Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ben beklemedeyim sonuc alırsam buraya yazarım mutlaka. gerçi pek de ümidim yok. (hiç problemimiz yok)
klomenden sonra puregon kullandım bu ay. 37.5 la başladık. 1 hafta içinde yumurtam 22mm olmuş. hemen çatlatma iğnesi yaptık. bugun 3. gün. çok çabuk büyüyor benim yumurtalar

persa33 rabbım inşallah bizimde yüzümüze gülücektir bende öyle beklıyorum dun yaptırdım iğneyi 1,5 yıldır da uğraşıyorum şuan ıcın bızdede bır sorun olmadığı soylendı bakalım ıns bu ay boş çıkmaz

merhaba sıtede gezinirken gördm ymrta takıbıylemı hamıle kaldnz

Merhaba
Ben merak ettim sonuçlarınız nasıl çıktı?

Merhaba Hanımlar , nasılsınız?
Eylül ayında 2,5 aylık hamile iken bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Sonrasında bir takım ilaçlar kullandım ve cok şukur kontrollerimde her sey normal çıktı ve Bende 25 Aralık 2014 de pregnyl 2 doz iğne oldum. Şu anda beklemedeyim. bakalım hayırlısı ne ise rabbim onu nasip etsin inşallah, hayırsız ise de hayırlı etsin. genel olarak sakinim içim kıpır kıpır ama sakinim:) bakalım sonuçları size bildireceğim. Anladığım kadarı ile bu iğneyi olup ta akabinde hamile kalan kimse olmamış yada hamile kaldıysa da buraya yazmamış. :)
Artık birileri güzel haberlerini paylaşsın lütfen bizlere de ümit ışığı olur:)

Sonucunuz nedir ? pregnyl iğne ile hamile kaldınız mı ?

Olsun uzulme isyan etme allahim belki de zamani var diyordur. Herseyin hayirlisi olsun.
yooo asla isyan etmem, rabbimin bir bildiği vardır:)
ama bir daha çatlatma iğnesi yaptırmayacağım çünkü ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Bu tür iğneler hormon yüklüyor vücuda ve buda kansere besleyen bir durum ileride sıkıntı yasamak istemem. Biz çocuk istemeye karar verdikten 4,5 ay sonra ben hamile kalmıştım, o yüzden rabbim izin verir ise yine olur olmaz ise de vardır bunda bir hikmet:) Bu günlerimize de şükür:)
Allah ım bilir,hayırlısı ile de nasip eder inşallah:) Amin :)

aminn canim allahim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin insallah.

pregly igne vurulup sonuç bekleyen varmı yada souç alan burda bizimle paylaşsa.... ?

pregly igne vurulup sonuç bekleyen varmı yada souç alan burda bizimle paylaşsa.... ?

ben ocak 1 de ve ocak 2 de pregnyl igne 5000erlik olmak uzere 2 kere vurundum. İgnenin 11. Gunu b hcg 2.66 cikti. Ocak 14-15 gibi adet olmam gerekiyodu hala olmadim. Yarin randevum var doktorumdan bekliyorum simdilik.

benimde adet günüm 24 ocak hala test yapmadım igne tarihim 05.01.2015 sizce bugun yapsam çıkarmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…