Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Teşekkür ederim ,inşAllah Allah tez zamanda hepimizi sevindirsin Artık pregnile gerek kalmadı ,aşılamam iptal edildi .

benim bu ay çatlatma iğnesi işe yaramadı kızlar inşallah sizinkiler işe yarar rabbim yardımcımız olsun

neden iptal edıldı? ınsallah canım rabbım bızlerede nasıp edıcek annelık duygusunu tattırıcak.

Öncelikle aşılaman hayırlı olsun ,inşAllah güzel haberlerini bekliyoruz canım.Benim aşılamam iptal edildi ,şünki fazla yumurta oluştuğu için doktorum dedi çok risklidir ve iptal edildi. Yani boşu-boşuna Gonal f falan vurdurdum.Belki hiç aşılama falan yaptırmadım tüpe geçdim .Bakalım hayırlısı

tesekkur ederım canım.ıns tup tedavısınde kesın sonuc alırsın rabbım kucaklarımızı bos bırakmasın. benımde kafama takılan bırsey var ıgne oldugum gun aksamı esımle bırlıkte olduk.sanırım yanlıs yaptık kafam cok karıstı benımde :44:

kızlarrrrrrrrrrr bişi sorucam nolur deneyimli arkadaşlarım benim dert ortaklarım cevap verin bana;

ayın 5.inde adet oldum 10.unda klomene başladım ilk yumurta takibi 15.inde oldu 13 mm tek yumrta var dedi dr.bana bugünyine çağırdı ayın 17.sinde yani 16 mm bir yumurta var dedi 14 mm bir yumurta daha var dedi pazar günü yine gidicem sonra da pazartesi bu yumoşlar bildiğim kadarıyla hergün 1 mm büyüyor o zaman pazartesi günü yani ayın 20 sinde eğer büyümeye devam ederse yani yumoşlar biri 19 mm diğeri de 17 mm olucak iğne yaparlar dimi bana yani süreç normal dmi gününe göre küçük filan değil dimi eğer iğne olursa çarşamba aşılama yapıcaklar bana

merhaba canım benımde yumurtamın boyutu 13mm ıdı doktorum ıkı gun sonra tekrar gel bır daha kontrol edelım dedı ve gıttıgımde 19mm oldugunu ogrendım yanı ıkı gunde 6mm daha buyumus.o yuzden sende sıkıntı yapma yumosların buyuyecektır.sımdıden asılaman hayırlı olsun.ıns bebıslerımız gelıcek.

canım çok sağol çok sevindim duyduğuma şimdi aşılama oldun mu sen peki sadece tek yumurta mı vardı 19 mm olan yani yapıldı mı aşılaman yada beklemedemisin şu an?

canım çok sağol çok sevindim duyduğuma şimdi aşılama oldun mu sen peki sadece tek yumurta mı vardı 19 mm olan yani yapıldı mı aşılaman yada beklemedemisin şu an?

canım ben serophone dıye bır ılac kullandım sonrasında pregnyl catlatma ıgnesı persembe gunu uygulandı. yanı benım asılama olmadı. bır kac tane daha yumurtam vardı ama doktorum zaten bır tanesının buyumesını beklıyoruz dedı.cok fazla dusunmemeye calıs kafan rahat olsun .gercı bu pek elıızde degıl hayırlısı olsun hepımız ıcın haberlerını beklıyorum

serophone klomenin muadili bir ilaç zaten pazartesi bakacak bana iğne vericekmiş çarşamba da aşılamaymış peki ben ne zaman vurunucam iğneyi acaba canım ya tabi yumoşlar büyürse dün 16 ve 14 mm iki yumurta vardı kuru incir yiyorum habire belk büyür diye

canım ıgne olabılmen ıcın yumoslarının 18 mm ve uzerı olması gerekıyor tabı bu doktordan doktorada faklılık gosterebılır.senın farklı bır yontem uygulanacak yanı asılama yapılacak. yumuslar buyuduyse ıgnenı hemen ol dıycektır sana dr buyuk ıhtımalle sonrada yumurtalarının catlaması beklenıp asılama ıslemı uygulanıcaktır.evet bende kuru ıncırın ıyı geldıgını duydum.ama hıc denemedım.

kızların bir dinleyin başıma ne geldi bugün bugün gittim tekrar bakıldı 2.5 cm kist oluşmuş bu 3.doktor takibi yapan diğerleri görmedi mi dedi yok dedim sağda 16 mm solda 14 mm olan 2 yumurta görmüşlerdi dedim şimdi sağda 23 mm solda 18 mm yumurtan var dedi bence onlar büyüdü ve kiste döndü bu gece 11 de ovitrelle vurucam salı aşılama olacak bir gün önceye çekildi aşılama ben bişey diyim mi yumurtalar büyür belki diye 2 gündür kuru incir yiyorum yarım kilo tükettim 2 günde ve bu yumoşlar 4-6 cm büyüdü deneyin işe yaradı bende Allah hepimizin yardımcısı olsun canlarım

Merhaba arkadaşlar bi süredir takip ediyordum artık üye olmak istedim yardımcı olursunuz diye .1 hafta öncesi ilk defa çatlatma iğnesi yapıldı bana ve ben dayanamayarak erken gebelik testi alıp yaptım .pozitif çıktı,yani 2.çizgi sildikte olsa çok belli..şimdi ben ümitlensemmi ümitlenmesemmi bilemedim ilacın etkisimidir diye kara kara düşünüyorum...birde 2 3 gündür sürekli bel ağrım var banada yardımcı olun böyle yaşayan varmı

canım inşallah hamilesindir ama erken olduqu için silik çıkıo belirginse hamilesin inş darısı bana :)

canım bende klomen kullandm sonra prengly vuruldum 30 saat sonra ilişki dedi sanırım yumurtalar o zman çatlıo doqru zamanı doktorlar bilir ona uymak lazm :S

Belirgin değil erken gebelik testi zaten silik çıkarttı ama belli tabi bu arada dayanamayıp kanda baktırdım 13 çıktı yine sevinemedim yarın vurulduğum gün dahil 11. Günüm ve 2 katı olmuşmu değer diye yine kan Vericem dayanamıyorum beklesem herşey yoluna girecek aslında

stres yapma stres çok etkiliomş hamile kalmayı. mutluluk hormonu denilen hormonlar varmş yumurtlamaya çok etkisi olan ne kadar az stres o kadar cabuk bebek oluo yani :)

stres yapma stres çok etkiliomş hamile kalmayı. mutluluk hormonu denilen hormonlar varmş yumurtlamaya çok etkisi olan ne kadar az stres o kadar cabuk bebek oluo yani :)
Evet stresten sabahı zor etmiştim gittim hemen kan verdim sonuç 5.. Hep bu yünüz iğnenin etkileri pozitif çıkartıyor idrarı gebelik yok yani üzgünüm hemde çok..

cnm daha öncesinde 13 cıkmıs ve gebe olduğunu düşündüm ben..sonrasında 5 çıkması ilginç ama yınede gebe olabılırsın neden öyle oluor ilaçtan dolayımı cok ılgınc

Son düzenleme:
Evet stresten sabahı zor etmiştim gittim hemen kan verdim sonuç 5.. Hep bu yünüz iğnenin etkileri pozitif çıkartıyor idrarı gebelik yok yani üzgünüm hemde çok..

canım benim üzülme rabbim doqru zamanda sana gerçekten pozitif sonuçları vercektr ama stres yaptıkça iyi olmaz dua et bolca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…