merhaba canım bende serophone kullandım sonrasında yumurtam 19mm boyutuna ulastı bugunde pregnyl 10000 kalcadan uygulandı.ama koldan ve gobektende uygulanabılıyor.hepımız ıcınde hakkımızda hayırlısı olsun.
Teşekkür ederim ,inşAllah Allah tez zamanda hepimizi sevindirsin Artık pregnile gerek kalmadı ,aşılamam iptal edildi .
neden iptal edıldı? ınsallah canım rabbım bızlerede nasıp edıcek annelık duygusunu tattırıcak.
Öncelikle aşılaman hayırlı olsun ,inşAllah güzel haberlerini bekliyoruz canım.Benim aşılamam iptal edildi ,şünki fazla yumurta oluştuğu için doktorum dedi çok risklidir ve iptal edildi. Yani boşu-boşuna Gonal f falan vurdurdum.Belki hiç aşılama falan yaptırmadım tüpe geçdim .Bakalım hayırlısı
kızlarrrrrrrrrrr bişi sorucam nolur deneyimli arkadaşlarım benim dert ortaklarım cevap verin bana;
ayın 5.inde adet oldum 10.unda klomene başladım ilk yumurta takibi 15.inde oldu 13 mm tek yumrta var dedi dr.bana bugünyine çağırdı ayın 17.sinde yani 16 mm bir yumurta var dedi 14 mm bir yumurta daha var dedi pazar günü yine gidicem sonra da pazartesi bu yumoşlar bildiğim kadarıyla hergün 1 mm büyüyor o zaman pazartesi günü yani ayın 20 sinde eğer büyümeye devam ederse yani yumoşlar biri 19 mm diğeri de 17 mm olucak iğne yaparlar dimi bana yani süreç normal dmi gününe göre küçük filan değil dimi eğer iğne olursa çarşamba aşılama yapıcaklar bana
merhaba canım benımde yumurtamın boyutu 13mm ıdı doktorum ıkı gun sonra tekrar gel bır daha kontrol edelım dedı ve gıttıgımde 19mm oldugunu ogrendım yanı ıkı gunde 6mm daha buyumus.o yuzden sende sıkıntı yapma yumosların buyuyecektır.sımdıden asılaman hayırlı olsun.ıns bebıslerımız gelıcek.
canım çok sağol çok sevindim duyduğuma şimdi aşılama oldun mu sen peki sadece tek yumurta mı vardı 19 mm olan yani yapıldı mı aşılaman yada beklemedemisin şu an?
canım ben serophone dıye bır ılac kullandım sonrasında pregnyl catlatma ıgnesı persembe gunu uygulandı. yanı benım asılama olmadı. bır kac tane daha yumurtam vardı ama doktorum zaten bır tanesının buyumesını beklıyoruz dedı.cok fazla dusunmemeye calıs kafan rahat olsun .gercı bu pek elıızde degıl hayırlısı olsun hepımız ıcın haberlerını beklıyorum
serophone klomenin muadili bir ilaç zaten pazartesi bakacak bana iğne vericekmiş çarşamba da aşılamaymış peki ben ne zaman vurunucam iğneyi acaba canım ya tabi yumoşlar büyürse dün 16 ve 14 mm iki yumurta vardı kuru incir yiyorum habire belk büyür diye
Merhaba arkadaşlar bi süredir takip ediyordum artık üye olmak istedim yardımcı olursunuz diye .1 hafta öncesi ilk defa çatlatma iğnesi yapıldı bana ve ben dayanamayarak erken gebelik testi alıp yaptım .pozitif çıktı,yani 2.çizgi sildikte olsa çok belli..şimdi ben ümitlensemmi ümitlenmesemmi bilemedim ilacın etkisimidir diye kara kara düşünüyorum...birde 2 3 gündür sürekli bel ağrım varbanada yardımcı olun böyle yaşayan varmı
merhaba arkadaşlar bendede sebepsiz infertilite var. 5. Gun Klomen kullandim. Ara ara yumurta takibim yapıkldı. Bugün gittigimde doktor pregnyl ignesi yazdı. Saat 23:30 da vurulmami soyledi. Pazar gunude aşılama için cagirdı. 36 saat icinde ilişki önermedi direkt aşılama için çağırdı. Bu normalmidir .lütfen cevap verin
Belirgin değil erken gebelik testi zaten silik çıkarttı ama belli tabi bu arada dayanamayıp kanda baktırdım 13 çıktı yine sevinemedim yarın vurulduğum gün dahil 11. Günüm ve 2 katı olmuşmu değer diye yine kan Vericemdayanamıyorum beklesem herşey yoluna girecek aslında
Evet stresten sabahı zor etmiştim gittim hemen kan verdim sonuç 5.. Hep bu yünüz iğnenin etkileri pozitif çıkartıyor idrarı gebelik yok yani üzgünüm hemde çok..stres yapma stres çok etkiliomş hamile kalmayı. mutluluk hormonu denilen hormonlar varmş yumurtlamaya çok etkisi olan ne kadar az stres o kadar cabuk bebek oluo yani :)
Belirgin değil erken gebelik testi zaten silik çıkarttı ama belli tabi bu arada dayanamayıp kanda baktırdım 13 çıktı yine sevinemedim yarın vurulduğum gün dahil 11. Günüm ve 2 katı olmuşmu değer diye yine kan Vericemdayanamıyorum beklesem herşey yoluna girecek aslında
Evet stresten sabahı zor etmiştim gittim hemen kan verdim sonuç 5.. Hep bu yünüz iğnenin etkileri pozitif çıkartıyor idrarı gebelik yok yani üzgünüm hemde çok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?