soylendı bakalım ıns bu ay boş çıkmaz
Merhaba Hanımlar , nasılsınız?
Eylül ayında 2,5 aylık hamile iken bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Sonrasında bir takım ilaçlar kullandım ve cok şukur kontrollerimde her sey normal çıktı ve Bende 25 Aralık 2014 de pregnyl 2 doz iğne oldum. Şu anda beklemedeyim. bakalım hayırlısı ne ise rabbim onu nasip etsin inşallah, hayırsız ise de hayırlı etsin. genel olarak sakinim içim kıpır kıpır ama sakinim:) bakalım sonuçları size bildireceğim. Anladığım kadarı ile bu iğneyi olup ta akabinde hamile kalan kimse olmamış yada hamile kaldıysa da buraya yazmamış. :)
Artık birileri güzel haberlerini paylaşsın lütfen bizlere de ümit ışığı olur:)
Bu sabah prodektör ile test yaptım negatifSonucunuz nedir ? pregnyl iğne ile hamile kaldınız mı ?
Bu sabah prodektör ile test yaptım negatifama regl zamanımı bekleyeceğim gecikme olursa yeniden test yapacağım. Kısmet hayırlısı ile olur inşallah.
Aminnn. Yüce rabbim hayırlısı ile tüm isteyenlere nasip etsin.insallah canim insallah tez zamanda bebegimize kavusuruz
Aminnn. Yüce rabbim hayırlısı ile tüm isteyenlere nasip etsin.
Aminnn. Ben bu sabah regl oldumAminn Allahim tum isteyenlere tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.
Aminnn. Ben bu sabah regl oldum
yooo asla isyan etmem, rabbimin bir bildiği vardır:)Olsun uzulme isyan etme allahim belki de zamani var diyordur. Herseyin hayirlisi olsun.
yooo asla isyan etmem, rabbimin bir bildiği vardır:)
ama bir daha çatlatma iğnesi yaptırmayacağım çünkü ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Bu tür iğneler hormon yüklüyor vücuda ve buda kansere besleyen bir durum ileride sıkıntı yasamak istemem. Biz çocuk istemeye karar verdikten 4,5 ay sonra ben hamile kalmıştım, o yüzden rabbim izin verir ise yine olur olmaz ise de vardır bunda bir hikmet:) Bu günlerimize de şükür:)
Allah ım bilir,hayırlısı ile de nasip eder inşallah:) Amin :)
pregly igne vurulup sonuç bekleyen varmı yada souç alan burda bizimle paylaşsa.... ?
yani beta 2,66 ne demek oluyor yeni gebelik belirtismi acaba ?
benimde adet günüm 24 ocak hala test yapmadım igne tarihim 05.01.2015 sizce bugun yapsam çıkarmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?